Plusbog logo
Telefonen er lukket uge 28, 29, 30 - men du kan skrive til os HER

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Monsterland

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 179 kr
Spar 35 kr
144 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

179 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

Thrilleren Monsterland er skrevet af Mikael Lindholm og Lisbeth Zornig. Monsterland er anden fritstående bog i deres serie om Tessa Højmark og Adam Forsberg. 

En ganske ung gymnasiepige er ved en nordsjællandsk ”puttemiddag” blevet seksuelt udnyttet af nogle ældre drenge fra 3. g. Seancen blev filmet, og filerne er offentliggjort på nettet. Pigen tager efterfølgende sit eget liv, og da drengene går fri, sætter det gang i en konflikt mellem forældrene. 

Der er efter alt at dømme ikke tale om et almindeligt terrorangreb, da flere mister livet ved et gasangreb i København. Det lader til at være en hævngerning med forbindelse til den unge piges selvmord. Og på færgen mellem Tallinn og Stockholm myrdes en far til den ene af drengene. Men hvem er skyldige og hvem er ofre? Hvem prøver at ramme hvem? 

Efterforskeren Tessa og hendes makker Adam, som arbejder i et privat sikkerhedsfirma, efterforsker sagen, som bringer dem til Finland, Åland og Tallinn. Sagen trækker tråde til international cyberkrig og IT-sikkerhed, som på uventet vis viser sig at hænge sammen… 

Læs også første bog i serien Et ubetydeligt mord af forfatterparret Mikael Lindholm og Lisbeth Zornig, som også danner par privat. Mikael er finlandssvensk journalist og forfatter, Lisbeth er dansk forfatter og debattør. Sammen har de også skrevet Malene-trilogien med bøgerne Bundfald, Arkimedes og Eksodus om Malene Jørgensen og Mathias Zobel. Køb Mikael Lindholm og Lisbeth Zornigs bøger til fordelagtige priser her på Plusbog.dk.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771916942
Forlag:
HarperCollins
ISBN-10:
8771916946
Indbinding:
Indbundet
Sider:
460
Udg. Dato:
16 mar 2020
Oplagsdato:
16 mar 2020
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 145mm H: 220mm D: 35mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Monsterland
Mikael Lindholm, Lisbeth Zornig
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage