Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Spar op til 81% på strikke/sy/hæklesæt - medlemspris kun 29 kr. 

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

Papmaché-reglen

af Hella Joof

Hæftet, 2016

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 249,95 kr

info-icon Medlemspris

149 kr

Spar 100,95 kr (40%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
PAPMACHE-REGLEN er nyeste bog af Helle Joof, der både kan skrive komiker, foredragsholder, filminstruktør og forfatter på CV’et. I PAPMACHE-REGLEN har Helle Joof navngivet og nedskrevet en række af de regler, der gælder, når vi mennesker interagerer med hinanden – både personligt og professionelt. Der er ikke regler, som hun selv har fundet på, men det er universelle regler mellem mennesker, der gælder til alle tider.
 
Bogen indeholder 25 forskellige regler, der allerede eksisterer i vores sameksistens med hinanden. Reglerne i bogen taler til vores medmenneskelighed og bygger på observationer og egne erfaringer fra Hella Joofs eget liv.
 
PAPMACHE-REGLEN er fyldt med underholdende, tankevækkende og humoristisk læsning om hverdagens små sammenstød med andre mennesker. Det er det mest almindelige, der er i fokus, og du vil helt sikkert kunne genkende nogle af de situationer, som Hella Joof beskriver.
 
Hella Joof skriver selv om bogen: 
Denne bog handler om, hvordan livet er og hvilke regler, der gælder. Den handler om, hvad man skal gøre for at blive glad og lykkelig, og hvad man endelig ikke skal gøre. Man kommer nok til at gøre det alligevel, men så er der heldigvis en regel, der træder i kraft. For livet er et mirakel og vi er her for at være glade og elske hinanden. Det ved jeg helt bestemt.
Kærligst
Hella

Bog detaljer
Dansk
9788702187816
Gyldendal
8702187817
Hæftet
202
10. oktober 2016
17. april 2017
1
9
B: 138 H: 202 D: 18 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
Pris 238,50 kr.
info-iconMedlemspris 169 kr.
Ser du månen, Dani...
Puk Damsgård
Forlagets pris 300 kr.
Pris 238,50 kr.
info-iconMedlemspris 169 kr.
De dybeste rødder
Thomas Larsen
Forlagets pris 350 kr.
Pris 341,20 kr.
info-iconMedlemspris 239 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 19,00 kr.
info-iconMedlemspris 9 kr.
Bedemandens datter
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
Pris 238,46 kr.
info-iconMedlemspris 169 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 19,00 kr.
info-iconMedlemspris 9 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
Pris 69,00 kr.
info-iconMedlemspris 39 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 29,00 kr.
info-iconMedlemspris 19 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 25 kr.
Pris 19,00 kr.
info-iconMedlemspris 9 kr.
STAEDTLER Noris sk...
Producentens pris 70 kr.
Pris 59,00 kr.
info-iconMedlemspris 19 kr.

5 boganmeldelser af Papmaché-reglen
Åhh Hella. Hun er simpelthen så vidunderlig. Papmaché-reglen er ligesom at se en af hendes film. Skæg og eftertænksom. Det er en fantastisk bog, som man bliver nødt til at læse brudstykker op af hele tide, som jeg må dele af andre. Bogen er umiddelbart henvendt til kvinder over 40, men jeg har også slugt det hele med et godt grin. Dette er en bog med humor skrevet i et sprog med et glimt i øjet. Det er en bog ALLE mine veninder kommer til at eje på et tidspunkt, klart en værtindegave.
Jeg sad fra første til sidste side med et konstant smil på læben. Hella Joof formår i denne bog, at få både det genkendelige og alvorlige fremført på en yderst morsom og livlig måde. Jeg har efterfølgende taget mig selv i flere gange, når jeg oplevede noget, som jeg normalt ville brokke og bande over, at Hellas ord genklang i mine øre: "Vær i stedet taknemmelig for det du har. Fordi du er til. For alt det gode som er." Med denne bog bliver det lidt nemmere at smile af hverdagens sure opstød, og man for i den grad sat lidt glimmer på tilværelsen! Ja, selv forsiden er præget med en glitrende, lilla grissebasse. Så sæt du dig bare godt til rette med en kop te og benene op, tag dig en velfortjent pause, og giv dig selv lov til at smile og småfnise til denne perle af en bog. Når du er færdig, kan du gå ud og se alle de fantastiske ting, som omgiver dig, drysse glimmer på dem, og stille dem på kaminhylden. Selv ham den langsomme pensionist i trafikken, eller hende der snyder foran i køen - Bare giv dem et sjat glimmer og smil så over, at det netop var dig, som var så heldig, at komme til verden.
Så er jeg lige blevet færdig med denne skønne lille Regelbog. Tak for den, Hella. Jeg har grinet så tårerne har trillet, læst højt for min mand (der også har moret sig) og fortalt vidt og bredt til mine veninder og kolleger, hvor megen (selvoplevet) livsvisdom, der er at hente i bogen. Jeg har faktisk selv praktiseret flere af reglerne, med stort held, og især Parkeringsreglen, Rambo reglen og Rub og Stub reglen er gode at huske :-) Dette er årets julegave bog til veninderne, så "Glimmer på" og husk at elske hverdagen :-)
Fantastisk læsning som man kun kan blive i godt humør af! Sætter gang i tankerne samtidig med at får grint igennem - et must-have til bogreolen for alle Hella-fans!
HVIS du kun skal læse én bog........ Så må det være denne. Man sidder med et lille smil på læben alle siderne igennem. Jeg må, når jeg kommer til sidste side, konstatere, at Papmaché-reglen og andre glimrende leveregler virkelig ER glimerende leveregler, der ved daglig brug alt andet lige gør livet lidt lysere og lettere. Så glimmer på den og op på kamin-hylden - MEN husk at støve bogen af engang imellem og læs reglerne igen - så de bliver brugt!
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display