plusbog logo
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Maries morder

Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Vores normalpris 249 kr
Spar 43 kr
206 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

249 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

MARIES MORDER er en true crime bog af den efterspurgte foredragsholder og forfatter Peer Kaae. Han skrev desuden bestselleren DOBBELTMORDET PÅ PETER BANGS VEJ.
 
En formiddag i november 1967 gik en ukendt person ind ad døren i et pænt hjem i Højbjerg og skød kvinden, som boede der.
 
Kvinden var Marie Lock-Hansen, og det uforklarlige drab er et af de mest mystiske i Danmarkshistorien. De sidste 50 år har der verseret mange myter og teorier omkring det mystiske drab, og Peer Kaae gennemgår i bogen MARIES MORDER grundigt alle detaljer omkring drabet.
 
Forfatteren har fået aktindsigt i politiets efterforskning af sagen og har gravet efter spor i ægteparrets liv på Hestehavevej og deres umiddelbart fredelige tilværelse.
 
Peer Kaae fremlægger de mørke og hemmelige sider af ægteparrets samliv og interviewer de vidner, som stadig er i live.  Sporene fører ud i Århus og omegn, og Peer Kaae tegner et helt nyt billede af morderen i denne spændende true crime bog.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771599787
Forlag:
People'sPress
Forfatter(e):
ISBN-10:
8771599789
Indbinding:
Hæftet
Sider:
300
Udg. Dato:
31 mar 2017
Oplagsdato:
19 okt 2017
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 160mm H: 231mm D: 24mm

En hæftet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Blød ryg, godt papir, ofte med "flapper" på for- og bagside. Kan også være en førsteudgave. Den går også under betegnelsen softcover.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Maries morder
Peer Kaae
Plusbogs
medlemmer giver
5 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
1 boganmeldelse
Af Lisbeth Maja den 05. april 2017
Jeg har tidligere læst bøgerne om "Dobbeltmordet på Peter Bangs vej" og har været rigtig spændt på at læse "Maries morder", da jeg synes, Peer Kaae har været meget grundig i bøgerne om Dobbeltmordet. Jeg har også læst andre bøger om mordet på Marie Lock-Hansen, og jeg troede ikke, jeg kunne blive klogere på, hvem Marie var som menneske, men det blev jeg, og jeg blev også klogere på, hvad motivet til, at Marie blev myrdet, kunne være, samt hvem gerningsmanden muligvis kunne være. Jeg har positive ting at sige om "Maries morder".

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage