Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Nicklas Bendtner - Begge sider Rune Skyum-Nielsen, Dan Philipsen, Thomas Skov 9788740054910
Nicklas Bendtner - Begge sider

Nicklas Bendtner - Begge sider

34% PLUSRABAT

Nicklas Bendtner - Begge sider

VINDER AF ÅRETS SPORTSBOG 2020Nicklas Bendtners liv og karriere har været spækket med dramatik. Han har oplevet stjernestunder på det danske landshold og som professionel i verdensberømte klubber som... læs mere
2 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 103 kr
197 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
300 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740054910
ISBN-10:
8740054918
Indbinding:
Hæftet
Sider:
400
Udg. Dato:
5 nov 2019
Oplagsdato:
20 dec 2019
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 155mm H: 226mm D: 31mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Nicklas Bendtner - Begge sider

VINDER AF ÅRETS SPORTSBOG 2020

Nicklas Bendtners liv og karriere har været spækket med dramatik. Han har oplevet stjernestunder på det danske landshold og som professionel i verdensberømte klubber som Arsenal og Juventus. Han har også været tæt på at sætte alt over styr i en rus af alkohol, kvinder og gambling.

I denne selvbiografi fortæller Nicklas Bendtner – med en bemærkelsesværdig ærlighed – om sit livs lyse og mørke sider. Om at være Amagerdreng med ære og stolthed. Om at kæmpe sig til toppen i verdens hårdeste liga. Om at blæse på hierarkiet og score de første vigtige mål for landsholdet. Om venskaber og rivalisering med en række af fodboldens største stjerner. Om stormfulde forhold. Om at blive far til en højt elsket søn, som han ikke altid har fået lov at se. Om at blive svigtet af sine nærmeste. Om hvad penge kan gøre ved folk. Om at være så talentfuld, at man mister jordforbindelsen. Om mirakuløst at overleve en motorvejsulykke, som alligevel skulle få skæbnesvangre konsekvenser. Om balladen i medierne og skandalerne i nattelivet.

Siden midten af nullerne har millioner af danskere haft en holdning til Nicklas Bendtner. Han har været mere beundret, mere forkætret og mere forhånet end stort set alle andre danske helte og skurke i sportens verden.
Selv har han i reglen valgt at tie. Indtil nu. Efter halvandet årti – skiftevis på toppen og bunden – er Nicklas Bendtner endelig klar til at fortælle sin historie. Vel at mærke hele historien. Råt for usødet. Uden at skåne nogen som helst. Allermindst sig selv.

Bogen er skrevet i et nært samarbejde med journalist og forfatter Rune Skyum-Nielsen, som blandt andet er kendt for sin anmelderroste livsfortælling om Jakob Ejersbo, Jakob var her. De to har over en årrække bygget en usædvanlig fortrolighed op
Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Nicklas Bendtner - Begge sider" af Rune Skyum-Nielsen, Dan Philipsen, Thomas Skov
2 anmeldelser
lisefc / 304 anmeldelse(r)
den 06. juli 2021
God bog , godt skrevet. Man får et meget ærligt og oprigtigt indblik, både i Bendtners fodboldverden og privatliv. Jeg havde ikke fantasi til at forestille mig, hvordan verden ser ud blandt trænere og agenter, og blev faktisk temmelig rystet... Bendtners privatliv har man jo kunnet følge i medierne on and off, men her kan du læse Bendtners egen version, og refleksioner over hvad der er sket, og hvad der kunne være sket. Ja, der er også lidt sladder omkring forhenværende kærester, men, synes jeg, holdt i en fin og god tone ... Jeg blev oplyst om sider af fodboldverdenen jeg ikke kendte, og klogere på Bendtner selv. Tak for en god bog.
Sandra / 4 anmeldelse(r)
den 10. august 2020
Jeg læste lidt tilfældigt Bendtners biografi – og blev virkelig positivt overrasket…!! Jeg kendte ikke så meget til hans person og historie inden, men hans ord var virkelig gribende og fortællingen om hans op- og nedture virkelig fascinerende… Samtidig er det ret interessant, at få et så stort indblik i hvordan den professionelle fodboldverden fungerer… Sidst men ikke mindst så er bogen bare virkelig godt skrevet – den er dyb og humoristisk – og fyldt med god sladder… ;)