Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Ondskab

af Chris Carter

Paperback, 2015

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 129,95 kr

Medlemspris info-icon

94,95 kr
Spar 35,00 kr

2-5 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 70% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

VORES NORMALPRIS

8% RABAT

119,95 kr
Spar 10,00 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhed


Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Jeg er døden
Chris Carter
Forlagets pris 130 kr.
Pris 99,00 kr.
info-iconMedlemspris 39 kr.
Platinpris 29 kr.
Dødsshowet
Chris Carter
Forlagets pris 130 kr.
Pris 119,95 kr.
info-iconMedlemspris 95 kr.
Mordoffer
Chris Carter
Forlagets pris 300 kr.
Pris 229,95 kr.
info-iconMedlemspris 183 kr.
Dødens kunstner
Chris Carter
Forlagets pris 130 kr.
Pris 119,95 kr.
info-iconMedlemspris 95 kr.
Stalkeren
Chris Carter
Forlagets pris 130 kr.
Pris 119,95 kr.
info-iconMedlemspris 95 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
Pris 89,95 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.

4 boganmeldelser af Ondskab
En bog man bare ikke kan lægge igen. Skrevet så spændingen varer ved, en uhyggelig beskrivelse hvad ofrene bliver udsat for.Spændende fra start til slut.
Bare titlen på bogen indikerer jo det værste, og selv om jeg ikke er så meget for de bloddryppende detaljer, lapper jeg dem i mig, som en kat lapper fløde. En bil kører galt, og i sammenstødet med en anden bils bagagerum afsløres 2 kvindehoveder, der er skamferet på forfærdeligste vis. Dette er optakten, som selveste FBI har brug for hjælp til, og her henvender de sig til Hunter, som ellers er beordret på ferie. Hunter tror i begyndelsen, at der er tale om en fejltagelse, da den anholdte er hans gamle værelseskammerat og ven fra college, men under forhørene bliver han klar over, at det kun handler om at få lokaliseret ligene, så de pårørende kan begrave dem og få fred i sindet. MEN!! Der er en af de kidnappede, som stadig er i live, så det bliver et kapløb med tiden at finde hende og for at få oplysninger om hendes opholdssted, skal Hunter fortælle om Jessica, som han tidligere var forlovet med, men som blev myrdet. Det er en helt sindssygt spændende bog, som dog havde fortjent en bedre oversætter. Det hedder LÅST og ikke låset.
Ondskab er 6. bind i Chris Carders hardcore serie om Robert Hunter og den lever helt og aldeles op til de tidligere bind i serien. Robert Hunter troede han var på vej på en tiltrængt og velfortjent ferie, men inden han får set sig om er han hyret ind og skal hjælpe FBI i en sag, der går hen og bliver ret personlig for Hunter. Ondskab er endnu en hårrejsende og super spændende krimi og denne gang får læseren en del at vide om Hunters ellers så hemmelige fortid. Chris Carter er ikke for sarte sjæle, men er du til et godt gys og grumme seriemordere, og er du nysgerrig efter at lære lidt om hvad der sker i hovedet på de hardcore kriminelle, så er serien om Robert Hunter lige noget for dig.
Endnu en fantastisk bog om kriminalassistent Robert Hunter og hans jagt på seriemordere. Serien er langt blodigere, end jeg normalt synes om, og man trænger også til lidt afstand, når bogen er læst færdig. Men Chris Carter kan et eller andet, som fængsler fra første side. Det er en god historie, spændende og fuld af mystiske påfund, alle mere eller mindre gyselige og uhyggelige. Samtidig får læseren nærmest et lille mini psykologi foredrag flettet ind og ud af historien, og det er slet ikke uinteressant heller. Så selvom det er hardcore krimi, er det også herligt at komme væk fra den nordiske krimigenre for en stund!
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display