Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Alt til STUDIESTART - se mere her

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Mercedes-snittet

af Anne Mette Hancock

Indbundet, 2018

Dette er en A-titel info-icon

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 249,95 kr

Medlemspris info-icon

89 kr
Spar 160,95 kr

1-2 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhed


Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 150 kr.
info-iconMedlemspris 80 kr.
Glasvinge
Katrine Engberg
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 168 kr.
Ilkas arv
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 89 kr.
Kastanjemanden
Søren Sveistrup
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
Dybet (Ravn-serien...
Michael Katz Krefe...
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 25 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Mars pla...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 27 kr.
STAEDTLER Noris sk...
Producentens pris 70 kr.
info-iconMedlemspris 36 kr.

2 boganmeldelser af Mercedes-snittet
“Mercedes-snittet” er anden bog i Anne Mette Hancocks serie om journalisten Heloise Kaldan og efterforskeren Erik Schäfer. Jeg var meget begejstret for “Ligblomsten” - første bog i serien - så jeg har virkelig glædet mig til denne, men samtidig været lidt spændt på, om den kunne leve op til den første. Jeg blev ikke skuffet - wow for en krimi! Begrebet ‘den svære toer’ er tydeligvis ikke noget, Hancock kender til. Her var spænding fra start til slut, og jeg slugte bogen på få dage. 10-årige Lukas forsvinder en morgen sporløst fra sin skole i København, men det bliver ikke opdaget før om eftermiddagen, hvor han ikke dukker op på fritidshjemmet som aftalt. Heloise befinder sig tilfældigvis i drengens fars lægekonsultation, da han får beskeden, og hun hvirvles derfor ind i sagen fra starten. Heloise og Schäfer undrer sig meget over, hvordan drengen bare kan være væk, uden at nogen har bemærket det mindste, ingen har set fremmede i området, han er ikke at se på overvågningsbillederne fra den nærmeste togstation - han er kort sagt som sunket i jorden. På Lukas’ Instagram finder de ud af, at han interesserer sig for fænomenet pareidolia - tilfældige mønstre, der opfattes som fx ansigter, og et bestemt billede af en ladeport med vinduer og lås, der får den til at ligne et ansigt, virker mistænkeligt. Heloise føler instinktivt, at hun har set laden selv, men hun kan ikke komme i tanke om hvor. Da de graver dybere i sagen trækkes der tråde til en tragedie i Syrien og hjemvendte soldater med PTSD, men intet af det leder umiddelbart til Lukas. Samtidig med, at Heloise følger sagen tæt, kæmper hun også for at få styr på sit privatliv. Hun og kæresten Martin ønsker vidt forskellige ting i livet, og det ender til sidst med en voldsom konfrontation, som efterlader Heloise med tydelige skrammer. Hun kæmper dog videre for at finde Lukas, og sagen ender et sted, som ingen i deres vildeste fantasier havde forestillet sig.?Fremragende historie, vildt plot, et persongalleri, som man bare vil have mere af - alt i alt endnu en helt fantastisk krimi fra Hancocks hånd. Jeg glæder mig allerede til 3’eren!
Jeg har været så heldig at få et anmeldereksemplar før udgivelsesdatoen, og har derfor allerede læst denne. Det er en virkelig spændende 2’er, Anne Mette Hancock har skrevet. Jeg var ret begejstret for Ligblomsten, men synes at Mercedes-snittet overgår det første bind, med journalist Heloise Kaldan og politiassistent Erik Schäfer i hovedrollerne. Historien tager flere uventet drejninger og så er jeg fan af, at følge hovedkaraktererne i krimi-serier, også når de ikke altid viser sig fra deres allerbedste side. Jeg kan se på forfatterens Instagram, at en 3’er er i gang, og den glæder jeg mig usigeligt til. Indtil da kan jeg kun på det varmeste anbefale Mercedes-snittet.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display