Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Østers
4,00 (1 anmeldelse)
SPAR
kr 72
Østers
4,00 (1 anmeldelse)
Den danske kokkescenes ‘grand old men’ samles igen, omkring deres store passion for at tilberede fantastiske retter med østers.

Fire af vore mest velrenommerede mesterkokke, Erwin Lauterbach, Jan Hurtigkarl, Søren Gericke og Hans Beck Thomsen, fortæller i denne smukke og indbydende bog, hvorfor de holder af østers, og om hvordan de tilbereder deres personlige ynglingsretter med østers. Det hele krydrer de med personlige anekdoter om deres oplevelser med det luksuriøse skaldyr.

Østers er en kongelig spise, der har været elsket af høj og lav i årtusinder. Vi får den fascinerende historie om, hvorfor verdens ældste østersbestand i Limfjorden altid har været så eftertragtet og højt elsket en spise. Her er masser af faglig viden og en gennemgang af forskellige typer østers.

Bogen er fyldt med flotte, velkomponerede opskrifter. Her er noget for enhver smag, også for dem, der endnu ikke er helt klar over, at de elsker østers. Forfatterne er ikke blot mesterkokke på hver deres måde, de har alle fire en fælles passion som østers­elskere – en passion, som de i rigt mål deler ud af her. Det hele er krydret med smukke fotos af de mange herlige retter. Et uundværligt værk og must for alle, der holder af østers.

Om forfatterne
Erwin Lauterbach er en nestor i kredsen af prominente danske mesterkokke. Han har i en lang årrække præget den høje kvalitet, der har været en afgørende faktor for det nye, nordiske køkkens succes. Erwin Lauterbach drev og ejede i en årrække den velrenommerede Restaurant Saison, i dag står han bag Restaurant Lumskebugten på Esplanaden i København. Lauterbach har modtaget den prestigefyldte pris Champagneprisen.

Jan Hurtigkarl åbnede sin første restaurant, Hos Jan Hurtigkarl, i 1979, i hjertet af København. Siden drev han i mange år restauranten Jan Hurtigkarl & Co. på Nordsjællands kyst, hvor han udviklede et meget personligt, opfindsomt og globalt køkken, der hver sæson havde et nyt tema. Han har modtaget en Michelin-stjerne og adskillige prestigefyldte priser, herunder Årets kok og Champagneprisen. I dag driver han Restaurant Mielcke & Hurtigkarl i Frederiksberg Have i København sammen med Jakob Mielcke Hansen – en gourmetrestaurant med fokus på eksperimenterende mad og samspillet mellem den omkringliggende have og køkkenet. 

Søren Gericke er mesterkokken, der om nogen har sat dagsordenen for det nye, danske køkken. Der findes stort set ikke en gourmetkok i dette land, der ikke er mærket af hans fingeraftryk. Han har mod­taget en række prestigefyldte priser for sit arbejde og bliver regnet for at være en af de betydeligste, nulevende danske kokke.

Hans Beck Thomsen har gennem mere end 25 år, som tredje generation, været ejer af Henne Kirkeby Kro i Vestjylland og har forandret den mere end 200 år gamle kro til et af de fornemmeste madtempler i Danmark. Han har modtaget adskille prestigefyldte priser, ligesom han har været dommer ved VM for professionelle kokke i Lyon. Er medlem af Fonden til fremme af dansk gastronomi og driver i dag også Restaurant Stranden i Henne.
Kampagne pris 227 kr
Medlemspris 234 kr
Kampagnepris og medlemspris er kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem når du køber til medlems- og kampagnepris. Få 7 dages gratis medlemskab (herefter automatisk 89 kr/30 dage). Læs mere om fordelene
Gratis fragt
1 - 3 hverdage
10 kr
Lavt pakkegebyr
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
Normalpris 299 kr
Fragt: 59 kr
2 - 5 hverdage
20 kr
Pakkegebyr
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
Spar 72 kr
Velkommen 20%
God 15.756 anmeldelser på
Den danske kokkescenes ‘grand old men’ samles igen, omkring deres store passion for at tilberede fantastiske retter med østers.

Fire af vore mest velrenommerede mesterkokke, Erwin Lauterbach, Jan Hurtigkarl, Søren Gericke og Hans Beck Thomsen, fortæller i denne smukke og indbydende bog, hvorfor de holder af østers, og om hvordan de tilbereder deres personlige ynglingsretter med østers. Det hele krydrer de med personlige anekdoter om deres oplevelser med det luksuriøse skaldyr.

Østers er en kongelig spise, der har været elsket af høj og lav i årtusinder. Vi får den fascinerende historie om, hvorfor verdens ældste østersbestand i Limfjorden altid har været så eftertragtet og højt elsket en spise. Her er masser af faglig viden og en gennemgang af forskellige typer østers.

Bogen er fyldt med flotte, velkomponerede opskrifter. Her er noget for enhver smag, også for dem, der endnu ikke er helt klar over, at de elsker østers. Forfatterne er ikke blot mesterkokke på hver deres måde, de har alle fire en fælles passion som østers­elskere – en passion, som de i rigt mål deler ud af her. Det hele er krydret med smukke fotos af de mange herlige retter. Et uundværligt værk og must for alle, der holder af østers.

