Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Majoren og admiralinden

Leveringstid: Download straks efter køb
Vores normalpris 149 kr
Spar 25 kr
124 kr
Dette produkt leveres gratis

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

149 kr
Dette produkt leveres gratis
For dig der ikke ønsker medlemskab.
E-bog:

Når du læser e-bøger, kan du let have et helt bibliotek med dig på farten - på din tablet, mobil eller reader.

Du kan læse flere e-bøger på samme tid, og dine e-bøger kan selv huske, hvor du er kommet til.

Læs mere om hvad en e-bog er, samt hvordan du køber, modtager og læser e-bøger ved at klikke her.

       
En bog om udlængsel, boblende eventyrlyst og sejlads. Inger Marie og Per fortæller levende om deres tur i Malte II, hvor de fra juni 2004 til september 2007, sejlede godt 16.000 sømil og besøgte 26 lande i deres 32 fods stålsejlbåd. Undervejs blev Atlanterhavet krydset to gange. De fortæller ærligt og humoristisk om, hvordan de blev sejlere, forberedelserne til langturen og deres mange oplevelser i de godt tre år eventyret varede. De deler såvel glæder som bekymringer og sorger, afsavnet fra familien og Danmark og mødet med de fremmede kulturer med læseren. Uddrag fra bogen: Vi oplevede på denne tur mere tid til fordybelse og megen samtale os to imellem. Vi havde det rigtig godt sammen, og der lød ikke ét knoppet ord undervejs. Medvirkende hertil var nok den kendsgerning, at det at sejle et sejlskib med kun to ombord over oceanet i den grad krævede samarbejde, hjælpsomhed, tolerance, positiv attitude og at være der for den anden hele døgnet rundt. Det hjalp ikke at sætte sig i et hjørne og have medlidenhed med sig selv, heller ikke selvom man dødtræt var blevet vækket for anden gang under den hårdt tiltrængte korte nattesøvn, fordi vagthavende havde brug for en hjælpende hånd. Den sidste morgen på søen var det en stor, stor oplevelse at se Antigua dukke frem af disen. Vi blev begge lidt våde i øjenkrogen, da vi for første gang i næsten tre uger skiftede den blå farve ud med den grønne. Efter den lange isolation på havet føltes glæden ved landkending ubeskrivelig stor. Rutekort og illustreret. Forfatterne: Inger Marie er født i Horne i 1949 og uddannet defektrice. Per er født i Middelfart i 1944 og uddannet kommis. Interessen for sejlads blev vakt af gode venner, og i årene frem til 1995 lejede de sejlskibe i sommerferien, lige som mange weekender blev tilbragt på havet med sejlervenner. I 1993 flyttede familien til Haderslev for at udnytte de bedre sejladsmuligheder på Jyllands østkyst. I 1995 købte de MALTE I og i de følgende år blev al fritid tilbragt på havet. MALTE II blev købt Juleaftensdag 2002. Herefter tog forberedelserne rigtig fat, og straks efter Pers pensionering i juni 2004 startede langfarten først med prøvesejladser rundt i Danmark og endelig med afgang fra Thyborøn 19. juli 2004. I dag i 2010 bor Inger Marie og Per i Årøsund øst for Haderslev. Fra deres hus har de udsigt til "Malte III", en Bianca 27, der ligger i Årøsund Marina.
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788793126879
Forlag:
mellemgaard
ISBN-10:
8793126875
Format:
ePub
Sider:
275
Udg. Dato:
7 feb 2014
Oplagsdato:
7 feb 2014

En e-bog er en elektronisk bog, der kan læses på tablet, mobil eller reader. Du kan downloade og læse din e-bog straks efter købet under Mine digitale køb.

Boganmeldelser · Majoren og admiralinden
Per Frank Henriksen, Inger Marie Haahr
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage