Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Miraklernes nat

af A.J. Kazinski

Indbundet, 2017

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 300,00 kr

Medlemspris info-icon

169,95 kr
Spar 130,05 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
FIMO soft ovn-hærd...
Producentens pris 120 kr.
info-iconMedlemspris 69 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 19 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 16 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.

2 boganmeldelser af Miraklernes nat
Jeg havde helt glemt, hvilken sort humor Kazinski betjener sig af. Selv om problemstillingerne i denne roman er meget alvorlige, måtte jeg af og til tage mig selv i at sidde og smågrine, og det er måske meget godt, for det kan jo også blive for rørstrømsk. Hannah er blevet opgivet af lægerne og er rejst til Lourdes i håb om et mirakel. Hjemme er Niels blevet inddraget i et makabert mord, en korsfæstelse. Og ofret var lige så gammel, som da Jesus blev korsfæstet. Dette er den til dato mest interessante af Kazinskis bøger. Blandingen af religion, fanatisme og mord er fantastisk. Og så er Bibelens fortællinger jo altid spændende. Spændende er også opklaringsarbejdet og hele plottet. Det er så godt fundet på, noget jeg aldrig har set før, og der er fart over feltet for at forhindre flere mord. Dette er en bog, som jeg uden tøven ville give mere end de 5 stjerner, der er mulighed for. Den er så smuk! Snyd ikke dig selv for en læseoplevelse, der er ud over det sædvanlige!
En bestialsk morder er på spil i Københavns gader, hvor han har korsfæstet en 33-årig gymnasielærer. Gidselforhandleren Niels Bentzon bliver viklet ind i efterforskningen af mordet og jagten på morderen, inden han slår til igen. Samtidig kæmper Niels med sine egne lidelser: Hans kone og livs kærlighed, astrofysikeren Hannah Lund er terminalt syg af kræft og er rejst til Jerusalem, hvor hun må trodse sine egne lidelser i et sidste desperat forsøg på at finde et mirakel, en morder eller døden. Forfatterparret A. J. Kazinski har igen sammensat en uhyggelig spændende krimi, hvor de på mesterlig vis balancerer kampen mellem det gode og det onde og troen på videnskab contra religion. Uanset om du tror på mirakler eller tilfældigheder, kan du ikke andet end overgive dig til håbet om, at Niels når at finde morderen, før det er for sent. Jeg var tryllebundet fra først til sidst og giver den 5 ud af 5 stjerner.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display