Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Ny krop på 4 uger Michelle Kristensen 9788740054187
Ny krop på 4 uger

Ny krop på 4 uger

34% PLUSRABAT

Ny krop på 4 uger

De seneste seks år har 10.000 danske kvinder tabt sig på Michelle Kristensens MK Bootcamp. Michelle har i fire uger fulgt kvinderne på tæt hold og givet dem viden, inspiration og motivation. Hun lærer... læs mere
0 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 103 kr
197 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
300 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740054187
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740054187
Indbinding:
Indbundet
Sider:
232
Udg. Dato:
2 maj 2019
Oplagsdato:
19 nov 2019
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 181mm H: 255mm D: 25mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen

Beskrivelse af Ny krop på 4 uger

De seneste seks år har 10.000 danske kvinder tabt sig på Michelle Kristensens MK Bootcamp. Michelle har i fire uger fulgt kvinderne på tæt hold og givet dem viden, inspiration og motivation. Hun lærer kvinderne at træne og spise på en måde, så det er til at holde ud, men også er super effektivt og virker med det samme.

Med Ny krop på 4 uger er målet ikke at sætte verdensrekord i antal kilo tabt på kortest tid, men at få sundheden ind under huden og ind i hverdagen, så man ikke ønsker at slippe den igen.

Michelle Kristensen har gennem tæt arbejde med kursisterne fået indblik i, hvad vi kæmper med, når vi gerne vil tabe os og leve sundt. Hjernen overbeviser os om, at det er okay at spise slik og kage, hvis det regner, man har menstruation eller manden er dum. Ny krop på 4 uger lærer dig, hvordan du undgår at spise med følelserne.

Her kommer Store Sonja ind i billedet. Hun er en fiktiv person, som Michelle har skabt ud fra MK-kursisternes personlighedstræk. Selvom hun gerne vil tabe sig, laver hun de klassiske kortslutninger i hovedet. Hun gør det så overbevisende, at man kan grine og lære af hendes fejl. Store Sonja er med i bogen for at skabe en humoristisk tilgang til vægttabet - uden en løftet pegefinger.

Michelle har også indsamlet de positive motivationsråd fra kursisterne: f.eks. kan et par gamle yndlingsjeans være en effektiv motivation for vægttabet. Læs mere om alle de andre motivationsråd, som kan hjælpe med at holde fokus på slankedrømmen.

Michelle tager læseren i hånden og guider dig med en komplet kostplan for hver uge, med lækre, nemme og mættende opskrifter. Det kræver ikke meget tid i køkkenet, da flere af retterne laves til et par dage ad gangen.

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.