Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

På kanten af evigheden

af Ken Follett

Indbundet, 2014

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 399,95 kr

Medlemspris info-icon

255,95 kr
Spar 144,00 kr

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 70% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

VORES NORMALPRIS

24% RABAT

305,95 kr
Spar 94,00 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
Pris 19,95 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.

6 boganmeldelser af På kanten af evigheden
Endelig den sidste bog af Century trilogien, og det der har været fantastisk ved denne bog har været, at det jo egentlig ikke var for særlig mange år siden, så jeg havde nemt ved at sætte billeder på fx Muren. Det er spændende at høre om, hvad der nu sker med 'børnebørnene' og hvordan de udvikler sig.. og alt det historie der sker i verden, hvorfor var det ikke lige så spændende dengang man gik i skole? Når jeg tænker tilbage på de to andre bøger, er det sjovt at læse, hvilket forskellige problemer der har været i de forskellige perioder. Dette er en bog jeg absolut vil anbefale. Grunden til bogen ikke har fået 5 stjerner, er fordi jeg syntes de to andre bøger lige var en tand bedre.
Storslået afslutning på trilogien. Det er en fantastisk oplevelse at få fulgt de så velkendte og elskede familier til vor tid. Bogen kan dog godt blive lidt langtrukken, da der er en del forklaringer, der godt kunne synes unødvendige. Således mener jeg nok at den 1000 sider lange bog kunne kortes måske 200 sider ned...
Det sidste bind i triologien om det 20. århundrede. Kenn Follett har haft stor succes med de to første bind, dette afsluttende bind kommer til at lever op til forventningerne! På kanten af evigheden afrunder på smuk vis triologien hvor vi følger 5 familier (og et hav af personer) undre 1. verdenskrig. Absolut en bog jeg vil anbefale, og har man læst de to første bind er det jo også naturligt at runde af med På kanten af evigheden..
Dette er en roman af de sjældne, men desværre også den sidste i trilogien. Nu er det børnebørnenes tur til at bære faklen videre. I USA hører vi om raceurolighederne, Cuba-krisen, mordene på JFK, Martin Luther King og Bobby Kennedy. I Berlin bygger DDR muren, og vi hører om, hvordan folk flygter, familier bliver skilt af muren, og især den frygtelige mistænkeliggørelse og deraf følgende aflytninger og indespærring, såvel som fratagelse af almindelige borgerrettigheder. Og så til Moskva, hvor den almindelige befolkning stort set ingen rettigheder har, og hvor anderledes tænkende bliver deporteret til Sibirien. Det har været et fantastisk gensyn med perioden 1961 – 89, og det var dejligt at få genopfrisket de historiske begivenheder. Måske er billedet af tiden lidt sort/hvidt, men sådan er det vel, når man holder med den ene side. Som hver gang jeg afslutter et længere forløb, bliver jeg trist, når jeg skal tage afsked med de personer, jeg har fulgt på godt og ondt i så lang tid.
Jeg er aldrig blevet skuffet over en Ken Follett bog, og blev det absolut heller ikke denne gang. Ken Follett formår at få afrundet trilogien på en fantastisk vedkommende, væsentlig og rørende måde. Persongalleriet er kæmpe stort. Alligevel får man hurtigt overblik over hvilke personer der er efterkommere fra personer i de to tidligere bøger. Til trods for det store persongalleri, formår Ken Follett også at gøre hver eneste én af dem interessante, og give dem lige stor personlighed. Jeg har tænkt flere gange undervejs: hvorfor kunne det ikke have været ligeså interessant at læse historie i skoletiden. Selvom det er fiktion føler jeg, at jeg igennem denne trilogi har fået et meget større kendskab til historiens gang op igennem det 20. århundrede. Jeg har flere gange lukket bogen og Googlet for at sammenligne bogens handling med virkelighedens hændelser, og det er fantastisk så tæt "På kanten af evigheden" kommer på virkeligheden, samt hvor smukt og ligetil Ken Follett har fået sine personer til at fungere lige op og ned ad virkelighedens hændelser, uden det virker kunstigt eller som det rene opspind. Jeg er vild med bogen, og må indrømme, at jeg håber at der kommer flere i serien, selvom den med denne nr. 3 burde være slut.
Sidste del af Folletts Century-trilogi fortsætter hvor den sidste slap og den skuffer ikke. Follett har en fantastisk evne til at kanalisere verdenshistorien gennem hovedpersonerne i sine bøger, så historien bliver lettilgængelig og ledt forståelig. Godt nok er det en trilogi, men håber nu alligevel, at der kommer en fortsættelse om nogle år.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display