Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Nattergalen

Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Vores normalpris 299 kr
Spar 53 kr
246 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
299 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
Beskrivelse:

Kristin Hannah har formået at skrive en vaskeægte tåreperser – Nattergalen. Hendes nye bog Nattergalen er et gribende portræt af to søstre, der lever i det besatte Frankrig under Anden verdenskrig. I år 1939 lever Vianne Mauriac alene i den lille franske by Carriveau sammen med sin datter Sophie og mand Antoine, men Antoine drager i krig og må efterlade kone og barn.  I Carriveau må Vianne træffe nogle svære valg for at beskytte sig selv og hendes datter. Det første af mange svære valg hun må træffe er, om hun vil opgive familiens lille hus eller om hun vil have en tysk kaptajn boende.  Viannes lillesøster Isabella er i Paris, da tyskerne invaderer byen. Men hun er rebelsk og stædig og vælger at kæmpe mod tyskerne. Hun kæmper for sig selv og for Frankrig med frygtløshed og lidenskab. Fortællingen beretter om stærke og gribende kærlighedshistorier og hæsblæsende forelskelser, men i fokus er kvindernes krig. Bogen skriver sig ind i en tendens i litteraturen, hvor stærke kvinder hyldes og deres version af historien fortælles. 
 
Pressen skriver:
»Det er en tåreperser. Læs 30 sider, og du har brugt lige så mange Kleenex!«
***** – Julia, Femina
 
 
Tag et kig i bogen her:
 
 

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788763843201
Forlag:
Cicero
Forfatter(e):
ISBN-10:
8763843201
Indbinding:
Indbundet
Sider:
456
Udg. Dato:
21 apr 2016
Oplagsdato:
23 jan 2017
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 170mm H: 237mm D: 38mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Nattergalen
Kristin Hannah
Plusbogs
medlemmer giver
5 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
1 boganmeldelse
Af Helle den 15. oktober 2016
Det er helt fantastisk så mange gode romaner, jeg har fået fat i i den senere tid. Nattergalen, som jeg altid har troet, kun var et eventyr af H. C. Andersen, er her noget helt andet, nemlig noget af historien om modstandsbevægelsen i Frankrig under 2.verdenskrig. Men det er også historien om 2 søstres skæbne og deres indbyrdes forhold. De mistede tidligt deres mor, og storesøsteren Vianne blev som en erstatningsmor for Isabelle, da deres far totalt svigtede dem. De er så forskellige som søstre næsten kan blive. Vianne er den rolige og eftertænksomme, der aldrig gør noget impulsivt, hvorimod Isabelle taler og agerer, før hun tænker. Isabelle tager aktivt del i modstandsbevægelsen, først ved at dele forbudte blade rundt, senere ved at hjælpe ”fjendtlige” piloter over Pyrenæerne, så de kan komme hjem og fortsætte kampen mod nazisterne. Selv om det er en bog om unge mennesker, møder vi også et par af dem som ældre i 1995 50-året for krigens afslutning, og her siger en af hovedpersonerne: ”Jeg er flyttet ind i den skotøjsæske fuld af aflagte skæbner, som et plejehjem er.” Det kan ikke siges bedre! Bogen spiller virkelig på hele følelsesregisteret, jeg både græd, grinte og blev af og til rigtig rasende, netop det en god bog skal kunne. Desuden er den så spændende, at jeg hele tiden skulle læse et kapitel mere. Kan på det varmeste anbefales!

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage