Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYHED - Lækre produkter fra RICE

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Nauja Lynge

Nauja Lynge er forfatter, foredragsholder og debattør. Som samfundsdebattør har hendes hovedinteresser været mellem Grønland og Danmark, grønlandsk nationalisme og det grønlandske mindretals situation i Danmark. Sammen med Bertel Haarder er hun fortaler for et moderniseret Rigsfællesskab, hvor Grundloven ikke må stå i vejen for et Rigsfællesskab Version 2.

 

 

I sin hudløst ærlige selvbiografi kalder Nauja Lynge sig selv “gør-det-selv-grønlænder” og sætter alt ind for at vise verden, hvordan livet ser ud hos mindretallet.

 

Kvinden, grønlænderen, danskeren og debattøren Nauja Lynge materialiserer med sin fortælling det grønlandske dilemma om tilhørsforhold og identitet. Hun fortæller råt for usødet om sit liv fra en stille og lykkelig barndom i Grønland med stærke familiebånd, en svær ungdom i Danmark præget af fornægtelse af sit ophav til et turbulent voksenliv, hvor hun endelig tager opgøret med sin dansk/grønlandske identitet, da hun træder ind på den politiske scene og bliver en aktiv fortaler for Rigsfællesskabet. Og med sin fortælling, sit engagement og sin oprigtighed giver Nauja Lynge krop og stemme til en fortælling om et land og et folk, om et dansk mindretal i Grønland og et grønlandsk i Danmark, som hun selv hører til. Nu ønsker hun debat om mindretallet og menneskerettigheder, som hun ser som et vigtigt element i forhold til at styrke Rigsfællesskabet.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display