Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Opkald fra en engel

af Guillaume Musso

Hæftet, 2016

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 69,95 kr

Medlemspris info-icon

49,95 kr
Spar 20,00 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhed


Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.
Ilkas arv
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 89 kr.
Dybet (Ravn-serien...
Michael Katz Krefe...
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 25 kr.
Manden der søgte s...
David Lagercrantz
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 25 kr.
Kastanjemanden
Søren Sveistrup
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
FIMO soft ovn-hærd...
Producentens pris 120 kr.
info-iconMedlemspris 69 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 19 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 16 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.

17 boganmeldelser af Opkald fra en engel
Helt fantastisk bog, som jeg kun kan anbefale alle at læse. Jeg kunne slet ikke slippe den, da jeg først kom i gang. Det giver en helt speciel oplevelse at lære de to hovedpersoner at kende gennem den andens øjne. Virkelig fint skrevet og skønt sprog. Derudover overrasker handlingen flere gange undervejs, og man kan umuligt gennemskue, hvad der vil ske, før man har læst sidste side. Jeg er VILD med den - årets bedste læseoplevelse!! LÆS DEN!!!
Her er virkelig en bog der overrasker. Jeg troede jeg skulle læse en roman om hvordan man lader sig friste til at snage i et andet menneskes liv, lidt romantik og lidt forveksling. Ja, det var der alt sammen - og så lidt til. En overordentlig spændende roman der tager os fra USA til Frankrig til England og tilbage igen. Læseren kommer på en rejse i to mennesker liv. De bor på hver deres kontinent, men det viser sig, at de har meget mere til fælles end man skulle tro og bogen udvikler sig til en krimi og uha hvor er den nervepirrende spændende. Jeg kan kun anbefale at komme i gang med at læse "Opkald fra en engel". Glæder mig til at flere romaner fra Guillaume Mosso's hånd bliver oversat til dansk.
Madeline og Jonathan er travle mennesker, som tilfældigt støder ind i hinanden i John F. Kennedy lufthavnen i New York. Mødet mellem Madeleine og Jonathan skaber tumult, hvilket medfører, at de desværre får forbyttet deres mobiltelefoner. Det er første gang Madeline og Jonathan træffer hinanden, men det er ikke helt ukompliceret idet Madeline bor i Paris og Jonathan i San Francisco. Både Madeline og Jonathan har brug for hurtigst muligt at få deres telefoner så de aftaler at sende telefonerne. Inden de sender telefonerne er de begge to så nysgerrige, at de undersøger indholdet på den andens telefon. Madeline og Jonathan bliver, som tiden går, mere og mere interesseret i den andens liv. Måske er de, på trods af deres forskellige personligheder, alligevel som skabt for hinanden? Inden jeg startede på " Opkald fra en engel" havde jeg læst mange begejstrede og rosende ord om bogen, så jeg havde store forventninger til den, da jeg begyndte at læse den. For at være helt ærlig, så havde jeg svært ved at forstå hvorfor bogen er blevet så populær og har fået så god kritik efter at have læst 50-75 sider af bogen, men pludselig blev jeg så grebet af bogen, at jeg nødigt lagde bogen fra mig, men læste og læste og glemte alt omkring mig. For mig gav det også en ekstra appetitvækker på bogen, at kapitlerne havde overskrifter og citater af kendte forfattere, når et nyt kapitel startede, jeg blev meget nysgerrig efter at vide hvad der var i vente for mig og derfor læste jeg især citaterne med ekstra interesse. Flere gange kunne jeg heller ikke lade være med at trække på smilebåndet af Madeline og Jonathan, fordi de ind i mellem mindede mig om et gammelt ægtepar, når de af og til havde deres skærmydsler , de var begge meget stædige, så det var svært at undgå, at det slog gnister imellem dem. Plottet vil jeg virkelig også rose for at være uigennemskueligt, for jeg var på ingen måde i nærheden af at have regnet det ud, så jeg læste med stor spænding slutningen. Til nye læsere kan jeg kun varmt anbefale at gå i gang med " Opkald fra en engel" jeg synes der venter jer en fantastisk læseoplevelse . Jeg er lidt misundelig over, at jeg ikke har den læseoplevelse til gode, men til gengæld håber jeg, at der vil udkomme flere bøger af Guillaume Musso på dansk.
Opkald fra en engel er den bedste bog jeg længe har læst! Den lægger op til at blive en kærlighedsroman af de helt store, men den tager en drejning og ender med at blive en super spændende roman man på ingen måde kan slippe før sidste side er læst. Den franske blomsterhandler Madeline støder bogstaveligt talt sammen med den tidligere berømte amerikanske Michelinkok Jonathan i JFK Lufthavnen, og i tumulten får de ved et uheld byttet deres mobiltelefoner. De kommer begge til at kigge lidt for meget i hinandens telefoner og inden de får set sig om er de hver for sig viklet ind i den andens historie. Det udvikler sig til en super spændende historie, hvor overraskelserne er mange. Jeg har aldrig læst noget, der ligner og jeg har ellers læst meget. Gør dig selv en tjeneste. Læs den bog.
Bogen starter lidt som en skønhedsdronning, da Jonathan og Madeline bogstaveligt braser sammen i JFK lufthavnen og taber alt hvad de har i hænderne. Hvad de først erfarer, da de er hjemme i henholdsvis LosAngeles og Paris, er at deres mobiltelefoner er forbyttet. Nu er disse to mennesker nysgerrige som så mange andre, så efter at have lovet hinanden at sende telefonerne til rette ejermand, snager de rundt i dem og finder hemmeligheder om hinanden. Selvom bogen starter ud som en sød skønhedsroman, udvikler den sig med et brag til en velskrevet og og umanerlig god krimi, med gang i spændingen. Musso har kombineret spænding og sød musik sammen og créeret en skøn krimi. Tak for at vi danskere nu også kan læse med.
Jeg blev selv inspireret til at læse bogen af andres anmeldelser herinde, så jeg håber at jeg kan være med til at inspirere andre til at læse denne helt igennem fantastiske bog. To mennesker forbytter deres telefoner, hvilket fører til en historie med drama, action og en smule kærlighed. Bogen er en sand pageturner, der kommer med et meget uventet tvist, så afsæt god tid for man stopper ikke indtil sidste side er læst. Jeg vil anbefale alle der elsker en god, velskrevent historie til at læse bogen.
Rigtig spændende og velskrevet bog, som blev slugt i næsten et stræk. Dejligt at læse noget af en fransk forfatter, hvilket desværre sker alt for sjældent for mit vedkommende. Jeg er lidt imponeret over forfatterens fantasi, hvordan den relativt simple hændelse, at to mennesker ved et uheld får forbyttet deres mobiler kan føre til sådan en fantastisk historie - sikke en iderigdom.
Hvis man kan se sig ud over hvor utroligt det lyder at to mennesker skulle få byttet deres telefoner i en lufthavn og så først opdage det når man når sin destination.. Ja så vil jeg sige at det er en fantastisk fortælling. Bogen starter lidt sukkersød pladder romantisk.. men lige pludselig tager den fart. Og der kommer så meget spænding og fart over feltet at man slet ikke har lyst til at lægge bogen fra sig.! Kanon bog.
Sikke en rutchebanetur! Sikke en spændende, handlingsmættet og vidunderlig bog. Jeg sidder tilbage og er super overrasket. Jeg havde ikke læst meget om bogen forinden jeg gik igang med at læse, og havde en forventning om, at det ville være noget romantisk eller lignende. Tjo, der er da lidt romantik, men hold nu op, hvor er der i langt højere grad spænding, krimi og teorier der flagrer rundt i hovedet på én. Jeg er vild med måden den er bygget op - små afsnit der skiftevis fortælles fra Jonathan og Madelines synsvinkel. Deres historier vikles mere og mere sammen, men opbygningen formår at skabe et overblik over de mange forviklinger der dukker op undervejs. Læs den!
Jeg har aldrig læst noget af denne franske forfatter, jeg havde faktisk aldrig hørt om hende. Jeg skal ærlig indrømme, at jeg tænkte åhh en fransk forfatter, men jeg må tage alle mine forbehold tilbage, for dette er ikke mindre end en fantastisk god bog. Vi følger, Madeline og Jonathan, som støder ind i hinanden i JFK lufthavnen i New York, hvor de får forbyttet deres telefoner. Madeline flyver til Paris, hvor hun bor med sin kommende mand og har sin egen blomster forretning. Jonathan flyver sammen med sin søn til San Francisco, hvor han bor og har sin egen lille restaurant. Det er først der de opdager, at de har fået forbyttet deres telefoner. De bliver begge drevet, af deres egen nysgerrighed og begynder, at undersøge hinandens mobiler. Stille og rolig, bliver de fascineret af hinanden, og det de lære om hinanden. Madeline skjuler noget på sin telefon som hun vil gøre alt for at holde hemmeligt. Jonathan sætter det som sit mål, at finde ud af, hvad det er for en hemmelighed, som Madeline skjuler på sin mobil. Men lykkedes det ham.....? Guillaume Musso er en fantastisk forfatter. Det er ikke sidste gang jeg læser noget med hende. Hun har en super god skrive stil, som er lige ud af landevejen og alligevel utrolig spændende og jeg blev så nysgerrig, at jeg liiiiige skulle vende en side mere.... Og så en mere.... Og en mere..... Jeg kan helt sikkert anbefale denne super gode bog.
En super god bog! En af de bedste, jeg har læst i år. Efter at ha' forbyttet mobiltelefoner efter et sammenstød i lufthavnen, vikles Madeline og Jonathans liv ind i hinandens. Og på samme tid blandes en 3 år gammel historie den forsvundne teenager Alice ind i deres. Kan klart anbefales. Bogen drager en og er svær at lægge fra sig. Spændingen er intakt hele bogen.
