Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Plusbog Play - Ny gratis app til lydbøger

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Papmaché-reglen

af Hella Joof

Hæftet, 2016

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 249,95 kr

info-icon Medlemspris

162,47 kr

Spar 87,48 kr (35%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
125 kr 188 kr

Beskrivelse
PAPMACHE-REGLEN er nyeste bog af Helle Joof, der både kan skrive komiker, foredragsholder, filminstruktør og forfatter på CV’et. I PAPMACHE-REGLEN har Helle Joof navngivet og nedskrevet en række af de regler, der gælder, når vi mennesker interagerer med hinanden – både personligt og professionelt. Der er ikke regler, som hun selv har fundet på, men det er universelle regler mellem mennesker, der gælder til alle tider.
 
Bogen indeholder 25 forskellige regler, der allerede eksisterer i vores sameksistens med hinanden. Reglerne i bogen taler til vores medmenneskelighed og bygger på observationer og egne erfaringer fra Hella Joofs eget liv.
 
PAPMACHE-REGLEN er fyldt med underholdende, tankevækkende og humoristisk læsning om hverdagens små sammenstød med andre mennesker. Det er det mest almindelige, der er i fokus, og du vil helt sikkert kunne genkende nogle af de situationer, som Hella Joof beskriver.
 
Hella Joof skriver selv om bogen: 
Denne bog handler om, hvordan livet er og hvilke regler, der gælder. Den handler om, hvad man skal gøre for at blive glad og lykkelig, og hvad man endelig ikke skal gøre. Man kommer nok til at gøre det alligevel, men så er der heldigvis en regel, der træder i kraft. For livet er et mirakel og vi er her for at være glade og elske hinanden. Det ved jeg helt bestemt.
Kærligst
Hella

Bog detaljer
Dansk
9788702187816
Gyldendal
8702187817
Hæftet
202
10. oktober 2016
5. marts 2018
1
13
B: 138 H: 202 D: 18 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Båven om Gud
Hella Joof
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 125 kr.
Under bjælken
Jens Andersen
Forlagets pris 350 kr.
info-iconMedlemspris 202 kr.
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 21 kr.
De dybeste rødder
Thomas Larsen
Forlagets pris 350 kr.
info-iconMedlemspris 227 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 25 kr.
STAEDTLER børnesak...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 14 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 26 kr.
STAEDTLER A4 skits...
Producentens pris 45 kr.
info-iconMedlemspris 31 kr.
STAEDTLER jumbo bl...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.

