Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Mischling

af Affinity Konar

Indbundet, 2017

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Forlagets pris 299,95 kr

info-icon Medlemspris

197,95 kr

Spar 102,00 kr (34%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
199 kr 298 kr
150 kr 225 kr
106 kr 160 kr
83 kr 115 kr

Beskrivelse
MISCHLING af Affinity Konar er en gribende roman om to tvillingesøstres kamp for overlevelse i Auschwitz.
 
Tvillingesøstrene Pearl og Stasha ankommer til Auschwitz i 1944 sammen med deres mor og bedstefar. I denne nye, mørke verden, søger de trøst gennem deres stærke tvillinge-bånd. De har hinanden, deres eget sprog og deres lege fra barndommen, som kan give dem en form for tryghed.
 
Pigerne bliver dog udvalgt til et frygteligt tvillinge-eksperiment, som går under navnet “Mengeles Zoo”, og de oplever både privilegier og rædsler, der ikke er mange andre forundt. De personligheder de engang delte bliver taget fra dem, og deres identiteter ændres af skyldens og skammens byrder.
 
En vinter forsvinder Pearl under en koncert, som er arrangeret af Mengele. Stasha sørger over tabet af sin søster men klynger sig til håbet om, at hun måske stadig er i live et sted. Da lejren bliver befriet af Den Røde Hær, rejser Stasha sammen med en anden tvilling, Feliks, gennem et ødelagt Polen. 
 
Motiveret af håb, drager de trods sult og skader ufortrødent gennem kaosset omkring dem og møder på deres vej både fjendtlige landsbyboere, jødiske modstandsfolk og andre flygtninge. De er drevet af håbet om, at Josef Mengele bliver fanget og holdt ansvarlig for de uhyrligheder, han udsatte børnene for i sin frygtindgydende “zoo”. Da de unge overlevende opdager, hvad der er sket med verden omkring dem, må de prøve at forestille sig en fremtid i den nye verden.
 
MISCHLING er en ekstremt barsk og utrolig flot skrevet Holocaust-roman. Bogen trodser enhver forventning og tager dig med ind i et af de mørkeste øjeblikke i menneskets historie for at vise dig vejen mod æterisk skønhed, moralsk opgør og skyhøje håb.

Bog detaljer
Dansk
9788712052647
Gads Forlag
8712052647
Indbundet
368
4. januar 2017
4. januar 2017
1
1
B: 164 H: 234 D: 34 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Den evige ild
Ken Follett
Forlagets pris 400 kr.
info-iconMedlemspris 212 kr.
Djævelen i hullet
Leif Davidsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 180 kr.
Folkets skønhed
Merete Pryds Helle
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 180 kr.
Som pesten
Hanne-Vibeke Holst
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 75 kr.
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Noris ec...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER trekante...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.

2 boganmeldelser af Mischling
Dette er ikke en bog, man bliver i godt humør af at læse, men man får på en anden måde end i lærebøgerne indsigt i et af de mest uhyggelige kapitler i Holocausts historie. Den er utrolig smukt skrevet, men med et makabert indhold. ”Det er en af de ting, hvor det bliver værre, inden det bliver endnu værre, og så bliver det faktisk aldrig bedre”(s.97). Det kunne faktisk stå som overskrift for, hvad mange jødiske tvillingepar blev udsat for under dr. Mengeles, eller Onkels, som han gerne ville kaldes, kærlige behandling. Pearl og Stashas familie har haft held med at skjule sig helt til efteråret 1944. Da bliver familien; mor, bedstefar og tvillingerne sendt til Auschwitz. Ved ankomsten bliver de straks skilt, for Mengele er kun interesseret i tvillinger, som han udfører de mest rædselsfulde forsøg på. Da de i begyndelsen af 1945 bliver befriet af russerne, er Stashas mål i livet at finde sin søster Pearl og at hævne sig på Mengele. Det er ikke en bog, man læser ud i én køre. Jeg havde i hvert fald brug for en lille pause af og til, for at de rædselsfulde gerninger, børnene blev udsat for, kunne bundfælde sig. En fantastisk, men samtidig rystende og uforglemmelig roman!
Mischling er så grusom, at man næsten ikke kan holde ud at læse den, men samtidig er den så medrivende og god, at man slet ikke kan lægge den fra sig. Pearl og Stasha er tvillinger med et helt særligt bånd. Det særlige bånd bliver ikke mindre tydeligt, da de kommer i Mengeles grusomme hænder, hvor de på skift bliver udsat for rædselsfulde forsøg. Undervejs bliver de skilt ad, men håbet om, at den anden stadig er i live og findes derud, forsvinder aldrig. Heller ikke da krigen slutter og alt er kaos. Mischling er en af de type bøger man aldrig glemmer. Var du vil med Alt det lys vi ikke ser af Anthony Doerr, så vil du også elske at læse Mischling.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display