Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Neurogastronomi
Af: Rasmus Bredahl, Nikolaj Buchardt Dansk Hardback
5,00 (2 anmeldelser)
SPAR
kr 58
Neurogastronomi
Af: Rasmus Bredahl, Nikolaj Buchardt Dansk Hardback
5,00 (2 anmeldelser)

Hvorfor bliver vi stimuleret af noget, der knaser? Hvorfor går vi automatisk uden om fødevarer, der har en bestemt farve, mens andre farver lokker os? Og hvorfor taler vi så meget om smag, når vores lugtesans i virkeligheden giver os tusind gange så mange impulser? Det giver denne bog dig svaret på. Den tager dig med på en rejse ind i den hjerne, der fuldstændigt styrer alt, hvad der foregår, når du bliver sulten, og mens du spiser.

Bogen har en let og legende tilgang til et stofområde, der ofte bliver gjort nørdet og selvhøjtideligt. Man bliver på én gang underholdt, oplyst og inspireret. Den kombinerer videnskabelig indsigt med eksempler, som læseren vil genkende og anviser konkrete måder at bruge denne indsigt på i eksempelvis opskrifter. Alt sammen krydres med små eksperimenter, læseren kan gennemføre, for at opleve virkningen af de mekanismer, der afdækkes.

Der er ca. 50 opskrifter, der viser, hvordan du konkret kan bruge principperne, når du laver mad, men bogen ruster dig i sidste ende til at kunne lave mad uden opskrift ved at forstå grundprincipperne for den fuldendte spiseoplevelse. 

Eksklusiv medlemspris 316 kr
Medlemspris 322 kr
Eksklusiv medlemspris og medlemspris er kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem når du køber til eksklusiv medlemspris eller medlemspris. Få 7 dages gratis medlemskab (herefter automatisk 89 kr/30 dage). Læs mere om fordelene
Gratis fragt
Ukendt leveringstid
10 kr
Lavt pakkegebyr
OBS! Ukendt leveringstid
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
Normalpris 374 kr
Fragt: 59 kr
Ukendt leveringstid
20 kr
Pakkegebyr
OBS! Ukendt leveringstid
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
Spar 58 kr
Se vores konkurrenters priser her
God 15.809 anmeldelser på

Hvorfor bliver vi stimuleret af noget, der knaser? Hvorfor går vi automatisk uden om fødevarer, der har en bestemt farve, mens andre farver lokker os? Og hvorfor taler vi så meget om smag, når vores lugtesans i virkeligheden giver os tusind gange så mange impulser? Det giver denne bog dig svaret på. Den tager dig med på en rejse ind i den hjerne, der fuldstændigt styrer alt, hvad der foregår, når du bliver sulten, og mens du spiser.

Bogen har en let og legende tilgang til et stofområde, der ofte bliver gjort nørdet og selvhøjtideligt. Man bliver på én gang underholdt, oplyst og inspireret. Den kombinerer videnskabelig indsigt med eksempler, som læseren vil genkende og anviser konkrete måder at bruge denne indsigt på i eksempelvis opskrifter. Alt sammen krydres med små eksperimenter, læseren kan gennemføre, for at opleve virkningen af de mekanismer, der afdækkes.

Der er ca. 50 opskrifter, der viser, hvordan du konkret kan bruge principperne, når du laver mad, men bogen ruster dig i sidste ende til at kunne lave mad uden opskrift ved at forstå grundprincipperne for den fuldendte spiseoplevelse. 

Forudbestilling - Få besked når varen er på lager!
Produktdetaljer
Sprog: Dansk
Sider: 0
ISBN-13: 9788777498688
Indbinding: Hardback
Udgave: 1
ISBN-10: 8777498682
Udg. Dato: 4 nov 2016
Længde: 24mm
Bredde: 199mm
Højde: 258mm
Oplagsdato: 25 nov 2019
Forfatter(e) Rasmus Bredahl, Nikolaj Buchardt


Kategori Madlavning & opskrifter


Sprog Dansk


Indbinding Hardback


Sider 0


Udgave 1


Længde 24mm


Bredde 199mm


Højde 258mm

MEDLEMSFORDELE
GRATIS FRAGT
SPAR OP TIL 90%
Andre har også købt
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 380

kr 499
Normalpris
kr 392
Medlemspris
SPAR
kr 119
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 170

kr 270
Normalpris
kr 180
Medlemspris
SPAR
kr 100
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 859

kr 1.499
Normalpris
kr 923
Medlemspris
SPAR
kr 640
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 240

kr 349
Normalpris
kr 251
Medlemspris
SPAR
kr 109
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 118

kr 149
Normalpris
kr 121
Medlemspris
SPAR
kr 31
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 203

kr 300
Normalpris
kr 213
Medlemspris
SPAR
kr 97
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 262

kr 349
Normalpris
kr 271
Medlemspris
SPAR
kr 87
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 25

kr 227
Normalpris
kr 45
Medlemspris
SPAR
kr 202
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 275

kr 320
Normalpris
kr 280
Medlemspris
SPAR
kr 45
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 207

kr 269
Normalpris
kr 213
Medlemspris
SPAR
kr 62
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 216

kr 279
Normalpris
kr 222
Medlemspris
SPAR
kr 63
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 194

kr 270
Normalpris
kr 202
Medlemspris
SPAR
kr 76
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 329

kr 499
Normalpris
kr 346
Medlemspris
SPAR
kr 170
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 278

kr 325
Normalpris
kr 283
Medlemspris
SPAR
kr 47
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 199

kr 269
Normalpris
kr 206
Medlemspris
SPAR
kr 70
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 214

kr 320
Normalpris
kr 225
Medlemspris
SPAR
kr 106
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 154

kr 199
Normalpris
kr 159
Medlemspris
SPAR
kr 45
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 182

kr 249
Normalpris
kr 189
Medlemspris
SPAR
kr 67
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 111

kr 150
Normalpris
kr 115
Medlemspris
SPAR
kr 39
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 211

kr 299
Normalpris
kr 220
Medlemspris
SPAR
kr 88
Kundeanmeldelser
Vladimir Verchinine
17. november 2016
Købte bogen efter at have set udsendelsen på DR1 (den 16 november kl. 21:00) om hvordan de menneskelige sanser påvirker vores smagsoplevelse. Super bog, hvis man vil overraske sine familiemedlemmer eller gæster med noget de ikke har prøvet før, eller blot få et fantastisk smagende måltid.

Shahar
15. november 2016
A great book that stimulates all the senses! Despite the plethora of existing books about food and cooking, this one brings something new in its focus on our food's appeal to all our senses beyond just the taste. (Oversættelse: En dejlig bog, der stimulerer alle sanser! På trods af den overflod af eksisterende bøger om mad og madlavning, bringer denne bog noget nyt i sit fokus på, hvordan vores mad appellerer til alle vores sanser og ikke blot smagen.)