13 boganmeldelser af Papmaché-reglen
En både meget morsom, men også meget tankevækkende bog med en masse gode råd til hvordan livet kan leves positivt og uden så mange bekymringer. Jeg kunne ikke lade være med at grine flere gange under læsningen og jeg nød Hella`s gode råd.
Åh Hella... Jeg elsker din vidunderlige måde at være på og jeg elsker Papmachereglen lige så højt, og det er meget højt! Der burde være en lov om at alle mennesker skulle læse Papmachereglen. Det er en skøn samling af regler, som Hella selv har tænkt over og nedskrevet og som hun her dele med os alle. Der er meget man kan nikke genkendende til og på helt forunderlig vis får Hella sat fokus på det helt almindelige og også på alt det almindelige trælse og med et snuptag bliver det hele positivt. Pyt-knappe er blevet så populær. Læs Hellas bog og lær hvordan livet bliver så meget nemmere, hvis man kommer glimmer på og sætter det op på kaminhylden.
"Papmaché-reglen" af Hella Joof, er en forfriskende og særdeles humoristisk bog. Allerede fra begyndelsen af formår H. Joof at få mundvigene til at pege opad og få tæerne til at krumme sig over de genkendelige, pinlige situationer, hun gennem sine velformulerede uddybninger og iøjefaldende illustrationer, får fortalt på så fantastisk vis. Glimmer på! - og så op på kaminhylden!
Jeg ELSKER Hella efter at have læst denne guide til et lidt mere afslappet og positivt liv. Den er fuld af regler; en blanding af virkelig sjove, virkelig rigtige og virkelig tankevækkende regler. Man kan genkende sine egne dårlige vaner og sidder tilbage med et stort smil og lidt at tænke over. Allerede i første regel måtte jeg stoppe med at læse og bruge 5 minutter på at grine af, før jeg kunne fortsætte.
Elsker Hella og hendes humor! Hun har så mange ultra sjove og skæve betragtninger, som jeg i hvert fald kunne relatere til. Den er bog er perfekt som gave til alle kvinder. Men også til mænd, de kan tage den som 'staldtips', som Hella Joof selv siger :-)
øv blev altså lidt skuffet. Havde hørt for mange at man grinede hele bogen igennem. Ja jeg trak på smilebåndet men synes nu alligevel at den var lidt tyndbenet. den var læst på halvanden time og havde jeg ikke siddet i et fly var den blevet skiftet ud undervejs. Så hvis du har brug for en bog ved poolen halvt optaget af noget andet kan du godt få et billigt grin.
Så skete det endelig! Emma Gads "Takt og Tone" er nu slået af pinden, og nutidens leveregler er slået fast med 7-tommer søm i denne fantastiske bog! Hella Joof er i topform i denne livskloge og elskelige bog, med anvisninger til hvordan vi allesammen kan få det en smule bedre ved at leve efter First Blood citater og "Let it go!" Den er lattervækkende, og jeg måtte selv grine højt, længe og ad flere omgange undervejs, i denne bogrejse. Fuldstændig fantastisk og uimodståelig! Hella Joof blander smukt, egne mere og mindre tragiske oplevelser med et kæmpe skud humor, og indfører mig, som læser, smukt i diverse uimodståelige leveregler. Hun skriver selv at bogen er banal, men ikke desto mindre er den vejen til et bedre liv! Der skal uden tvivl glimmer på denne bog, og op på min kaminhylde. Samtidig en hjertelig tak til Hella for at berige mit liv med denne lille perle! En bog jeg synes alle skal læse - flere gange!
Absolut den aller sjoveste bog jeg nogensinde har læst. Hold nu op hvor latteren brød ud, glimmer på! og op på kaminhylden!
Åhh Hella. Hun er simpelthen så vidunderlig. Papmaché-reglen er ligesom at se en af hendes film. Skæg og eftertænksom. Det er en fantastisk bog, som man bliver nødt til at læse brudstykker op af hele tide, som jeg må dele af andre. Bogen er umiddelbart henvendt til kvinder over 40, men jeg har også slugt det hele med et godt grin. Dette er en bog med humor skrevet i et sprog med et glimt i øjet. Det er en bog ALLE mine veninder kommer til at eje på et tidspunkt, klart en værtindegave.
Jeg sad fra første til sidste side med et konstant smil på læben. Hella Joof formår i denne bog, at få både det genkendelige og alvorlige fremført på en yderst morsom og livlig måde. Jeg har efterfølgende taget mig selv i flere gange, når jeg oplevede noget, som jeg normalt ville brokke og bande over, at Hellas ord genklang i mine øre: "Vær i stedet taknemmelig for det du har. Fordi du er til. For alt det gode som er." Med denne bog bliver det lidt nemmere at smile af hverdagens sure opstød, og man for i den grad sat lidt glimmer på tilværelsen! Ja, selv forsiden er præget med en glitrende, lilla grissebasse. Så sæt du dig bare godt til rette med en kop te og benene op, tag dig en velfortjent pause, og giv dig selv lov til at smile og småfnise til denne perle af en bog. Når du er færdig, kan du gå ud og se alle de fantastiske ting, som omgiver dig, drysse glimmer på dem, og stille dem på kaminhylden. Selv ham den langsomme pensionist i trafikken, eller hende der snyder foran i køen - Bare giv dem et sjat glimmer og smil så over, at det netop var dig, som var så heldig, at komme til verden.
Så er jeg lige blevet færdig med denne skønne lille Regelbog. Tak for den, Hella. Jeg har grinet så tårerne har trillet, læst højt for min mand (der også har moret sig) og fortalt vidt og bredt til mine veninder og kolleger, hvor megen (selvoplevet) livsvisdom, der er at hente i bogen. Jeg har faktisk selv praktiseret flere af reglerne, med stort held, og især Parkeringsreglen, Rambo reglen og Rub og Stub reglen er gode at huske :-) Dette er årets julegave bog til veninderne, så "Glimmer på" og husk at elske hverdagen :-)
Fantastisk læsning som man kun kan blive i godt humør af! Sætter gang i tankerne samtidig med at får grint igennem - et must-have til bogreolen for alle Hella-fans!
HVIS du kun skal læse én bog........ Så må det være denne. Man sidder med et lille smil på læben alle siderne igennem. Jeg må, når jeg kommer til sidste side, konstatere, at Papmaché-reglen og andre glimrende leveregler virkelig ER glimerende leveregler, der ved daglig brug alt andet lige gør livet lidt lysere og lettere. Så glimmer på den og op på kamin-hylden - MEN husk at støve bogen af engang imellem og læs reglerne igen - så de bliver brugt!
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display