Plusbog logo
Telefonen er lukket uge 28, 29, 30 - men du kan skrive til os HER

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Ny krop på 4 uger

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 244 kr
Spar 105 kr
139 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
244 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
Beskrivelse:

De seneste seks år har 10.000 danske kvinder tabt sig på Michelle Kristensens MK Bootcamp. Michelle har i fire uger fulgt kvinderne på tæt hold og givet dem viden, inspiration og motivation. Hun lærer kvinderne at træne og spise på en måde, så det er til at holde ud, men også er super effektivt og virker med det samme.

Med Ny krop på 4 uger er målet ikke at sætte verdensrekord i antal kilo tabt på kortest tid, men at få sundheden ind under huden og ind i hverdagen, så man ikke ønsker at slippe den igen.

Michelle Kristensen har gennem tæt arbejde med kursisterne fået indblik i, hvad vi kæmper med, når vi gerne vil tabe os og leve sundt. Hjernen overbeviser os om, at det er okay at spise slik og kage, hvis det regner, man har menstruation eller manden er dum. Ny krop på 4 uger lærer dig, hvordan du undgår at spise med følelserne.

Her kommer Store Sonja ind i billedet. Hun er en fiktiv person, som Michelle har skabt ud fra MK-kursisternes personlighedstræk. Selvom hun gerne vil tabe sig, laver hun de klassiske kortslutninger i hovedet. Hun gør det så overbevisende, at man kan grine og lære af hendes fejl. Store Sonja er med i bogen for at skabe en humoristisk tilgang til vægttabet - uden en løftet pegefinger.

Michelle har også indsamlet de positive motivationsråd fra kursisterne: f.eks. kan et par gamle yndlingsjeans være en effektiv motivation for vægttabet. Læs mere om alle de andre motivationsråd, som kan hjælpe med at holde fokus på slankedrømmen.

Michelle tager læseren i hånden og guider dig med en komplet kostplan for hver uge, med lækre, nemme og mættende opskrifter. Det kræver ikke meget tid i køkkenet, da flere af retterne laves til et par dage ad gangen.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740054187
Forlag:
Politikens Forlag
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740054187
Indbinding:
Indbundet
Sider:
232
Udg. Dato:
19 nov 2019
Oplagsdato:
19 nov 2019
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 181mm H: 255mm D: 25mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Ny krop på 4 uger
Michelle Kristensen
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage