Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Lyset i os alle Michelle Obama 9788740080155
Lyset i os alle

Lyset i os alle

42% PLUSRABAT

Lyset i os alle

Lyset i os alle – at finde håb og styrke i svære tider af Michelle Obama er den inspirerende opfølger til den anmelderroste bestseller Min historie. I Lyset i os alle deler den tidligere førstedame pr... læs mere
0 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 134 kr
186 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
320 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smuglyt
lydbogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740080155
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740080153
Indbinding:
Indbundet
Sider:
328
Udg. Dato:
15 nov 2022
Oplagsdato:
15 nov 2022
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 180mm H: 247mm D: 32mm
Anmeld
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Lyset i os alle

Lyset i os alle – at finde håb og styrke i svære tider af Michelle Obama er den inspirerende opfølger til den anmelderroste bestseller Min historie. I Lyset i os alle deler den tidligere førstedame praktiske erfaringer og effektive strategier til at forblive håbefuld og afbalanceret i nutidens meget usikre verden.  

Hun reflekterer over de spørgsmål, mange af os kæmper med: Hvordan bygger vi varige og ærlige relationer? Hvordan kan vi finde styrke og fællesskab i vores forskelligheder? Hvad gør vi, når det hele begynder at føles for meget?  

I Lyset i os alle deler Michelle Obama en række friske historier og indsigtsfulde refleksioner om forandring, udfordring og styrke, herunder hendes tro på, at når vi lyser op for andre, kan vi belyse rigdommen og potentialet i verden omkring os, opdage dybere sandheder og nye veje til fremskridt. 

Med udgangspunkt i sine erfaringer som mor, datter, ægtefælle, ven og førstedame deler hun de vaner og principper, hun har udviklet, for at overvinde forskellige forhindringer - de praktiske erfaringer, der hjælper hende med at fortsætte med at "blive til". Med sin vanlige humor, ærlighed og medfølelse udforsker hun også spørgsmål forbundet med race, køn og synlighed, og opmuntrer læserne til at arbejde sig gennem frygt, finde styrke i fællesskabet og have mod. 

Lyset i os alle vil inspirere læserne til at undersøge deres eget liv, identificere deres kilder til glæde og forbinde det meningsfulde i en turbulent verden. 

Michelle Obama var præsidentfrue i USA fra 2009 til 2017. Hun er uddannet jurist fra Princeton University og Harvard Law School og har tidligere arbejdet som sagfører. Hun har tidligere udgivet selvbiografien Min historie og American Grown, som var en bestseller i USA.

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.