plusbog logo
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Min vej til livet

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 249 kr
Spar 43 kr
206 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

249 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:
Jeg er vokset op uden at blive mødt som den, jeg er. Jeg lærte tidligt, at det ikke var sjovt at være mig i min krop, så jeg lærte at dissociere fra mig selv. Jeg havde ingen kontakt med mig selv, hverken fysisk eller psykisk, og gjorde alt for at undgå at mærke mig selv. Det betød, at min krop og jeg brød sammen, da jeg var 37 år.   Det blev til en kamp om overlevelse, men med stædighed, indsigt og visdom tog jeg et valg om at leve. Det blev et tilvalg af mig som menneske, med krop, sind, psyke og sjæl – og alt, hvad det indebærer af tanker, følelser og erindringer.   Livet er smukt, selv der hvor det er svært og byder på flest udfordringer. Jeg ser på min historie med kærlighed og taknemmelighed. Kærlighed til dem, der var, og dem, der er. Taknemmelig for, at jeg er kommet hertil, hvor jeg er i dag. Trods vejen har været intens, til tider umenneskelig, så vil jeg ikke være foruden.   Jeg inviterer dig med som spejl på min rejse – en rejse fra Engleriget til at være her som menneske på Jorden.      

Uddrag af bogen
Jeg var endnu der, hvor min krop og jeg ikke fungerede sammen. Jeg ønskede ikke at være på det kursus. Jeg vidste, det ville være godt. Jeg bad kroppen gå, men der skete ingenting. Jeg ville hjem, jeg var bange. Bange for alle disse mennesker. Bange for at være der. Jeg kunne ikke bevæge mig. Jeg sad nederst i halvcirklen. Kikkede på alle de andre. Mærkede deres problemer, smerter og udfordringer. Jeg vidste, de havde brug for hjælp. Jeg vidste, jeg kunne fjerne deres smerter. Jeg vidste, jeg kunne bidrage. Men jeg ville væk. Havde jeg vidst, hvordan jeg fik kroppen til at reagere, havde jeg gjort det. Nu sad jeg helt stivnet. Lukkede øjnene og ventede på, at dagen gik. Men der var ingen vej tilbage. Jeg havde valgt mig selv.        

Om forfatteren
Jette Knudsen (f. 1971) er opvokset og bor på Midtsjælland. Hun er uddannet industrilaborant, men fandt først sit egentlige virke, da hun åbnede op for sit sande jeg. Hun er til magiske behandlinger og er ud over at være unik som healer også massør, clairvoyant og forfatter. Hendes grundlæggende valg i livet er humor, leg, lethed og glæde.
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771908602
Forlag:
Forlaget mellemgaard
Forfatter(e):
ISBN-10:
8771908609
Indbinding:
Hæftet
Sider:
0
Udg. Dato:
16 apr 2018
Oplagsdato:
16 apr 2018
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 146mm H: 210mm D: 23mm

En hæftet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Blød ryg, godt papir, ofte med "flapper" på for- og bagside. Kan også være en førsteudgave. Den går også under betegnelsen softcover.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Min vej til livet
Jette Knudsen
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage