Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Mirakelmanden

af Julie Hastrup

Indbundet, 2017

1-2 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Forlagets pris 250,00 kr

info-icon Medlemspris

130 kr

Spar 120,00 kr (48%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
79 kr 99 kr
79 kr 99 kr
93 kr 130 kr

Beskrivelse
MIRAKELMANDEN er sjette selvstændige bind i Julie Hastrups serie om den danske drabsefterforsker Rebekka Holm.
 
Drabsefterforsker Rebekka Holm er sygemeldt efter et voldeligt overfald. For at komme ovenpå igen rejser hun til Stockholm for at besøge sin svenske kollega og kæreste Niclas Lundell. Men i løbet af få dage udvikler den afslappende miniferie sig til et sandt mareridt.
 
Niclas har travlt med sin egen private efterforskning af omstændighederne ved sin tidligere kones død. Rebekka tilbyder sin hjælp, men Niclas afslår. Frustreret og nysgerrig går Rebekka selv i gang med at undersøge, hvad der egentlig skete, da Magdalena Lundell omkom. Efterhånden går det op for hende, at Niclas har hemmeligholdt vigtig information om sit ægteskab, og Rebekka begynder at tvivle på, om hun overhovedet kan stole på ham.
 
Samtidig finder Rebekka ud af, at Magdalena i det skjulte arbejdede på en historie sammen med en finsk journalist. En historie om forsvundne mennesker, der alle har lidt grufulde skæbner. Alle kan kædes sammen med én dødsensfarlig person. Rebekka må nu gå i Magdalenas fodspor og føres til Finland, hvor hun vikles ind i en vanvittig morders dræbende net...


Bog detaljer
Dansk
9788740027686
Politikens Forlag
8740027686
Indbundet
380
30. marts 2017
28. juni 2017
1
2
B: 156 H: 230 D: 37 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
Bedemandens datter
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 171 kr.
Ilkas arv
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 163 kr.
Heksen
Camilla Läckberg
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 171 kr.
Dybet (Ravn-serien...
Michael Katz Krefe...
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 177 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
info-iconMedlemspris 46 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Voks skr...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 24 kr.
STAEDTLER jumbo bl...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 21 kr.

2 boganmeldelser af Mirakelmanden
Så gjorde hun det igen! Skrev en hæsblæsende vidunderlig krimi, der er nærmest umulig at lægge fra sig, når først man er begyndt. Rebekka er sendt på sygeorlov efter et grimt overfald i sidste bog, og da hun ikke kan få tiden til at gå, rejser hun til Stockholm og besøger sin kæreste Niclas. På den måde får hun også sneget lidt kærlighed ind i handlingen. Rebekka mener, at Niclas ikke har fortalt hele sandheden om sin kones død, og da hun jo er meget nysgerrig, finder hun blandt den afdøde Magdalenas ting et USB stik, hvor hun har lagret artikler og breve fra den opgave, hun var i gang med, da hun døde. Rebekka snuser selvfølgelig videre, og sporene fører hende ind i en verden af forsvundne børn og hjemløse. Handlingen er så hæsblæsende, at jeg til tider blev helt forpustet, fordi jeg glemte at trække vejret. Og så laver forfatteren en fantastisk cliff-hanger, som er noget af det ondeste, jeg har læst. Tænk! Vi skal vente et helt år på fortsættelsen. Ondt!!
Mirakelmanden er en bog af Julie Hastrup. Det er en krimi. En selvstændig bog og samtidig en del af serien om efterforskeren Rebecca. Rebekka er sygemeldt pga en snitskade. Skader af huden er et eksempel på et tema gennem bogen. Rebekka skulle forestille at rekreere hos sin kæreste Niclas. Men hun kaster sig ud i en efterforskning af mordet på hans afdøde kone. Jalousi er hendes initiaror. Sporene leder til Finland og ind i journalistikkens verden. Henover spykiatri, plejepersonale og venskaber. Sandheder og løgne, for Rebekka er det svært at skældne sandheden og løgnen gennem bogen. Hvad der er venskab og hvem man man ikke burde have stolet på. Bogen foregår både i Sverige og i Finland. Beskrivelserne af stederne er gode. Man ser det for sig, lugluspecieltter det praktisk talt. Der er godt billed sprog, specielt «den onde ø», der til fulde lever op til sit navn. Ondskaben lurer og springer ud i fuldt omfang. Den er åbenslys og den kommer kravlene ind i forholdet mellem mennesker. 5 ud af 6 stjerner. God gedin underholdning. Den 6. Stjerne ville jeg have givet, hvis der havde været en bedre dybde i personerne. Jeg ser ikke personerne sådan rigtigt for mig, som stederne.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display