Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Min dessertbog
5,00 (1 anmeldelse)
SPAR
kr 80
Min dessertbog
5,00 (1 anmeldelse)
Hvem vil undvære desserten? Dessertkunsten er den mest præcise af alle de fremstillingsformer, der ligger i gastronomien, fordi du gør meget ud af formerne. Samtidig er der mange ingredienser, der fysisk-kemisk skal fungere sammen. Desserternes kulturhistorie er lige så lang som menneskets, men især i de seneste 4-500 år har desserterne eskaleret i udtryk og kombinationer, der kun bliver bedre og bedre. 

Mange dessertbøger tager udgangspunkt i opskrifter, og derfor kan det være, du oplever, at du har en række bøger på din kogebogshylde, der handler om det samme. 

Denne bog går en anden vej. Her er udgangspunktet desserternes grundingredienser, og med en bog, der også kan fungere som en form for opslagsværk, kan du bruge den som inspirationskilde til egne søde drømme. Men selvfølgelig får du også opskrifter. 

Du skal på rejse rundt i det søde køkken og vil få introduktioner til bagværk, iscremer, mousser, marengs, luftige cremer, tung ganache, kager, glaseringer og avanceret chokoladearbejde. Du får også en kulturhistorisk og kvalitetskritisk fortælling om nogle af de mest grundlæggende ingredienser i dessertkøkkenet, såsom citrusfrugter, bær, vilde urter, nødder, spiritus, chokolade eller karamel, og herunder en lille forklaring på, hvordan de kan virke i den gastrofysiske sammenhæng, så dine desserter lykkes. 

Om forfatterne
Bogen er blevet til i samarbejde mellem ildsjælskokken Casper Sundin, der brænder for de bedste desserter; den glade og uovertrufne madfotograf Flemming Gernyx, der kan få selv den mest rynkede tomat eller gamle kone til at se fantastisk ud; og den kulturhistorisk forankrede lektor i madkundskab, madanmelder og madjournalist Helle Brønnum Carlsen.
Eksklusiv medlemspris 249 kr
Medlemspris 257 kr
Eksklusiv medlemspris og medlemspris er kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem når du køber til eksklusiv medlemspris eller medlemspris. Få 7 dages gratis medlemskab (herefter automatisk 89 kr/30 dage). Læs mere om fordelene
Gratis fragt
1 - 3 hverdage
10 kr
Lavt pakkegebyr
Normalpris 329 kr
Fragt: 59 kr
2 - 5 hverdage
20 kr
Pakkegebyr
Spar 80 kr
Se vores konkurrenters priser her
God 15.809 anmeldelser på
Hvem vil undvære desserten? Dessertkunsten er den mest præcise af alle de fremstillingsformer, der ligger i gastronomien, fordi du gør meget ud af formerne. Samtidig er der mange ingredienser, der fysisk-kemisk skal fungere sammen. Desserternes kulturhistorie er lige så lang som menneskets, men især i de seneste 4-500 år har desserterne eskaleret i udtryk og kombinationer, der kun bliver bedre og bedre. 

Mange dessertbøger tager udgangspunkt i opskrifter, og derfor kan det være, du oplever, at du har en række bøger på din kogebogshylde, der handler om det samme. 

Denne bog går en anden vej. Her er udgangspunktet desserternes grundingredienser, og med en bog, der også kan fungere som en form for opslagsværk, kan du bruge den som inspirationskilde til egne søde drømme. Men selvfølgelig får du også opskrifter. 

Du skal på rejse rundt i det søde køkken og vil få introduktioner til bagværk, iscremer, mousser, marengs, luftige cremer, tung ganache, kager, glaseringer og avanceret chokoladearbejde. Du får også en kulturhistorisk og kvalitetskritisk fortælling om nogle af de mest grundlæggende ingredienser i dessertkøkkenet, såsom citrusfrugter, bær, vilde urter, nødder, spiritus, chokolade eller karamel, og herunder en lille forklaring på, hvordan de kan virke i den gastrofysiske sammenhæng, så dine desserter lykkes. 