Dette er en af de bøger jeg har længtes efter at læse, jeg viste det bare ikke. Den er uden tvivl en af de bedste bøger, jeg har læst til dato. Helt fantastisk i dens plot, historie og beskrivelse. Og de små citater ved kapitlernes start er prikken over i'et. Denne bog er en pageturner uden lige. Musso starter sin roman blødt, sjovt og lunt. Men slutter med hæsblæsende action. Jeg er vild med denne historie, og de steder Musso tager sin læser med hen til. Kan kun anbefale alle læse-glade mennesker at læse denne bog. LÆS DEN. NU. Madeline og Jonathan brager ind i hinanden, bogstaveligt talt, midt i New Yorks JFK lufthavn og deres ting flyver om ørene på dem, under forvirringen får de forbyttet deres mobiletelefoner. En skæbnesvanger fejl der først bliver opdaget da der er 10.000 km mellem dem. Hun er blomsterhandler i Paris og han ejer en restaurant i San Francisco. De aftaler at sende mobilerne retur til hinanden, men inden da får nysgerrigheden overtaget hos dem begge og skæbnen vil at deres fortid har krydset hinanden. Og hvad der findes på mobilen er måske ikke altid uskyldigt. Men måske kan de hjælpe hinanden i fremtiden.
Når jeg møder et menneske, som af udsende giver mig en ide om hvad type personen er, gerne dem hvor jeg får tænkt, han eller hun er lidt kedelig i kanten, men når man så får lov til at kende dem lidt, udspringer der sig en smags oplevelse, som det første stk chokolade, der drager en i fordærv og man må bare have mere. Æsken med chokolade er inden man har set sig om tom, og det menneske man troede var lidt kedelig, viste sig at være en oplevelse man aldrig glemmer, så langt fra det man troede, så simpelt og super skønt. Opkald fra en engel overrasker, læses ligeså hurtigt som æsken med chokolade tømmes, men nydes med den største fornøjelse.
Dette er uden tøven den bedste bog jeg har læst i måneder! Den har alt, hvad en god bog skal have. Ved første øjekast tror man det er en kærlighedshistorie, men den er bare så meget andet, og Musso har min opmærksomhed fra start til slut! Der er både kærlighed, spænding og mystik i denne bog der på intet tidspunk taber mig, og havde det ikke været for den virkelige verden omkring mig (læs børn, mand, hus og andre forpligtigelser) havde jeg buret mig inde med kaffe og andre fornødenheder og læst non-stop :) ?????????? Herfra
En super fascinerende og spændende roman! Madeline og Jonathan bomber i bogstaveligste forstand ind i hinanden i lufthavnen, hvorved de taber deres bakker med mad, men også med deres mobiltelefoner, og i kaosset bliver telefonerne på en eller anden måde forbyttet. Og her begynder så den egentlige historie, hvor de 2 gensidigt efterforsker hinandens liv. Vi hører skiftevis om, hvad Madeline finder ud af om Jonathan og omvendt. En meget interessant måde at skrive på. Det virker som om, tempoet bliver hurtigere. Personerne er spændende, især de 2 hovedpersoner, der begge har lig i lasten. Madeline er en tidligere betjent fra Manchester, der brændte ud og rejste til Paris, hvor hun åbnede en blomsterbutik, og Jonathan en falleret mesterkok med Michelinstjernede restauranter og stjernestatus, hvis imperium krakkede. Spændingskurven er støt stigende, selv om spændingen er der fra starten. Men hele tiden får den lige en tand mere. En helt fantastisk velskrevet og velkomponeret bog! Det er den første jeg har læst af Musso, men det bliver bestemt ikke den sidste! Også en meget vellykket oversættelse.
En super god bog! En af de bedste, jeg har læst i år. Efter at ha' forbyttet mobiltelefoner efter et sammenstød i lufthavnen, vikles Madeline og Jonathan' s liv ind i hinandens. Og på samme tid blandes en 3 år gammel historie den forsvundne teenager Alice ind i deres. Kan klart anbefales. Bogen drager en og er svær at ligge fra sig. Spændingen er intakt hele bogen.
Da jeg fik tilbud om at anmelde denne bog var jeg meget i tvivl om jeg skulle sige ja. Læser meget få franske bøger. En bog om to personer der får byttet om på deres mobiler. Mobiler der gemmer på hemmeligheder. Må indrømme at jeg er blevet meget overrasket. Denne bog er nok den bedste jeg har læst meget meget længe ( og jeg læser ca 100 bøger om året ) Den er ganske enkelt umulig at lægge fra sig, og jeg må lige læse lidt mere :-) Der kommer hele tiden nye overraskelser op i bogen. Lige når jeg tror at jeg har regnet det hele ud, ja så sker der endnu en ny ændring og jeg sidder derfor endnu engang snydt. Nu må jeg se at finde de andre bøger der er udgivet på dansk og håbe de er lige så fantastiske. En triller af kæmpe format og jeg kan kun sige : LÆS DEN :-)
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display