Om forfatterne
Erwin Lauterbach er en nestor i kredsen af prominente danske mesterkokke. Han har i en lang årrække præget den høje kvalitet, der har været en afgørende faktor for det nye, nordiske køkkens succes. Erwin Lauterbach drev og ejede i en årrække den velrenommerede Restaurant Saison, i dag står han bag Restaurant Lumskebugten på Esplanaden i København. Lauterbach har modtaget den prestigefyldte pris Champagneprisen.

Jan Hurtigkarl åbnede sin første restaurant, Hos Jan Hurtigkarl, i 1979, i hjertet af København. Siden drev han i mange år restauranten Jan Hurtigkarl & Co. på Nordsjællands kyst, hvor han udviklede et meget personligt, opfindsomt og globalt køkken, der hver sæson havde et nyt tema. Han har modtaget en Michelin-stjerne og adskillige prestigefyldte priser, herunder Årets kok og Champagneprisen. I dag driver han Restaurant Mielcke & Hurtigkarl i Frederiksberg Have i København sammen med Jakob Mielcke Hansen – en gourmetrestaurant med fokus på eksperimenterende mad og samspillet mellem den omkringliggende have og køkkenet. 

Søren Gericke er mesterkokken, der om nogen har sat dagsordenen for det nye, danske køkken. Der findes stort set ikke en gourmetkok i dette land, der ikke er mærket af hans fingeraftryk. Han har mod­taget en række prestigefyldte priser for sit arbejde og bliver regnet for at være en af de betydeligste, nulevende danske kokke.

Hans Beck Thomsen har gennem mere end 25 år, som tredje generation, været ejer af Henne Kirkeby Kro i Vestjylland og har forandret den mere end 200 år gamle kro til et af de fornemmeste madtempler i Danmark. Han har modtaget adskille prestigefyldte priser, ligesom han har været dommer ved VM for professionelle kokke i Lyon. Er medlem af Fonden til fremme af dansk gastronomi og driver i dag også Restaurant Stranden i Henne.
Produktdetaljer
Sprog: Dansk
Sider: 248
ISBN-13: 9788793314801
Indbinding: Indbundet
Udgave: 1
ISBN-10: 8793314809
Udg. Dato: 12 okt 2016
Længde: 24mm
Bredde: 226mm
Højde: 288mm
Serie: Muusmann'gastro
Oplagsdato: 17 okt 2019
Forfatter(e) Jan Hurtigkarl, Erwin Lauterbach, Søren Gericke, Hans Beck Thomsen


Kategori De kendtes kogebøger


Sprog Dansk


Indbinding Indbundet


Sider 248


Udgave 1


Længde 24mm


Bredde 226mm


Højde 288mm

MEDLEMSFORDELE
GRATIS FRAGT
SPAR OP TIL 90%
Andre har også købt
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 199

kr 320
Normalpris
kr 211
Medlemspris
SPAR
kr 121
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 186

kr 269
Normalpris
kr 194
Medlemspris
SPAR
kr 83
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 260

kr 349
Normalpris
kr 269
Medlemspris
SPAR
kr 89
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 146

kr 199
Normalpris
kr 151
Medlemspris
SPAR
kr 53
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 180

kr 250
Normalpris
kr 187
Medlemspris
SPAR
kr 70
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 195

kr 249
Normalpris
kr 200
Medlemspris
SPAR
kr 54
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 189

kr 300
Normalpris
kr 200
Medlemspris
SPAR
kr 111
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 197

kr 299
Normalpris
kr 207
Medlemspris
SPAR
kr 102
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 184

kr 249
Normalpris
kr 191
Medlemspris
SPAR
kr 65
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 192

kr 270
Normalpris
kr 200
Medlemspris
SPAR
kr 78
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 85

kr 134
Normalpris
kr 90
Medlemspris
SPAR
kr 49
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 917

kr 1.499
Normalpris
kr 975
Medlemspris
SPAR
kr 582
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 201

kr 300
Normalpris
kr 211
Medlemspris
SPAR
kr 99
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 200

kr 279
Normalpris
kr 208
Medlemspris
SPAR
kr 79
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 173

kr 270
Normalpris
kr 183
Medlemspris
SPAR
kr 97
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 162

kr 199
Normalpris
kr 166
Medlemspris
SPAR
kr 37
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 203

kr 299
Normalpris
kr 213
Medlemspris
SPAR
kr 96
BOG (PAPERBACK)
Kampagne pris kr 163

kr 197
Normalpris
kr 166
Medlemspris
SPAR
kr 34
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 256

kr 349
Normalpris
kr 265
Medlemspris
SPAR
kr 93
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 205

kr 269
Normalpris
kr 211
Medlemspris
SPAR
kr 64
Kundeanmeldelser
Lars Floor Clausen
06. november 2016
Har kun lige modtaget "østers" men jeg tror på at jeg vil få østers oftere end til Nytår, efter at have læst en del af op skrifterne. Nogle er alt for kompliceret- andre ser så til tagene ud, at jeg vil kaste mig ud i denne spise. Fantastiske fotos, meget inspirerende kogebog. De 4 stjerner skyldes sværhedsgraden hos Jan Hurtigkarl -