Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Noget om Grace Anthony Doerr 9788740026924
Noget om Grace

Noget om Grace

29% PLUSRABAT

Noget om Grace

David Winklers helt store interesse er vejret, og specielt sne. David drømmer også nogle gange begivenheder, før de sker. En mand bliver kørt ned af en bus; han selv vil møde sit livs kærlighed i et s... læs mere
3 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 43 kr
107 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
150 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740026924
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740026922
Indbinding:
Indbundet
Sider:
448
Udg. Dato:
18 feb 2016
Oplagsdato:
18 jan 2017
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 157mm H: 228mm D: 44mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Noget om Grace

David Winkler drømmer begivenheder, før de sker. Detaljerede og uafrystelige drømme: En mand, der bliver kørt ihjel af en bus; hvordan han møder sit livs kærlighed. Ting, der siden udspiller sig i virkeligheden. Da David drømmer, at han er ude af stand til at redde sin spæde datter fra druknedøden, knuses hans tilværelse. Han flygter, fjerner det eneste element i det ulykkelige scenarie, han er herre over – sig selv. 

På en caribisk ø holder han op med at flygte. Alene, ulykkelig og usikker på, om hans datter har overlevet, og om hans elskede kan tilgive ham, drømmer han endnu en skæbnedrøm. Nu kan han vælge, om den skal blive hans vej tilbage til de mennesker, han har ladt bag sig. 

Noget om Grace handler om de små mirakler, der på et sekund afgør vores skæbner, om sorg og savn, men også om kærlighed og omsorg.

”En formidabel litterær præstation.”THE INDEPENDENT 

“En storslået roman, hvor naturen beskrives i en prosa, der synger fra siderne.THE NEW YORK TIMES 

”Meld dig syg, sluk mobilen og oplev, hvor god litteratur, der skrives i dag.”THE GUARDIAN

Om forfatteren:
Anthony Doerr er født og opvokset i Ohio, hvor han stadig bor med sin kone og to sønner. Han har skrevet flere romaner, senest ALT DET LYS, VI IKKE SER, som skulle vise sig at blive hans store gennembrud.

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Noget om Grace" af Anthony Doerr
3 anmeldelser
lisefc / 305 anmeldelse(r)
den 05. juni 2022
Okay, men heller ikke mere. Jeg havde forventet mig en hel del mere, men kunne faktisk ikke koncentrere mig om handlingen ... Nogle steder spændende, nogle steder eftertænksom, men alt i alt, egentlig en lidt deprimerende bog, med mange fag betegnelser, som var svære at huske, eller hitte rede i ...
Lisbeth Maja / 264 anmeldelse(r)
den 20. juni 2017
Jeg har læst " Alt det lys vi ikke ser" af Anthony Doerr med stor begejstring og derfor havde jeg store forventninger til " Noget om Grace". Desværre blev bogen en stor skuffelse for mit vedkommende. Jeg var grebet af bogen de første 100 sider, men derefter faldt min interesse for bogen derefter, fordi jeg syntes handlingen blev for rodet og forvirrende for mig. Jeg vil gerne læse flere bøger af Anthony Doerr, " Noget om Grace faldt bare ikke lige ind i min smag.
Helle / 828 anmeldelse(r)
den 17. oktober 2016
Det kan godt være, at bogmarkedet for tiden er overfyldt med krimier, men ind imellem udkommer der også en bog af høj litterær kvalitet. Sådan en bog er denne! David Winkler drømmer, og nogle af hans drømme har det med at gå i opfyldelse. Det er både de ret harmløse drømme som fx en mand, der begynder at fange blade i luften i en park, eller de mere barske, hvor en mand bliver kørt over af en bus. Først drømmer han det, og senere oplever han det i virkeligheden. Men da han drømmer, at hans lille datter Grace drukner, selv om han gør alt for at redde hende, prøver han at flygte fra sine drømme. Et andet emne i bogen er døden, som er et mysterium for mennesket, og noget vi hverken taler om eller forholder os til. På s.133 siges der: ”Døden har en succesrate på 100 %, alligevel vælger vi at kalde den et mysterium”. Hele bogen er fyldt med den slags citater, så det er ikke en bog, man skøjter let hen over. Der er virkelig stof til eftertanke. Det er en af den slags bøger, man ville ønske aldrig sluttede. Jeg måtte rationere den, for at få den til at vare så længe som muligt.