plusbog logo
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Plus 40 minus 10

Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Vores normalpris 216 kr
Spar 40 kr
176 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

216 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

Bogen Plus 40 minus 10 er skrevet af Majbritt L. Engell og Alice Apel Hartvig. Bogen er til dig, som har rundet de 40 år og ikke ønsker en slap og tyk krop. Til dig, som vil være sund, slank og stærk igen. Læs om, hvordan du kan spise dig fra ekstra kilo, træthed og slap hud! Ønsker du at tabe dig og sove godt om natten? Og vil du gerne undgå oppustethed, inflammation og ledsmerter? 

Når du runder de 40 år, kan kroppen begynde at drille dig. Du får sværere ved at tabe dig, din søvn bliver dårligere og trætheden begynder at melde sig. Du bliver lettere oppustet og har inflammation i kroppen. Forfatterne bag bogen Plus 40 minus 10 har mange års erfaring med tusinder af klienter med netop disse udfordringer. De har derfor designet en kur, som kan hjælpe dig til på enkel og effektiv vis at tabe 10 cm rundt om livet, smøre dine led og ikke mindst forbedre din nattesøvn. 

På kuren skifter du mellem boostdage, basisdage, dage med mini nydelse og dage med all-in nydelse. Det gør, at du sagtens kan spise en is sammen med din familie eller nyde en drink med veninderne – og tabe dig på samme tid. Men der vil komme svære tider, hvor du nemt kan blive afledt og miste motivationen. Derfor giver bogen dig også gode redskaber til at tackle disse situationer, når de opstår. Mød også idrætsforskeren og gynækologen og læs om, hvilke forandringer din krop vil støde på over de næste 15 år. Og det er bestemt ikke uden betydning, så kuren indregner også skiftet i dine hormoner, som allerede sætter i gang efter 35 år. 

I bogen Plus 40 minus 10 får du 50 antiinflammatoriske opskrifter. Du får madplaner og tilhørende indkøbslister. Og du får værktøjer til at fastholde motivation og fokus både under og efter kuren. Kuren giver dig også et tarmboost, som hjælper dig, hvis du kæmper med uregelmæssig afføring og oppustethed. Styrk din krop og dine led med træningsboost-programmet, og giv dig selv et mentalboost, så du får trænet din tålmodighed og husker vejrtrækningen. 

Plus 40 minus 10 er det perfekte vægttab til dig, som gerne vil holde dig ung hele livet!

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788702289138
Forlag:
Gyldendal
ISBN-10:
8702289138
Indbinding:
Indbundet
Sider:
246
Udg. Dato:
27 dec 2019
Oplagsdato:
27 dec 2019
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 178mm H: 238mm D: 24mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Plus 40 minus 10
Majbritt L. Engell, Alice Apel Hartvig
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage