Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Ravnenes hvisken - bd. 1 Malene Sølvsten 9788711492734
Ravnenes hvisken - bd. 1

Ravnenes hvisken - bd. 1

31% PLUSRABAT

Ravnenes hvisken - bd. 1

Nordisk fantasy noir, hvor en række bestialske mord viser sig at hænge sammen med en urgammel profeti om verdens undergang. læs mere
2 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 76 kr
173 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
249 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788711492734
Forfatter(e):
ISBN-10:
8711492732
Indbinding:
Indbundet
Sider:
704
Serie:
Ravnenes hvisken
Udg. Dato:
1 jun 2016
Oplagsdato:
19 okt 2022
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 160mm H: 235mm D: 47mm
Anmeld
bogen

Beskrivelse af Ravnenes hvisken - bd. 1

RAVNENES HVISKEN, BIND 1 er skrevet af Malene Sølvsten og er første bind i en trilogi. Andet bind udkommer i 2017, og tredje bind i 2018.

 

RAVNENES HVISKEN er nordisk fantasy noir, hvor en række brutale mord viser sig at være  forbundet med en urgammel profeti om verdens undergang.

 

17-årige Anne besidder evnen til at kunne se hændelser i fortiden, og hun genoplever en nat et gammelt uhyggeligt mord. Mordet er på en rødhåret pige, som får skåret et runetegn i ryggen. Efter kort tid starter drabene på rødhårede piger på egnen - og de bærer alle tegnet.

 

Den lille by vrimler pludselig med fremmede, som har mystiske kræfter. De kredser om Anne, som normalt ikke har folk så tæt på sig. Den asatroende Luna, den gudesmukke Mathias og den mystiske Varnar vil alle gerne hjælpe hende. Men er de mon venner eller fjender? Efter et helt liv alene, kan hun så stole på sine følelser?

 

En vil hun forelske sig i. En vil blive hendes bedste ven. En vil redde hendes liv. Og en vil slå hende ihjel.

 

 
 
 

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Ravnenes hvisken - bd. 1" af Malene Sølvsten
2 anmeldelser
Lisbeth Maja / 264 anmeldelse(r)
den 24. april 2017
Jeg havde hørt så meget om Ravnenes hvisken, især mange positive ord og begejstrede anmeldelser, aå jeg blev rigtig nysgerrig efter selv at stifte bekendtskab med Ravnenes hvisken. Det blev en rigtig dejlig oplevelse for mig. Jeg er vildt imponeret over hvor spændende en bog Malene Sølvsten har skrevet og al det research hun har lavet for at skrive denne bog, som har elementer af krimi, fantasy og nordisk mytologi i sig. Jeg vil også rose Malene Sølvsteen for rigtige gode personbeskrivelser, især kom jeg hurtigt til at holde af Anna, Luna og Matthias og jeg glæder mig meget over, at der ikke er så lang tid til næste bind udkommer, for jeg er virkelig blevet nysgerrig efter at vide, hvad der skal ske for Anne, Luna og Matthias. Jeg kan kun give Ravnenes hvisken bind 1 mine varmeste anbefalinger.
Britt West / 252 anmeldelse(r)
den 30. juli 2016
Fremragende roman som var helt umulig at lægge fra sig. Normalt er jeg ikke til fantasy, men jeg blev nysgerrig, da jeg læste om denne, fordi den skulle handle om den nordiske mytologi, som jeg altid har været fascineret af. Og jeg blev bestemt ikke skuffet - historien er spændende, persongalleriet er bredt og virkelig godt beskrevet, mytologien introduceres løbende, forviklingerne afdækkes, de løse ender bindes fint sammen - alt spiller! Jeg glæder mig til de næste to :)