Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Vi har fået nye brætspil og nu også havespil - se dem her

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Måske en dag

af Colleen Hoover

Hæftet, 2016

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 199,95 kr

Medlemspris info-icon

142,95 kr
Spar 57,00 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhed


Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Det ender med os
Colleen Hoover
Forlagets pris 200 kr.
info-iconMedlemspris 143 kr.
9. november
Colleen Hoover
Forlagets pris 200 kr.
info-iconMedlemspris 143 kr.
Forbandede kærligh...
Colleen Hoover
Forlagets pris 200 kr.
info-iconMedlemspris 143 kr.
Stadig mig
Jojo Moyes
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
Calendar Girl 3: j...
Audrey Carlan
Forlagets pris 200 kr.
info-iconMedlemspris 143 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
info-iconMedlemspris 46 kr.
Børne-sommer-pakke
Producentens pris 200 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
STAEDTLER Noris ec...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.

10 boganmeldelser af Måske en dag
En rigtig god og velfortalt historie. Den er underholdende og sød, med lidt twists indimellem. Den er fyldt med humor og skæve personligheder. Det er nok der den skiller sig lidt ud fra mængden, af disse søde kærlighedsbøger der kommer i en lind strøm. Historien er der egentligt ikke noget nyt i, men hvem siger også at der skal være det?! Jeg var underholdt, da jeg først var igennem starten der er lidt kaotisk. Der er mange detaljer og personer man skal holde styr på. Jeg var tilbage i bogen et par gange for lige at komme på hvem der er hvem. Man kan vel godt kalde det en feel Good bog. Der var dog en enkelt tåre der sneg sig i mit øje.
Den unge Sidney har alt hvad man kan ønske sig. Dygtig i sine studier, dejlig kæreste, godt studiejob og deler en lækker lejlighed med sin bedste veninde. Mange gange sidder Sidney på sin altan og nyder guitarmusik fra altanen overfor. Den mystiske fyr som hver aften på et bestemt tidspunkt er på sin altan med sin guitar og spiller noget helt fantastisk musik. Det er denne Ridge, der observerer noget på Sidneys altan, som gør hende hjem? på sin egen fødselsdag. Sidney får lov at overnatte i Ridges lejlighed, som han deler med to andre. Det viser sig at Ridge er døv og alligevel sangskriver til et populært band, men pt er han ramt af skriveblokering. Sidney studerer musik og elsker at skrive tekster. Sammen får de skrevet nogle sange. De er ret tiltrukket af hinanden, selvom Ridge har en kæreste, Maggie, som også er døv. Skæbnen vil at Sidney igen står uden tag over hovedet. Og vil hun nogensinde finde kærligheden igen? Og hvad med Rigdes skriveblokering, vil den forsvinde igen? "Måske en dag" er 2. bog af Colleen Hoover som jeg har læst. Og jeg kan garantere at jeg er FAN. Romanen blev slugt og jeg havde svært ved at lægge bogen fra mig. ELSKER DEN ROMAN. Jeg giver den 5 stjerner og vil anbefale den til alle andre romantikere.
Måske en dag er en anderledes kærlighedshistorie. Skønt skrevet af Colleen Hoover, som jeg ikke har læst noget af tidligere, hvilket jeg snarest vil råde bod på. Fortællingen om den døvstumme musiker Ridge og genboen Sidney der får øje på og kontakt med hinanden fra hinandens altaner, og fra starten mærker et fællesskab først via musikken. Forelskelsen udvikler sig, men de forsøger at stå imod, da de begge er i andre forhold. Jeg kan kun anbefale "Måske en dag". En meget velskrevet bog, den er utrolig fint fortalt, og fortjener 5 stjerner fra mig.
Jeg læste med stor begejstring Colleen Hoovers første bog på dansk, "Forbandede kærlighed" og jeg glædede mig derfor ekstra meget til at læse "Måske en dag". Jeg elskede virkelig også "Måske en dag", som jeg syntes var rigtig sød og fuld af humor. Jeg var især vild med Sydney og Ridge, men Warren kom jeg også til at holde af. Jeg elsker Colleen Hoovers skrivestil, og jeg håber, at der kommer mange flere bøger af hende på dansk.
Elsker Elsker elsker den bog. Begyndte på den igår eftermiddag og kunne ikk lægge den fra mig. Slugte den fra start til slut. Hun har en fantastisk evne til at skrive kærlighedshistorier som fænger og hvor man liiiiige skal læse det næste kapitel. Jeg er stor fan og venter spændt på den næste bog fra hendes side!