Om forfatterne
Bogen er blevet til i samarbejde mellem ildsjælskokken Casper Sundin, der brænder for de bedste desserter; den glade og uovertrufne madfotograf Flemming Gernyx, der kan få selv den mest rynkede tomat eller gamle kone til at se fantastisk ud; og den kulturhistorisk forankrede lektor i madkundskab, madanmelder og madjournalist Helle Brønnum Carlsen.
Produktdetaljer
Sprog: Dansk
Sider: 225
ISBN-13: 9788794086653
Indbinding: Indbundet
Udgave: 1
ISBN-10: 8794086653
Udg. Dato: 4 nov 2021
Længde: 23mm
Bredde: 210mm
Højde: 267mm
Oplagsdato: 4 feb 2022
Forfatter(e) Flemming Gernyx, Helle Brønnum Carlsen, Casper Sundin


Kategori Kogebøger: desserter


Sprog Dansk


Indbinding Indbundet


Sider 225


Udgave 1


Længde 23mm


Bredde 210mm


Højde 267mm

MEDLEMSFORDELE
GRATIS FRAGT
SPAR OP TIL 90%
Andre har også købt
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 197

kr 249
Normalpris
kr 202
Medlemspris
SPAR
kr 52
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 143

kr 179
Normalpris
kr 147
Medlemspris
SPAR
kr 36
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 69

kr 69
Normalpris
kr 69
Medlemspris
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 154

kr 199
Normalpris
kr 159
Medlemspris
SPAR
kr 45
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 143

kr 179
Normalpris
kr 147
Medlemspris
SPAR
kr 36
LYDBOG
Eksklusiv medlemspris kr 125

kr 179
Normalpris
kr 130
Medlemspris
SPAR
kr 54
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 69

kr 69
Normalpris
kr 69
Medlemspris
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 79

kr 79
Normalpris
kr 79
Medlemspris
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 229

kr 299
Normalpris
kr 236
Medlemspris
SPAR
kr 70
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 154

kr 199
Normalpris
kr 159
Medlemspris
SPAR
kr 45
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 111

kr 129
Normalpris
kr 113
Medlemspris
SPAR
kr 18
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 63

kr 79
Normalpris
kr 65
Medlemspris
SPAR
kr 16
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 69

kr 69
Normalpris
kr 69
Medlemspris
BOG (ANDET)
Eksklusiv medlemspris kr 334

kr 434
Normalpris
kr 344
Medlemspris
SPAR
kr 100
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 290

kr 399
Normalpris
kr 301
Medlemspris
SPAR
kr 109
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 223

kr 299
Normalpris
kr 231
Medlemspris
SPAR
kr 76
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 300

kr 449
Normalpris
kr 315
Medlemspris
SPAR
kr 149
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 170

kr 270
Normalpris
kr 180
Medlemspris
SPAR
kr 100
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 380

kr 499
Normalpris
kr 392
Medlemspris
SPAR
kr 119
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 859

kr 1.499
Normalpris
kr 923
Medlemspris
SPAR
kr 640
Vi anbefaler også
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 229

kr 299
Normalpris
kr 236
Medlemspris
SPAR
kr 70
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 172

kr 249
Normalpris
kr 180
Medlemspris
SPAR
kr 77
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 36

kr 52
Normalpris
kr 38
Medlemspris
SPAR
kr 16
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 197

kr 249
Normalpris
kr 202
Medlemspris
SPAR
kr 52
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 244

kr 299
Normalpris
kr 250
Medlemspris
SPAR
kr 55
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 216

kr 279
Normalpris
kr 222
Medlemspris
SPAR
kr 63
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 416

kr 552
Normalpris
kr 430
Medlemspris
SPAR
kr 136
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 39

kr 49
Normalpris
kr 40
Medlemspris
SPAR
kr 10
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 228

kr 298
Normalpris
kr 235
Medlemspris
SPAR
kr 70
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 216

kr 273
Normalpris
kr 222
Medlemspris
SPAR
kr 57
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 229

kr 299
Normalpris
kr 236
Medlemspris
SPAR
kr 70
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 226

kr 299
Normalpris
kr 233
Medlemspris
SPAR
kr 73
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 184

kr 249
Normalpris
kr 191
Medlemspris
SPAR
kr 65
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 222

kr 288
Normalpris
kr 229
Medlemspris
SPAR
kr 66
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 196

kr 249
Normalpris
kr 201
Medlemspris
SPAR
kr 53
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 125

kr 179
Normalpris
kr 130
Medlemspris
SPAR
kr 54
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 154

kr 199
Normalpris
kr 159
Medlemspris
SPAR
kr 45
Kundeanmeldelser
Vibe Capion
25. januar 2024