plusbog logo
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

OP

Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Vores normalpris 222 kr
Spar 36 kr
186 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

222 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

Op er skrevet af psykolog og foredragsholder Mette Holm, som også er kendt for sin succesrige livsstilsblog MettesUnivers. 

Op er den simple sandhed til din skaberkraft. I de seneste tre år har Mette Holms mission været at guide kvinder til at stille sig oppe. Hvad oppe-teorien betyder, og hvad der ligger bag, kan du læse mere om her i bogen Op. Der arbejdes ud fra den kognitive metode, hvor teorien omsættes til redskaber og billeder, anvisninger og modeller. Når du arbejder med bogen, vil du helt naturligt mærke en forandring. Du får et indgående kendskab til, hvad der sker, når tankerne sætter gang i følelserne, som derefter omsættes til handlinger. Det hele handler om at afkode modstanden for at kunne flytte sig mentalt. 

Op er en formidabel dybdegående bog, som nemt og ligetil gør det tunge stof til noget, som er forståeligt og brugbart for alle. Når du har forstået oppe-teorien og dens elementer, kan du handle aktivt og vriste dig fri af de negative tankemønstre, som tidligere har låst dig fast. Op giver dig et helt nyt syn på dine evner og muligheder. Du vil ikke tænke en nedadgående tanke igen, når først du lærer tankernes kraft at kende. Og du vil opleve en effekt på alle aspekter af dit liv. 

Mette Holm arbejder for at give kvinder et mere meningsfyldt liv ved at flytte dem ud af offerrollen. Hun er privatpraktiserende psykolog og foredragsholder. Hun står bag den populære livsstilsblog MettesUnivers og uddanner desuden skyggevejledere. Hver dag sender hun et selvkærligt boost ud til 55.000 følgere. Du kan læse mere om Mette Holm på Mettesunivers.dk. Læs også Mettes øvrige bøger Elsker mig for evigt, Boost din selvkærlighed, Det du siger er du selv, Dronningeføde, Højt at flyve – ej at falde og Mit år 2020. Køb Mette Holms bøger til gode priser på Plusbog.dk. 

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788793679610
Forlag:
Muusmann Forlag
Forfatter(e):
ISBN-10:
8793679610
Indbinding:
Hardback
Sider:
217
Udg. Dato:
26 mar 2020
Oplagsdato:
26 mar 2020
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 178mm H: 246mm D: 23mm

Typisk en billig udgave af en bog. Hård ryg, mindre godt papir og trykkvalitet.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · OP
Mette Holm
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage