plusbog logo
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •     TRUSTPILOT
   Afspil eksempel

Operation Ørneflugt

Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Vores normalpris 91 kr
Spar 12 kr
79 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr

1 uge gratis, herefter 99,-/30 dage genhæves automatisk til du afmelder

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

91 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

OPERATION ØRNEFLUGT er en af den populære forfatter Ken Folletts tidlige bøger, som er baseret på en virkelig historie.

I OPERATION ØRNEFLUGT får du en knaldspændende fortælling om to amerikanere, som i 1978 skal reddes ud af et iransk fængsel.

Ross Perot, en texansk mangemillionær og ejeren af it-firmaet EDS, finder ud af, at to af hans nøglemedarbejdere er blevet fængslet i Iran. Derfor henvender han sig til det eneste menneske, som han ved kan hjælpe dem: en pensioneret elitesoldat ved navn Oberst 'Bull' Simons.

Oberst 'Bull' Simons indvilliger i at gøre det, som den amerikanske regering ikke tør at gøre: nemlig at redde de to fængslede mænd ud fra fængslet.

OPERATION ØRNEFLUGT af Ken Follett er den helt utrolige historie om en virkelig redningsaktion, hvor en tidligere oberst fra De Grønne Baretter formår at omdanne en gruppe forretningsmænd til en benhård kampenhed, hvorefter han leder dem på en hemmelig mission på et fjendtligt territorium.  OPERARION ØRNEFLUGT er en gribende, dramatisk og nervepirrende bog, der fortæller om en desperat flugt mod frihed, der ikke bliver mindre utrolig af, at den er sand – nærmere tværtimod.

Med Ken Folletts OPERATION ØRNEFLUGT får du denne beretning i en fantastisk, spændingsfyldt roman. Med udgangspunkt i denne nærmest uvirkelige hændelse, har Ken Follett skrevet en rigtig god bog.

Køb denne tidlige bog i Ken Folletts forfatterskab og få en spændende læseoplevelse. Du kan finde OPERATION ØRNEFLUGT til en god pris her hos Plusbog.dk, hvor du også kan finde en lang række af Ken Folletts andre gode bøger. 

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788763847254
Forlag:
Fremad
Forfatter(e):
ISBN-10:
8763847254
Indbinding:
Paperback
Sider:
496
Udg. Dato:
24 feb 2017
Oplagsdato:
1 nov 2018
Udgave:
3
Dimensioner:
B: 144mm H: 222mm D: 38mm

Typisk en billig udgave af en bog. Blød ryg, mindre godt papir og trykkvalitet.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
1 uge gratis
PLATIN fordele