Bogen MAVEGLAD GRILL er skrevet af Sara Dahl og Pia Brixved. Her får du forfriskende inspiration til herlige grillretter uden laktose, gluten og raffineret sukker.
Sommer og sol, gnister og kul – grillsæsonen er skudt i gang! Dermed er det også tiden for en lang række af vores gode danske råvarer. Lige udenfor vores dør har vi adgang til nogle af de allerbedste fødevarer, så hvorfor bruge råvarer fra den anden side af kloden?
Her i bogen MAVEGLAD GRILL forenes det bedste af dansk sommer på nem og overskuelig vis. Vi har ikke opfundet den dybe tallerken, men vi har gjort den både mavevenlig og lækker. Ofte har vi tendens til at finde de samme opskrifter frem igen og igen. Tiden er nu inde til nye, gode yndlingsretter. Du får her en forfriskende inspiration til skønne grillretter uden gluten, raffineret sukker og mejeriprodukter.
Om serien
Hver 3. dansker har fordøjelsesproblemer - oppustethed, manglende lettelse i kroppen og generel utilpashed. Det problem, folk hyppigst går til lægen med, er fordøjelsesgener. Aldrig før har der været så meget fokus på vores fordøjelse som nu - og det er godt. Det er nemlig alfa og omega i forhold til sundhed og velvære. Maveglad Mad er en helt ny bog-serie, der giver dig mulighed for nemt og overskueligt at give din krop det bedst tænkelige brændstof - uden det koster en bondegård eller er så besværligt, at du giver op fra start. Det er nemt, overskueligt og lækkert. Værsgo, så er motivationen serveret!
Med fokus på at give dig en optimal fordøjelse med dejlige madoplevelser tager Maveglad Mad-bøgerne udgangspunkt i forskellige temaer, hverdag, fester og højtider.
Om forfatterne
Merete Olsen var i mange år en af hovedkræfterne bag bestsellerne Den Skaldede Kok – mad med saft og kraft og Den Skaldede Kok – grill med gnist og glød – blot for at nævne et par af dem. Siden 1999 har hun drevet både restaurant og catering og har altid fokus på de gode råvarer uden for mange dikkedarer. Hun laver på en nem og lettilgængelig måde mad, så englene synger.
Pia Brixved er indehaver af klinikken Colonic, hvor hun brænder for at oplyse danskerne om, hvor vigtigt det er at passe på fordøjelsen. Med en fortid som tv-tilrettelægger i 11 år skabte hun blandt andet fænomenet Den Skaldede Kok sammen med fotograf Carsten Ringholm.
Carsten Ringholm, der har taget de lækre billeder i Maveglad mad-serien, er indehaver af Brutto Film, hvor han både laver film og tv.
Bogen MAVEGLAD GRILL er skrevet af Sara Dahl og Pia Brixved. Her får du forfriskende inspiration til herlige grillretter uden laktose, gluten og raffineret sukker.
Sommer og sol, gnister og kul – grillsæsonen er skudt i gang! Dermed er det også tiden for en lang række af vores gode danske råvarer. Lige udenfor vores dør har vi adgang til nogle af de allerbedste fødevarer, så hvorfor bruge råvarer fra den anden side af kloden?
Her i bogen MAVEGLAD GRILL forenes det bedste af dansk sommer på nem og overskuelig vis. Vi har ikke opfundet den dybe tallerken, men vi har gjort den både mavevenlig og lækker. Ofte har vi tendens til at finde de samme opskrifter frem igen og igen. Tiden er nu inde til nye, gode yndlingsretter. Du får her en forfriskende inspiration til skønne grillretter uden gluten, raffineret sukker og mejeriprodukter.
Om serien
Hver 3. dansker har fordøjelsesproblemer - oppustethed, manglende lettelse i kroppen og generel utilpashed. Det problem, folk hyppigst går til lægen med, er fordøjelsesgener. Aldrig før har der været så meget fokus på vores fordøjelse som nu - og det er godt. Det er nemlig alfa og omega i forhold til sundhed og velvære. Maveglad Mad er en helt ny bog-serie, der giver dig mulighed for nemt og overskueligt at give din krop det bedst tænkelige brændstof - uden det koster en bondegård eller er så besværligt, at du giver op fra start. Det er nemt, overskueligt og lækkert. Værsgo, så er motivationen serveret!
Med fokus på at give dig en optimal fordøjelse med dejlige madoplevelser tager Maveglad Mad-bøgerne udgangspunkt i forskellige temaer, hverdag, fester og højtider.
Om forfatterne
Merete Olsen var i mange år en af hovedkræfterne bag bestsellerne Den Skaldede Kok – mad med saft og kraft og Den Skaldede Kok – grill med gnist og glød – blot for at nævne et par af dem. Siden 1999 har hun drevet både restaurant og catering og har altid fokus på de gode råvarer uden for mange dikkedarer. Hun laver på en nem og lettilgængelig måde mad, så englene synger.
Pia Brixved er indehaver af klinikken Colonic, hvor hun brænder for at oplyse danskerne om, hvor vigtigt det er at passe på fordøjelsen. Med en fortid som tv-tilrettelægger i 11 år skabte hun blandt andet fænomenet Den Skaldede Kok sammen med fotograf Carsten Ringholm.
Carsten Ringholm, der har taget de lækre billeder i Maveglad mad-serien, er indehaver af Brutto Film, hvor han både laver film og tv.