plusbog logo
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Prismatch på alle varer
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

PASSIONE!

Vores normalpris 309 kr
Spar 44 kr
265 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Til vores lave pris af 49 kr/md – afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
309 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:
 ”At møde det italienske køkken i hele sin mangfoldighed betyder at mærke og forstå de svimlende forskelle, som gør en sicilianer til noget andet end en piemonteser, eller en indbygger fra Veneto anderledes end en sarder. Ikke kun hvad angår sproget, men også med hensyn til smag, mentalitet, drivkraft, humor, og forhold til smerte og til død, snakkesalighed eller stilhed. At opdage køkkenet er at opdage indbyggernes sjæl.” Sådan skriver den italienske forfatter, Umberto Eco, om sit hjemlands køkken.   Det er sådan en opdagelsesrejse, Morten Beiter og fotografen Brian Karmark, tilbagelægger i denne bog. Fra øen Pantelleria ud for Afrikas kyst i syd til Alperne i nord. Gennem landet, som rummer en stor del af verdens kulturarv, men som også er et uendeligt fadebur, hvor de færreste spiser bare for at blive mætte, og næsten ingen er lige glade med, hvad de putter i munden. Maden behøver ikke at være tilberedt over dyre gaskomfurer i overdådigt udstyrede køkkener. Et simpelt glødebål i en kamin kan sagtens gøre det; det er resultatet, der tæller. Og i lige så høj grad det samvær, den gode mad er i stand til at skabe rammerne for. Ikke for ingenting betragtes ensomhed og dårlig mad i Italien som noget af det værste, der kan overgå et menneske, og omvendt findes der ikke meget større lykke end at spise sig mæt i gode venners lag, endsige æde sig en pukkel til.   På det punkt ligner vi hinanden hele kloden rundt. Men guderne har altid haft et ekstra godt øje til Italien. Landet bugner af jordens og havets råvarer, som har fundet deres plads i et mylder af ydmyge og simple, og andre gange yderst komplicerede kulinariske frembringelser.   Bogen er blevet til gennem otte rejser, foretaget i 2012 og 2013. Der er tale om et udvalg af steder og temaer, som til sammen forsøger at tegne et portræt af Italien og italienerne, set gennem spisekammerets nøglehul. Bogen er først og fremmest tænkt som en inspiration til selv at tage afsted og opdage Italien langt fra de store turistruters alfarvej, med hjernen og hjertet, men ikke mindst med det organ, som altid først overgiver sig. Bogen er rigt illustreret.
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788702133899
Forlag:
Gyldendal
Forfatter(e):
ISBN-10:
8702133899
Indbinding:
Indbundet
Sider:
304
Udg. Dato:
29 aug 2014
Oplagsdato:
29 aug 2014
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 188mm H: 251mm D: 34mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Fri fragt
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Til vores lave pris af 49 kr/md – afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Til vores lave pris af 49 kr/md – afmeld når du har lyst.. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage
Cookieinformation. Plusbog.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Du accepterer cookies, når du bruger hjemmesiden. Læs mere
OK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Læs mere
OK