Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Min mands hemmelighed

af Liane Moriarty

Paperback, 2014

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Forlagets pris 50,00 kr

info-icon Medlemspris

26,50 kr

Spar 23,50 kr (47%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
38 kr 49 kr
38 kr 49 kr

Beskrivelse
Min mands hemmelighed har fået en fantastisk succes i udlandet, og på Amazon står læsere i kø for at rose Liane Moriartys seneste bog. Cecilia Fitzpatrick lever et pletfrit, borgerligt husmoder liv med sine børn, sin mand og deres hjem som det helt centrale nøglepunkt. Det hele er velorganiseret, de tre døtre er glade og trives, og Cecilia er tilfreds med sit liv. Hendes mand rejser en del i forbindelse med si tarbejde, og under en af hans forretningsrejser finder Cecilia et brev fra ham, som kun må åbnes i tilfælde af hans død. På den ene side ved hun, at hun ikke bør åbne det, mens hun på den anden er ved at sprænges af nysgerrighed. Så hun åbner det - og alt, hvad hun hidtil har troet på, kollapser. Sideløbende følger vi Will, Tess og Felicity, som har succes med et lille firma, de sammen har skabt. De er venner og familie - Will og Tesser gift, og Felicity er Tess' kusine. Derfor er det også lidt af en bombe i hendes liv, da Will og Felicity afslører, at de igennem længere tid har haft en affære, som de er nødt til at udleve. Exit Tess, som rejser med sin søn Liam til Sydney, hvor hun slår sig ned hos sin mor, indtil hun igen får greb om sit liv. Hun møder en gammel kæreste på skolen, hvor hun lader sin søn indskrive, og det viser sig, at Cecilia er er blandt skolens toneangivende mødre. Tess' gamle flamme er pludselig under mistanke for at have myrdet en lille pige for år tilbage, og på den måde flettes de medvirkendes liv sammen i en helt utrolig spændingsbog, der holder sin læser fanget.

Bog detaljer
Dansk
9788740020427
Politikens Forlag
8740020428
Paperback
416
7. november 2014
17. december 2015
3
4
B: 144 H: 218 D: 30 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
Den evige ild
Ken Follett
Forlagets pris 400 kr.
info-iconMedlemspris 212 kr.
Bedemandens datter
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 171 kr.
Stadig mig
Jojo Moyes
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
Under bjælken
Jens Andersen
Forlagets pris 350 kr.
info-iconMedlemspris 208 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Noris ec...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER trekante...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.

13 boganmeldelser af Min mands hemmelighed
8 timer tog det mig at pløje mig gennem denne bog og kun med én pause. Jeg kunne slet ikke lægge den fra mig. Hver gang jeg sluttede et kapitel, måtte jeg bare lige have det næste med. Og plottet, det havde jeg slet ikke set komme. Virkelig overraskende. En uge er al tiden der forløber i denne historie, som egentlig bare handler om kærlighed, men også om hvad vi gør og kan udholde for kærlighedens skyld. Kan varmt anbefales, hvis du har tid.
En bog, som overraskede mig positivt. Jeg købte den, fordi den var på tilbud, og fordi jeg ved, at andre i familien kan lide at læse 'den slags bøger'. Jeg startede på bogen ved et tilfælde og blev bidt af fortællingen. Den er hyggelig men samtidig medlevende og interessant. Beskrivelsen af Cecilia Fitzpatrick er gennemført, og man kan næsten se hende foran sig. Optrævlingen af historien holder tempo, og de andre personbeskrivelser er gode. Samtidig er der en del morale og etik i spil, på den gode måde.
Underholdende, livs- og menneskeklog, varm bog om mennesker og deres små og store synder og hemmeligheder. Den er befriende og ikkedømmende i sit fravær af sort/hvid tænkning. Nuanceret i sit udsyn på sandhed, ærlighed og konsekvens. En klog mand sagde engang, at sandhed uden hensyn er brutalitet. Denne bog kommer med gode eksempler på dette. Så hvis du mener, at sandheden altid skal frem, og de skyldige altid skal straffes uanset deres intentioner, vil du blive udfordret af denne bog. Læs den og nyd den!!
Hyggelig bog at læse, hvis man ikke lige har andet ved hånden. Man kan hurtigt regne plottet ud, selvom jeg ikke tror, dette var meningen. Man skifter mellem 3 kvinder i historien for hvert kapitel, hvilket gør, at man må genlæse nogle hændelser og beskrivelser undervejs. Og hver gang stopper det brat liiiiiige som man havde fået varmet op. Det går lidt for langsomt og man når endelig en forløsning på det savnede drama - på de sidste 3 sider i bogen. Dog har bogen længe stået til 9kr, og den er trods alt mere værd :)
Cecilia finder ved en tilfældighed et brev fra hendes mand, der kun må åbnes i tilfælde af hans død. Han lever i bedste velgående og haster hjem fra en udlandsrejse for at stoppe hende i at læse brevet. Stoler hun nok på sin mand til at tro på, at brevet ikke betyder noget, eller vinder nysgerrigheden over hende, så hun åbner brevet? Sideløbende følger vi Tess, der pludselig må flytte hjem til sin mor, fordi hendes mand har forelsket sig i hendes kusine og bedste veninde Felicity. Endelig følger vi Rachel, som mistede sin datter på traumatisk vis for mange år siden, hvor hun blev fundet kvalt på en legeplads. Disse 3 kvinders skæbne bliver på finurlig vis flettet sammen i en rørende og dramatisk fortælling om kvindeliv, dilemmaer, sandheder og løgne, moderkærlighed og konsekvenserne af vores valg og handlinger. Jeg er vild med den lette og humoristiske fortællestil, hvor vi får indsigt i det tankemylder af overvejelser og bekymringer, vi kvinder tumler rundt med om både stort og småt her i livet. Handlingen foregår i Australien, men den kunne lige så godt foregå herhjemme. Den er medrivende og svær at lægge fra sig. Jeg er vild med den bedre chick lit stil blandet med en god krimigåde , som dog ikke er så svær at regne ud, som bogens forside ellers lægger op til. Det var en tilfældighed, at jeg faldt over bogen, og jeg er meget begejstret for netop denne tilfældighed med en rigtig god læseoplevelse til følge.
Den her bog skal bare læses! Den er virkelig, virkelig god. Jeg købte den egentlig bare fordi den var billig herinde og tog det lidt som en chance, men jeg blev virkelig overrasket. Det er virkelig en bog med mange historier i en, og bogen består af masser af små kapitler, så man bliver hele tiden overrasket. Sproget kunne have været mere interessant skrevet, men det er let læseligt og historien opvejer det hele :) LÆS DEN :)
Jeg var virkelig opslugt af denne fremragende roman, som tryllebandt mig fra allerførste side til den sidste. Jeg var meget imponeret over Liane Moriarty´s evne til at flette flere forskellige kvinders livshistorier sammen, slutningen var meget uigennemskuelig, den overraskede mig meget. En af kvinderne havde jeg haft sympati for i det meste af bogen, men hun skuffede mig dybt i slutningen, hvor jeg blev negativt overrasket over hendes handlinger. Jeg glæder mig rigtig meget til at læse Liane Moriarty´s nyeste roman på dansk, jeg håber den er lige så god som "Min mands hemmelighed" var.
En sjov bog - der tager en sjov drejning. Den begynder mærkeligt, og det tager lidt tid at finde hovede og hale i bogen, men den derefter fanger den, og holder en fast helt til slutningen. En let og god sommerbog.
Cecilia finder, ved en fejl, et brev fra hendes mand, som hun først må åbne i tilfælde af hans død. Problemet er bare at hendes mand ikke er død. Skal hun åbne det eller ej? Samtidig finder Tess ud af, at hendes mand og højtelskede kusine har en affære, hvilket gør at hun ser sig nødsaget til at rejse bort. Endelig er der den midaldrende Rachel, som stadig kæmper med sorgen, og uretfærdigheden i at hendes datters morder aldrig er blevet fundet. Disse tre kvinders liv bliver igennem bogen flettet helt naturligt ind i hinandens. Hvor meget vil vi gerne vide om hinanden? Skal alle hemmeligheder lukkes ud til vores nærmeste? Skal vi altid holde os til sandheden? Og endelig, hvad ville der ske, hvis vi tog andre valg end dem vi tog? FANTASTISK BOG! Jeg havde på forhånd ikke kæmpe store forventninger til denne roman, da jeg intet vidste på forhånd. Efter første kapitel var jeg fanget ind i historien. Spændingen med det uåbne brev, holdt mig fænget imens bogens andre karakterer blev introduceret, og pludselig var det ikke længere muligt for mig, ikke at læse endnu et kapitel, og endnu et, og..... Bogens plot er vanvittig godt gennemtænkt. Måden kapitlerne er delt op i de forskellige karakterer fungerer godt, og giver god mening i forhold til deres indbyrdes forhold. Sproget er humoristisk, og fik mig til at trække på smilebåndet ind i mellem. Samtidig er den hamrende spændende. Hvad vil hovedpersonerne gøre i forhold til deres egne udfordringer? Endelig spøger bogens epilog stadig i mig. Hvad nu hvis.... Vildt god bog, som jeg vil give mine store anbefalinger. Den skal bare læses...
Min mands hemmelighed er helt umulig at lægge fra sig og ikke en bog man glemmer lige med det samme. Genremæssigt minder bogen mest om chick-lit af den gode slags og ca. midtvejs, så får den lige pæn portion krimi med i handlingen. Man følger flere kvinder og familier hvis skæbner langsom bliver flettet sammen. Der er en del mennesker at holde styr på, men deres liv og historier gør, at det bliver forholdsvis nemt at holde dem adskilt. Det er en gribende og meget tankevækkende bog, der får mine varmeste anbefalinger.
Det er en rigtig spændende, ærlig, rørende og tankevækkende bog. Vi hører om 3 kvinder’s historier om hemmeligheder i deres liv. Kvindernes historier flettes sammen, hvilket bestemt gør det hele mere spændende. Der bliver brugt humor i bogen, men er også samtidigt dybt alvorlig. Det er nogle barske og svære emner, som historierne rummer. Jeg blev overrasket undervejs, så hos mig var det hele ikke så forudsigeligt. Bogen handler bl.a. om: hemmeligheder, skyld, karma, tilgivelse og konsekvenser. Jeg er vild med slutningen. Den ender ikke godt for alle, men den er ærlig og realistisk. Jeg ser frem til Liane Moriarty’s næste bog (oversat til dansk) ”Store små løgne”, som udkommer d. 9 juni 2015.
Man følger 3 kvinder, med udgangspunkt i Cecilia, der er mor til 3 og lykkeligt gift…En dag finder hun et brev, som er skrevet til hende, med et budskab og en afsender, som for evigt vil ændre hendes liv. De tre kvinders skæbner bliver herefter på forunderlig vis viklet sammen, og som læser gætter man som besat på, hvordan hele romanen mon ender…? En rigtig god bog, som bestemt er anbefalelsesværdig!
Denne roman er virkelig fantastisk. Da jeg læste resuméet bag på bogen blev jeg nysgerrig, og forventede mig en bog med masser af spænding, og jeg blev IKKE skuffet. Bør virkelig læses af alle, der elsker en god historie med en overraskende slutning, der sætter tanker i gang.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display