Jeg har lige læst sidste side i bogen. Suk. Suk, fordi det er en dejlig historie. Suk, fordi den har bragt så mange følelser frem i mig. Suk, fordi den næsten kan få mig til at ønske mig tilbage til mine tidlige 20'ere og ikke mindst suk, fordi den er slut. Colleen Hover har her skrevet en varm og skøn historie, med et godt plot og en dejlig slutning. Om Ridge og Sydney, der gennem musikken møder sig selv, hinanden og kærligheden, som ingen af dem har mødt den før. Men der er store, måske uovervindelige forhindringer for deres kærlighed. Jeg læser sjældent anmeldelser, for jeg synes, det er så træls, når der afsløres for meget af historien, så jeg vil ikke fortælle mere, men blot sige, at jeg godt kan lide, når historien ikke er helt gennemskuelig fra starten, og jeg synes Colleen har formået at holde spændingen lige til det sidste. Jeg kan varmt anbefale denne bog til enhver "sucker for love" ligesom jeg.
Denne bog må være årets kærlighedshistorie. Hun har gjort det igen Colleen Hoover, skrevet en vidunderlig historie om kærlighedens medgang og modgang. Jeg er helt tabt for ord, ord kan ikke beskrive min glæde over denne bog, den skal bare læses. Jeg er meget begejstret over at blive tilbudt denne bog til anmeldelse, da jeg var tryllebundet af Colleen Hooves første danske oversættelse "Forbandede kærlighed" men "Måske en dag" er intet mindre end fantastisk. Jeg elsker plottet, elsker historien, elsker Ridge, Sidney og også Warren. En pageturner uden lige. Og som noget helt specielt er der lavet et soundtrack til bogen, så man som læser kan følge med i sangene som hovedpersonerne skriver sammen, som er noget meget grundlæggende i denne historie. Der er et link til youtube i bogen, og Wauw en effekt det får på historien. Efter Sidney forlader sin utro kæreste, flytter hun ind hos Ridge som den fjerde roommate. Sidney og Ridge begynder at lave musik sammen, Sidney skriver tekster og Ridge spiller. De bliver hurtigt tiltrukket af hinanden, men Sidney har hjertesorg og Ridge har en kæreste. Det er et forhold mod alle odds.
Måske en dag er en skøn, rørende og tankevækkende kærlighedshistorie, som er helt umulig at lægge fra sig, før sidste side er læst. Sydney er studerende, har en dejlig kæreste og bor sammen med sin aller bedste veninde. Et glansbillede, der vister sig at være netop et glansbillede. På sin 22 års fødselsdag rives alt i stykker og inden hun får set sig om står hun uden hjem, kæreste og veninde. Den døve sangskriver med skriveblokering bliver Sydneys redning og inden længe begynder følelserne at komme i vejen for det blomstrende venskab. Colleen Hoover kan altså noget helt specielt, når det drejer sig om kærlighedshistorier, og romantikken og læseoplevelsen bliver blot bedre af at lytte til den musik, der samtidig beskrives i bogen. Er du til romaner hvor violiner og amoriner kæmper om opmærksomheden og er du typen der nemt kniber en tåre, når det bliver lidt sørgeligt, så kan jeg varmt anbefale Måske en dag.
Colleen Hoover gør det igen. Hun skaber et univers der er så fint, at jeg nærmest er i min egen lille lykkeboble imens jeg læser. Jeg har været helt draget af historien, fordi den inviterer læseren ind i et kærlighedsforhold, der er så stærkt og alligevel helt hudløst. Jeg har læst, været glad og alligevel mærket en lille knude i maven, for man ved det bare: der sker noget der vender det hele på hovedet - det gør der jo når det er Colleen der skriver, og jeg vidste at jeg på et tidspunkt ville komme til at græde. Det gjorde jeg! Bogen var alt det jeg havde håbet og troet. Der er mange tårer i handlingen, både de triste og de glade. Det trættede mig en smule henimod slutningen, så derfor "kun" fire stjerner. Jeg vil dog sige, at jeg vil anbefale denne bog til alle der falder for en god kærlighedshistorie. Man undgår ikke at blive forelsket i Ridge og Sidneys forelskelse. De er så særlige og jeg tror ikke at deres slags findes i det virkelige liv. Måske gør de? Uanset så er jeg glad for at jeg har lært dem og deres kærlighed at kende.
Måske en dag er en oplevelse! En oplevelse på mange niveauer, mange sanser - en bog der bringer læseren ind i en verden, på en måde der er unik. Til bogen er der 8 soundtracks, med musik der er forførende, beskrivende og fængende i forhold til den historie som bogen indeholder. Selve historien er godt skrevet, den fanger fra første side. Historien blander så mange følelser og tanker fra forskellige vinkler på en fascinerede måde, hvorved læseren får indsigt i mange facetter. De bedste anbefalinger her fra.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display