Plusbog abonnement – for dig, der er vild med bøger

Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Medlemspriserne gælder kun for medlemmer. Har du ikke et medlemskab, bliver det automatisk lagt i din indkøbskurv. Medlemskabet koster kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris, uden medlemskab.
Plusbog abonnement – for dig, der er vild med bøger

Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Medlemspriserne gælder kun for medlemmer. Har du ikke et medlemskab, bliver det automatisk lagt i din indkøbskurv. Medlemskabet koster kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris, uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,7 stjerner på Trustpilot

Ost på bordet

Vores normalpris 118 kr
Spar 18 kr
100 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
118 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:
Med Ost på bordet har forfatteren Camilla Bojsen-Møller skabt en smuk og indbydende kogebog med over 40 opskrifter på retter med ost. Bogen giver inspiration og nyttig viden om spændende oste fra det meste af Europa. Bogens praktiske guide hjælper med at planlægge det næste ostebord
– lige fra hvordan man vælger sine oste, til hvad man kan bruge eventuelle osterester til. 

Ost på bordet er skrevet til dem, der er vilde med ost, men altid ender med de samme tre oste i indkøbskurven. Forfatteren opfordrer til, at man prøver én ny ost – hver gang der står ost på indkøbssedlen. Og så betragter hun ost som et krydderi: “Man kan bruge ost som et krydderi i madlavningen. På den måde kan man dosere styrken og smagen på retten. Fx smager en pizza med frisk mozzarella helt anderledes end en pizza med revet prima donna eller gorgonzola.” Camilla Bojsen-Møller 

Bogens opskrifter spænder bredt fra tapas og salater 
til hovedretter og desserter fx grillede figner med spansk ost
og serranoskinke, bluecheese-burger, risotto med stilton og ricotta-is. Læseren får desuden opskrifter på oste-tilbehør som fx surdejsflute, peberfrugtschutney og ølsyltede valnødder med kanel og rosiner. 

Om forfatteren Camilla Bojsen-Møller er journalist, cand.merc.int. og passioneret ostefan. Udover sit arbejde med markedsføring og kommunikation i det franske ostefirma Lactalis, driver hun bloggen www.ostesnak.dk.
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788792894878
Forlag:
Samvirke
Forfatter(e):
ISBN-10:
8792894879
Indbinding:
Indbundet
Sider:
152
Udg. Dato:
23 mar 2015
Oplagsdato:
23 mar 2015
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 188mm H: 228mm D: 18mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Ost på bordet
Camilla Bojsen-Møller
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele