Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Manden der søgte sin skygge David Lagercrantz 9788771468144
Manden der søgte sin skygge

Manden der søgte sin skygge

31% PLUSRABAT

Manden der søgte sin skygge

MANDEN DER SØGTE SIN SKYGGE af David Lagercrantz er femte bog i Millennium-serien om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist. Bogen er en historie om æresrelaterede konflikter, statslige overgreb og barn... læs mere
2 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 94 kr
205 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
299 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771468144
Forfatter(e):
ISBN-10:
8771468145
Indbinding:
Indbundet
Sider:
366
Serie:
Millennium-serien
Udg. Dato:
7 sep 2017
Oplagsdato:
7 sep 2017
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 160mm H: 235mm D: 34mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Manden der søgte sin skygge

Bogen MANDEN DER SØGTE SIN SKYGGE er skrevet af David Lagercrantz. Bogen er den femte i Millennium-serien om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist.
 
Lisbeth Salander sidder fængslet i kvindefængslet Flodberga, hvor hun afsoner en kortere straf. Hun holder sig langt fra konflikterne mellem fængslets fanger. Men hun griber alligevel ind, da en ung kvinde fra Bangladesh mishandles i sin celle. Det leder til en konflikt med den brutale livstidsfange Benito, som har gode forbindelser både inden for og uden for fængselsmurene.
 
I fængslet får Lisbeth Salander besøg af Holger Palmgren, som er kommet i besiddelse af nogle dokumenter, der kaster lys over Lisbeths barndom. Hun får Mikael Blomkvists assistance til nogle undersøgelser, og sporene peger i retning af Leo Mannheimer, som er partner i Alfred Ögrens Kapitalfond.
 
Hvad har en velhavende finansmands baggrund at gøre med Lisbeths? Hvordan håndterer hun den stadig alvorligere trussel fra Benito og hendes bande?
 
Bogen MANDEN DER SØGTE SIN SKYGGE er Millennium-seriens femte bog. Bogen er en historie om æresrelaterede konflikter, statslige overgreb og barndommens skygger, som Lisbeth Salander stadig plages af.
 
De første tre bøger i Millennium-serien MÆND DER HADER KVINDER, PIGEN DER LEGEDE MED ILDEN og LUFTKASTELLET DER BLEV SPRÆNGT blev skrevet af Stieg Larsson, inden han døde i 2004. Efterfølgende skrev David Lagercrantz seriens fjerde bog DET DER IKKE SLÅR OS IHJEL. Serien er blevet en international bestseller, som er udgivet i over 50 lande.
 
Køb MANDEN DER SØGTE SIN SKYGGE til en skarp pris på Plusbog.dk!

 
 

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Manden der søgte sin skygge" af David Lagercrantz
2 anmeldelser
Fru Holm_Holm / 126 anmeldelse(r)
den 22. oktober 2018
Først et kæmpe plus til bogomslaget, hvor bogens største profiler er nævnt, det gør det så nemt at holde styr på hvem er hvem. Bogen starter i kvindefængsel, hvor Salander sidder inde for at have skjult drengen August fra den foregående bog. Her får hun krammet på politi lederen af den afdeling hun sidder i, som hun faktisk køre rundt i manegen og det tør siges, at hun slipper afsted med lidt af hvert.... men når hun bliver løsladt igen, så er hun nød til at kigge sig over skulderen. Endnu engang rumsterer Salanders fortid og her må Blomkvist og advokaten Holger, finde ud af hvad er egentlig skete, den gang Salander og tvillinge søsteten Camilla blev anbragt uden for hjemmet som barn. Men kan det koste livet, at grave for dybt?? Salander graver også dybt i hende og Camilla's anbringelser, ja og i andre tvillingeanbringelser og ser nærmere på, hvad Institut for Medicinsk Genitik i Uppsala egentlig skjuler. Vil dem der står bag gå så langt, som det at slå ihjel, for at forsøget ikke kommer for dagens lys? En virkelig spændene bog fra kapitel et, som helt sikkert er en anbefaling værd.
Lisbeth Maja / 264 anmeldelse(r)
den 25. september 2017
Femte bog i serien om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist. Lisbeth Salander sidder til afsoning i kvindefængslet Flodberga. Lisbeth gør hvad hun kan for at holde sig fri af konflikterne blandt de øvrige fanger, men da en kvinde fra Bangladesh bliver mishandlet i sin celle griber Lisbeth ind og stopper mishandlingen, hvilket skaffer Lisbeth flere fjender end hun i forvejen allerede har. Jeg kunne godt lide " Manden der søgte sin skygge" dog synes jeg også, at " Det der ikke slår os ihjel" er en smule bedre, da jeg i " Manden der søgte sin skygge" flere gange synes noget af handlingen var " tung" at læse, men slutningen var virkelig hæsblæsende og nervepirrende spændende og derfor giver jeg " Manden der søgte sin skygge" 5 stjerner.