Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYHED - Lækre produkter fra RICE

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Ravnenes hvisken - bd. 1

af Malene Sølvsten

Indbundet, 2016

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 249,95 kr

Medlemspris info-icon

149,97 kr
Spar 99,98 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhed


Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Ravnenes hvisken B...
Malene Sølvsten
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 168 kr.
Harry Potter og de...
J. K. Rowling, Joh...
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 175 kr.
Platinpris 79 kr.
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 150 kr.
info-iconMedlemspris 103 kr.
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.
Rød sne
Thomas Ringstedt
Forlagets pris 70 kr.
info-iconMedlemspris 9 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
Børne-sommer-pakke
Producentens pris 200 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
info-iconMedlemspris 46 kr.
STAEDTLER trekante...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.

10 boganmeldelser af Ravnenes hvisken - bd. 1
Fænomenal! Jeg kunne ikke slippe den igen! Totalt tryllebundet fra start til slut. En blanding af alt det bedste fra vores historie og nutid.
Jeg havde hørt så meget om Ravnenes hvisken, især mange positive ord og begejstrede anmeldelser, aå jeg blev rigtig nysgerrig efter selv at stifte bekendtskab med Ravnenes hvisken. Det blev en rigtig dejlig oplevelse for mig. Jeg er vildt imponeret over hvor spændende en bog Malene Sølvsten har skrevet og al det research hun har lavet for at skrive denne bog, som har elementer af krimi, fantasy og nordisk mytologi i sig. Jeg vil også rose Malene Sølvsteen for rigtige gode personbeskrivelser, især kom jeg hurtigt til at holde af Anna, Luna og Matthias og jeg glæder mig meget over, at der ikke er så lang tid til næste bind udkommer, for jeg er virkelig blevet nysgerrig efter at vide, hvad der skal ske for Anne, Luna og Matthias. Jeg kan kun give Ravnenes hvisken bind 1 mine varmeste anbefalinger.
Denne bog slog totalt benene væk under mig. Den oser af mystik, mytologi, magi og mørke. Malene sølvsten formår at tryllebinde læseren både med sit sprog og malende billeder, men også med den i starten tvære hovedperson Anne. Anne starter venneløs på et gymnasium , hvor hun møder Mathias og Luna som insisterer på at være hendes venner. Anne protesterer men de er urokkelige og VIL VÆRE venner med hende, og det bliver de. Som bogen udvikler sig bliver Anne indhyllet i alt lige fra demi guder, mordforsøg og magtfulde mænd. Der sker mystiske mord på en række rødhårede teenagepiger og Anne oplever morderne på helt tæt hold på grund af de syner hun får. Personerne er virkelig godt beskrevet og holder 110 % procent. Og kunne næsten ikke bære at nå til sidste side.. Savner allerede Anne, varnar, Luna, hakim, monster, Odd og Elias... GLÆDER mig til næste bog i rækken.
Fantastisk ny start på en fantasyserie af en dansk forfatter, og så en serie omhandlende den nordiske mytologi. Bogen er fyldt med drama og spænding, og en historie du bliver fanget af. Personerne kommer du hurtig ind på, men der er mange af dem. Til tider kan det være lidt svært at holde styr på alle. Bogen er lang, og kan måske virke uoverskuelig for nogen, men det er slet ikke så slemt, når man først er kommet igang. Når den sidste side er læst, er det svært at skulle vente på næste bog, da man bare må have mere.
Fremragende roman som var helt umulig at lægge fra sig. Normalt er jeg ikke til fantasy, men jeg blev nysgerrig, da jeg læste om denne, fordi den skulle handle om den nordiske mytologi, som jeg altid har været fascineret af. Og jeg blev bestemt ikke skuffet - historien er spændende, persongalleriet er bredt og virkelig godt beskrevet, mytologien introduceres løbende, forviklingerne afdækkes, de løse ender bindes fint sammen - alt spiller! Jeg glæder mig til de næste to :)
Elskede denne her bog. Karakterne var så godt beskrevet og bogen var altid spændende. Der er en del Nordisk mytologi med og det var jeg lidt skeptisk overfor til at starte med men det er jeg SLET ikke mere!
Det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde, for jeg var hooked fra første side. Vi bliver kastet ind i historien og ligesom Anne mangler vi en masse brikker til puslespillet, men heldigvis får vi flere og flere jo længere vi kommer ind i handlingen. Selvom vi stadig, når sidste side er læst, har mange ubesvarede spørgsmål - godt der er flere bøger på vej! Hele historien er virkelig godt bygget op - spændingen bare stiger og stiger inden den bliver udløst og jeg havde virkelig svært ved at lægge den fra mig - hvilket resulterede i at jeg kom lidt for sent i seng en nat, som er dumt når man har en 3 måneder gammel baby, men jeg overlevede! Jeg holdt meget af de mange og vidt forskellige personer der er i historien. Lidt ligesom et eventyr, har vi en hovedperson der skal så grueligt meget igennem for at lære sandheden og til at hjælpe hende, er der diverse sidekicks - som både vil hende det godt, men som også vil kaste grus i maskineriet. Der er masser af humor og tørre bemærkninger og jeg sad flere gange med et smil på læben - der er masser af girlpower uden at det bliver for meget. En fremragende historie og et godt supplement til de nordisk mytologi-elskere der har læst Erik Menneskesøn og nu vil have mere! Helt klart noget af det bedste jeg har læst i år!
Wow, elsker bogen. Jeg elsker måden hvor nordisk mytologi og fantasy er kombineret. Bogen handler om Anne. Anne har ingen familie, hun ved af. Hun er opvokset hos 14 forskellige plejefamilier. Det gør ikke noget godt for hendes tillid, til andre mennesker. Det eneste konstante i Annes liv er vennen Arthur. Men han kommer og går som det passer ham. Tilmed er Anne synsk, og kan mærke/se hvordan andre mennesker har det. Hun får syner fra fortiden. Det resulterer i, at hun ikke er sammen med andre, end hunden monster og vennen Arthur. De to kan hun ikke ”mærke” derfor kan hun slappe af. Første skoledag på gymnasiet møder hun Mathias og Luna. De bliver venner, eller de hægter sig på Anne så hun ikke har andet valg. Derfor opdager Anne fordelen ved samhørighed, det er ikke noget hun har prøvet før. De 3 finder hurtigt ud af at Anne ikke er den eneste med specielle evner. Anne opdager også at Lunas forældre, kendte hendes forældre. Anne vil intet vide om hendes forældre, der har svigtet hende. De unge mennesker hvirvles ind i et net af hændelser, der hænger sammen med flere mord på rødhårede piger. Er det tilfældigt, eller hænger det hele sammen?! Bogen er godt sammensat, der er dog perioder hvor den er lidt forvirrende. Bogen er ikke helt til at regne ud, og det elsker jeg. Jeg vil klart anbefale bogen, og bede om de næste 2 hurtigt. Der er jo længe til 2017 og 2018
Den første bog i serien "Ravnenes Hvisken" der fanger en fra første side. Den er for dig der elsker fantasy og spænding, med et hint af Nordisk Mytologi. Man lærer igennem bogen om Nordisk Mytologi, som der hverken er for meget eller for lidt om. Hovedpersonen Anne er en 17-årig pige, så derfor er målgruppen primært teenagepiger, men fantasy interesserede drenge kan også læse den. Handlingen er i Danmark i Jylland, men der er nogle punkter i bogen, som lyder udenlandsk. Bogen er lang, men den holder en optaget hele vejen til slut, hvor den slutter åbent.
Jeg må ærligt sige at den var helt galt med den her bog. Jeg kunne ikke lægge den fra mig da jeg først var started, og jeg plejer at hade alt low- og high-fantasy, samt alt der har med nordisk og græsk mytologi at gøre. Men den her slog bare benende væk under mig. Den var helt fantastisk. Det er så fedt et persongalleri med mange fede og sjove personligheder, og du bliver hele tiden overrasket over hvad der sker. Jeg må dog indrømme at jeg havde regnet ud hvem der ville ,forholdsvis, Blive hendes ven, forelskelse, redder og morder. det er måske fordi jeg er vandt til at kunne gennemskue bøgerne på forhånd. jeg ved det ikke helt. men det er en klar anbefaling fra mig. Ikke kun til børn eller voksne men stort set alle aldre. Der er dog nogle scener der kan være lidt voldelige men jeg er typen der tager det hele i stiv arm. For nogen ville det måske være omkring de 10 år at man kan læse den og for andre måske først som 14-15 årige. Jeg selv elskede den totalt. K.H. Fie J. Jørgensen
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display