Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer Yotam Ottolenghi 9788711524282
PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer

PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer

29% PLUSRABAT

PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer

Yotam Ottolenghi har med sine populære restauranter i London og bestseller-kogebøger for længst slået sit navn fast internationalt. Han er ubestridt en af de mest spændende nye stemmer inden for både... læs mere
0 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 107 kr
262 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
369 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788711524282
Forfatter(e):
ISBN-10:
8711524286
Indbinding:
Indbundet
Sider:
288
Udg. Dato:
11 feb 2016
Oplagsdato:
24 mar 2020
Udgave:
2
Dimensioner:
B: 230mm H: 276mm D: 30mm
Anmeld
bogen

Beskrivelse af PLENTY - Grøn mad til kødspisere og vegetarer

Yotam Ottolenghi har med sine populære restauranter i London og bestseller-kogebøger for længst slået sit navn fast internationalt. Han er ubestridt en af de mest spændende nye stemmer inden for både kogekunst og kogebogslitteratur. Med dybe rødder i middelhavsregionen og en ompromisløs kærlighed til gode råvarer, har Ottolenghi kastet sig over det grønne køkken. Han er ikke selv vegetar, men formår at skabe en helt ny og original vinkel på grøntsagsretter.

Denne samling af vegetariske retter byder på 120 originale opskrifter – en del af dem opfundet og skrevet til avisen The Guardians weekendtillæg, hvor Ottolenghi har klummen "Den nye vegetar". Bogen er inddelt i kapitler om bl.a. auberginer, kål, ris og korn, bælgfrugter, rodfrugter, courgetter og græskar, svampe og tomater. Glæd dig til at blive inspireret af et overflødighedshorn af farver, smagsindtryk og konsistenser.

 Bogens smukke, appetitlige billeder er taget af Jonathan Lovekin, og sammen med de inspirerende opskrifter gør de PLENTY til et must for både kødspisere og vegetarer.

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.