plusbog logo
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •      TRUSTPILOT

Post-Fermentation and -Distillation Technology

af

Leveringstid: 4 - 6 hverdage
Vores normalpris 1.089 kr
Spar 50 kr
1.039 kr
Fragt pr. ordre 0 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Få 7 dage gratis medlemskab (herefter automatisk 99 kr/md) – afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

1.089 kr
Fragt pr. ordre 0 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:
Der er desværre ingen beskrivelse endnu.
Sprog:
Engelsk
ISBN-13:
9781498778695
Forlag:
Taylor & Francis Inc
Forfatter(e):
ISBN-10:
1498778690
Indbinding:
Indbundet
Sider:
282
Udg. Dato:
12 jan 2018
Oplagsdato:
12 jan 2018
Udgave:
Dimensioner:
B: 162mm H: 240mm D: 23mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Fri fragt
PLATIN fordele
;
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Få 7 dage gratis medlemskab (herefter automatisk 99 kr/md) – afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Få 7 dage gratis medlemskab (herefter automatisk 99 kr/md) – afmeld når du har lyst.. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
99,-
30
/ dage
Cookieinformation. Plusbog.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Du accepterer cookies, når du bruger hjemmesiden. Læs mere
OK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Læs mere
OK