Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Pagten

af Michael Katz Krefeld

Hæftet, 2017

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 299,95 kr

Medlemspris info-icon

125 kr
Spar 174,95 kr

1-2 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 70% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

VORES NORMALPRIS

52% RABAT

143,75 kr
Spar 156,20 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhed


Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Ilkas arv
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
Pris 199,00 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
Pris 219,95 kr.
info-iconMedlemspris 170 kr.
Dybet (Ravn-serien...
Michael Katz Krefe...
Forlagets pris 300 kr.
Pris 129,38 kr.
info-iconMedlemspris 113 kr.
Manden der søgte s...
David Lagercrantz
Forlagets pris 300 kr.
Pris 229,95 kr.
info-iconMedlemspris 180 kr.
Solo
Jesper Stein
Forlagets pris 300 kr.
Pris 210,00 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
Pris 89,95 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.

8 boganmeldelser af Pagten
En krimi med fuld fart der både er spændende og underholdende. At man ikke altid kan stole på folk man kender. Man vil bare ikke stoppe med at læse.
Det er nu 5 år siden, at Ravns elskede Eva blev myrdet. Hvordan det skete, er indledningen i denne bog. Og så fortsætter Ravn ellers jagten på hendes morder, og han finder også ud af, hvem det er, men fanger han ham? Krefeld har skrevet endnu en super spændende bog om Ravn, Møffe, Eduardo og alle de andre velkendte skikkelser fra Christianshavns Kanal. Denne gang får vi et endnu bedre kendskab til Ravn, og han er stadig en person, jeg gerne ville lære at kende. Men jeg tror, det er godt, han ikke længere er ansat ved politiet. Det har han en alt for stærk retfærdighedssans til. Plottet er fantastisk godt udtænkt, og spændingen i bogen bare stiger og stiger. Jeg læste til kl.03.30, men om jeg kunne sove! Nej, jeg måtte have fat i bogen igen, og læste til kl.05,00, hvor jeg blev færdig, og kunne drømme om Møffe som brudesvend. Snyd ikke dig selv for denne spændende bog! Og et godt råd til forfatteren. Pas på, der ikke går for meget amerikansk splatter i den.
Når noget skal gøres skal det gøres ordentligt og det må man i sandhed sige, at forfatter Michael Katz-Krefeld gør. Det er forfatterskab på højt plan med femte bog i serien om Ravn og det er fornøjelseslæsning fra første til sidste side. Fortællerstilen er helt sin egen og så kommer det heller ikke bag på læseren at forfatteren er blevet valgt som yndlingsforfatter i 2016 af befolkningen og det er med rette grund. Det er skrevet så uhyre levende med sans for det realistiske præg og detaljen der lige gør at man husker øjeblikket ekstra godt. Det virker gennemtænkt og den røde tråd fremstår tydeligt, så det bare gælder om at nyde oplevelsen og fordybe sig i momentet. Forfatteren har nu opbygget historien solidt igennem de første bind og nu kommer svarerne til os for alvor, som har været længe ventet – både for os som læser, men også for hovedkarakteren Ravn. Hvad skete der helt præcis den fatale nat med Ravns kæreste Eva? Hvem står bag og hvad er årsagen? Spørgsmålene bygger sig op og tingene giver mening. Bered dig som læser på en uhyggelig god detaljeret beskrivelse af mange svar på dine spørgsmål. Derfor skal du læse bogen: Michael Katz-Krefeld holder niveauet må siges og det gøres med stil. Han har virkelig overvejet udviklingen af sine karakterer og hvad der skal afsløres her og nu. Jeg er vildt imponeret over dette stærke 5 bind i serien og slugte den råt side for side. Det er skrevet så læser venligt og indlevende at du nærmest glemmer verden omkring dig og blot fortsætter. Dette er og bliver min yndlingsbog for året 2017. Sublim levering, sublim oplevelse.
Kan kun sige endnu engang er man blæst bagover – jeg havde ikke forventet så meget af denne bog og så alligevel. De andre bøger om Ravn har været helt igennem fantastiske og så tænkte jeg om der overhovedet var muligt at lave en fantastisk bog mere og så om så gennemgående et tema som Evas død, men det må jeg sige – DET KUNNE LADE SIG GØRE. Bogen er ikke mindre end fantastisk og fuldstændig umulig at lægge fra sig, når man først er gået i gang. Ravn bliver endnu engang på egen hånd rodet ind i et edderkoppespind af farer og det svære i at vide hvem man kan stole på og hvem man ikke kan. Jeg vil ikke skrive så meget om selve handlingen, da det er nok at vide, at det drejer sig om at Ravn gerne vil have en afslutning på Evas mord, og det fører en masse ting med sig. Dog vil jeg sige at endnu engang skriver Michael Katz Krefeld gribende og forstændig fantastisk. Selve plottet er gennemtænkt og giver mening. Selve slutningen bliver dog overraskende og på en eller anden måde kom jeg til at holde lidt med ”the bad guy”. Har man endnu ikke læst bøgerne om Ravn så vil jeg sige så er det bare med at komme i gang.
Michael Katz Krefeld: Pagten Jeg læste den første bog i Ravn-serien få to måneder siden, og slugte de første fire bind indenfor få uger. Jeg kunne næsten ikke vente til bind 5 skulle udkomme, og det var med kæmpe forventninger, at jeg gik løs på Pagten. Bogen indfriede til fulde disse forventninger, for Katz Krefeld skriver, så det føles som om, at man er blevet plantet på Christianshavn, og oplever handlingen på første parket. Handlingen er kort fortalt den tidligere betjent Ravns jagt på de korrupte bagmænd, som stod bag mordet på kæresten 5 år tidligere. For ikke at afsløre alt for meget, for de (heldige) folk som endnu måtte have disse fabelagtige krimier tilgode,så vil jeg undlade, at gå i detaljen med handlingen af bind 5. Tag mig på mit ord - er man fan af serier som Jussi Adler-Olsens krimier, så vil man elske Ravn-serien. Uanset om man er mand eller kvinde, så formår forfatteren at skrive, så man glemmer tid og sted. Den ene side tager den næste, og heldigvis lover Michael Katz Krefeld, at serien kommer til at omfatte 10 bind. Det er en oplagt julegave til krimielskeren.
En rigtig Christianshavner-krimi. Som vanligt har Michael Katz Krefeld skrevet en af efterårets bedste krimier. Ravn kommer i kløerne på sin fjende, politimorderen Kaminsky. Hvis Ravn vil hjælpe Kaminsky, så kan han få at vide hvem der myrdede Eva, Ravns tidligere forlovede. Det er svært at sige nej til løsningen på den gåde der igennem en årrække har hjemsøgt privatdetektiven. Der er masser af fart, spænding, twits, hygge og alt andet der skal til for at skrive en rigtig god krimi - hvis man ikke kender Ravn, så er det med at komme igang - det er et spændende bekendskab
Pagten af Michael Katz Krefeld. (Femte bog i serien om Ravn) Pagten er bogen, hvor Ravn for alvor beslutter sig for at forsøge at opklare mordet på sin kæreste Eva, der blev slået ned i deres fælles hjem en aften fem år tidligere. Det bliver en meget farlig rejse, han begiver sig ud på og jeg sad jævnligt neglebidende og turde næsten ikke læse videre. Fordi Ravn i Pagten næsten kun har den ene opgave at forsøge at opklare Evas mord, lærer vi ham så meget bedre at kende og jeg synes, han er et dejligt bekendtskab på godt og ondt. Spændingen er i højsæde, for der dukker hele tiden nye sager op, der alle på den ene eller anden måde er knyttet til Evas mord og det er ikke småting Ravn byder sig selv i jagten på morderen. Han ender flere gange i situationer, hvor det er de små marginaler, der gør forskellen mellem liv og død og det underliggende mørke fortættes side for side. Udover evnen til at holde læseren i nærmest konstant ulidelig spænding forstår forfatteren at gøre sine personer levende og så realistiske, at det kunne være din egen ven eller fjende, du læser om. Han formår at få læseren til at elske de forskellige karakterer – eller måske til at elske at hade dem. En evne, der gør læseoplevelsen så meget bedre og som gør, at man lider med Ravn, når han mishandles eller mislykkes og man i den grad nyder, når noget lykkes for ham. Michael Katz Krefeld forstår ikke kun at skrive historier med plot, der holder og med personer, der kommer ind under huden på læseren, han skriver også i et flydende og flot sprog, der får siderne til at vende sig selv. Den slet skjult humor, der kan få smilet frem i selv de farligste situationer, er yderst velkommen og giver læseren små tiltrængte pauser fra den intense spænding. Jeg synes, det er den bedste i en serie, der ellers udelukkende består af fantastisk gode og velskrevne krimier. Bøgerne om Ravn er nogle af mine ynglings blandt de danske indenfor genren – ja faktisk blandt alle nyere krimier. Jeg kan næsten ikke vente til den næste i serien udkommer, jeg vil bare have mere af Ravn og Møffe.
Anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget     Jeg er bogglad - sådan helt uden omsvøb og forbehold er jeg rigtig glad for bøger! Jeg elsker at følge med i bognyheder og kommende udgivelser og der er altid bøger, som jeg glæder mig særligt til at læse. Og så er der en kategori lidt for sig selv – nemlig de bøger, som jeg VIRKELIG glæder mig til at læse! De bøger, hvor jeg i min kalender noterer udgivelsesdatoen og derfor husker ikke at planlægge alt for meget andet omkring datoen! - Denne bog tilhører uden tvivl den sidste kategori! Jeg har været ovenud begejstret for de første 4 bøger i serien om privatopdageren Ravn og derfor VIRKELIG glædet mig til at blive taget med på endnu en rejse.                          I følgeskab med glæden over en ny og længe ventet bog kommer forventningerne; og jeg tør godt afsløre, at mine forventninger til denne bog var skyhøje og da den endelig lå på mit sofabord og koppen var fyldt til randen med friskbrygget kaffe, var det ikke uden en vis form for nervøsitet, at jeg åbnede bogen, for jeg ønskede virkelig at få mine forventninger indfriet – jeg ønskede for bogen, at den kunne imponere mig.    Pagten er den femte bog i rækken og selvom den, som sine forgængere, er en selvstændig krimi, er det en klar fordel for læseoplevelsen at have læst de foregående 4, da omdrejningspunktet i denne bog, lidt ulig de foregående, ikke er en ny sag for Ravn, men derimod en 5 år gammel sag, der har optaget ham igennem de 4 andre bøger - nemlig drabet på hans kæreste Eva. Skal vi endelig have at vide, hvad der skete med Eva?!                                                                                         Jeg vil derfor klart anbefale, at man forud for "Pagten" (hvis man skulle være så uheldig, at Michael Katz Krefelds serie om privatopdageren Ravn endnu ikke er tilføjet stakken med læste bøger) stifter bekendtskab med Ravn, Eva, Kaminsky, Eduardo, Mikkel og den øvrige politistyrke igennem de 4 første bøger i serien.                    Ravn bor stadig på sin husbåd sammen med Møffe. Anderledes end de øvrige bøger er Ravn nu afholdsmand og måske er det netop på grund af ædrueligheden, at man i denne 5. bog kommer et skridt nærmere Ravn og dennes personlighed.                      Michael Katz Krefeld skriver, som altid, fortræffeligt. Sproget er flydende og handlingen levende. Persongalleriet er troværdigt og i en høj kvalitet, der er kendetegnende for de øvrige bøger af forfatteren. Jeg er, som læser, helt tryg ved troværdigheden i portrætter og handling.                                                            Michael Katz Krefeld er en mester i at åbne op for en masse muligheder i løbet af handlingen – at lade læseren sidde på kanten af sofaen med en masse gisninger - for til sidst at binde de løse ender pænt og selvfølgeligt. Han forstår at fastholde sine læsere og det første kapitel tager det næste. Jeg er i den kamp magtesløs; selvom jeg tvinger mig selv til at læse langsommere og langsommere, kan jeg simpelthen ikke lægge den fra mig, før sidste side er vendt. Først for sent opdager jeg, at kaffen i koppen er blevet kold.    Jeg startede indledningsvis med at afsløre, at mine forventninger til denne bog var skyhøje. Nu er bogen læst og tilbage er spørgsmålet; blev mine høje forventninger indfriet? Og det gjorde de i dén grad! Jeg var top underholdt hele vejen igennem og er slet ikke tvivl; Ravn nr 5 er den hidtil bedste i serien! Distinkt plot og en levende handling.   "Pagten" er perfekt til efterårets korte og mørke dage og nu hvor bogen, for mit vedkommende er læst, efterlades jeg med en misundelse over, at der er folk, der stadig har denne krimi til gode! Hvad angår mig, så starter den lange ventetid på næste bog i rækken om Ravn, for heldigvis har jeg stadig de kommende bøger til gode og jeg er spændt på, hvor serien fremover tager os hen. 
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display