Plusbog logo
Telefonen er lukket uge 29 & 30 - men du kan skrive til os HER

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Meat Inspection

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 804 kr
Spar 60 kr
744 kr
Fragt pr. ordre 24,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
804 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
Beskrivelse:
Meat Inspection – The Pathoanatomic Basis is the most comprehensive book covering the subject of meat inspection in today’s market. 

The pathoanatomic basis of the book combined with concise explanations of pathogenesis and aetiology are supplemented by almost 1500 colour illlustrations and matching texts, making this book an indispensable tool for professionals and veterinarians who work with assessing and diagnosing lesions in production animals.
The book provides a foundation for the uniform assessment of lesions based on current meat hygiene legislation and is vital to anyone interested in pathobiological issues. 
Chapters 1 and 2 cover general conditions of productionanimals while the following 16 chapters describe lesions in the various organ systems. The remaining 4 chapters cover crossdisciplinary areas of meat inspectionsuch as pyaemia, granulomatous and pyogranulomatous inflammations, forensic pathology and animal welfare, and neoplasms. 
The comprehensive index guarantees quick reference searches on specific subjects.

Meat Inspection – The Pathoanatomic Basis focuses on diseases and types of lesions most commonly found in production mammals at meat inspection. Diseases in game and poultry are not discussed, but the principles described may be applied to mammalian game in general. Therefore, this book is a valuable tool to hunters, researchers and other persons with an interest in these animals.
All the authors of this book are presently or previously employed at the Department of Veterinary Disease Biology, Faculty of Health and Medical Sciences, University of Copenhagen.
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788791319549
Forlag:
Samfundslitteratur
ISBN-10:
8791319544
Indbinding:
Hardback
Sider:
840
Udg. Dato:
15 aug 2017
Oplagsdato:
15 aug 2017
Udgave:
2
Dimensioner:
B: 188mm H: 252mm D: 48mm

Typisk en billig udgave af en bog. Hård ryg, mindre godt papir og trykkvalitet.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Meat Inspection
Ole Lervang Nielsen, Páll S. Leifsson, Henrik Elvang Jensen, Jørgen S. Agerholm, Tine Iburg
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage