Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYT i sortiment - LEGO skoletasker mv. 

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 49kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Ravnens rede

af Leif Davidsen

Hardback, 2017

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 149,95 kr

info-icon Medlemspris

89,97 kr

Spar 59,98 kr (40%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 49,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
67 kr 99 kr
96 kr 150 kr

Beskrivelse
En gotisk spændingsroman om en excentrisk rigmand på et slot ud for Bretagnes kyst.
 
Susanne Carlsen har brug for penge. Hun er blevet skilt, hun har kun små freelance-opgaver som journalist - og hun er ikke længere helt ung. Da den danske rigmand Erling Skjold inviterer hende til sit slot i Frankrig for at skrive hans biografi, siger Susanne ja, selvom tilbuddet næsten er for godt til at være sandt.
Kort efter sin ankomst til Frankrig bliver Susanne kontaktet af en mand, der efter sigende arbejder for den franske sikkerhedstjeneste, og som har foruroligende oplysninger om Erling Skjold. Uhyggen stiger i takt med at Susanne i hemmelighed begynder at udforske det mystiske slot - Ravnens Rede - på egen hånd.
 
Leif Davidsen er journalist og forfatter til en lang række bøger, bl.a. spændingsromanerne  Uhellige alliancer, Den russiske sangerinde, Patriarkens hændelige død og Djævelen i hullet .  Ravnens Rede er en selvstændig roman.


Bog detaljer
Dansk
9788711696859
Lindhardt og Ringhof
8711696850
Hardback
216
10. november 2017
15. december 2017
1
2
B: 140 H: 218 D: 21 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Djævelen i hullet
Leif Davidsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 180 kr.
Den evige ild
Ken Follett
Forlagets pris 400 kr.
info-iconMedlemspris 212 kr.
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.
Blækhat
Sissel-Jo Gazan
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 158 kr.
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
Påskeæg
Producentens pris 450 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 80 kr.
info-iconMedlemspris 47 kr.

2 boganmeldelser af Ravnens rede
Susanne Carlsen er journalist og befinder sig i en situation, hvor der er langt mellem opgaverne og bosituationen kunne bestemt have været bedre. Da hun pludselig modtager et brev med et tilbud om at skrive en biografi fra sin ungdoms store kærlighed, slår hun til. Erling Skjold er dansk rigmand, masser af damer og fester og altid fremme i medierne., men sidste mange år har der dog været meget stille omkring ham. Det viser sig, at han nu er bosat på et slot på en lille ø i Bretagne. Susannes er nysgerrig, hun pakker tasken og rejser. Da hun ankommer er Erling Skjold der ikke. Personalet er ikke just imødekomne og slottet viser sig at have en skræmmende og uhyggelig fortid. Jeg er stor fan af Leif Davidsens bøger og havde selvfølgelig store forventninger til Ravnens Rede. Desværre blev de ikke rigtig indfriet. Scenen og stedets historie er helt perfekt til det helt store gys, men historien bliver desværre aldrig rigtig foldet ud. Det skal så siges, at jeg er vild med gys og det kan næsten ikke blive uhyggeligt nok, så er du til spændende bøger der ikke er alt for uhyggelige, så er jeg sikker på, at du vil nyde at læse Ravnens Rede.
Elendig og forudsigelig roman som på ingen måde er Leif Davidsen værdig. Det mest pinlige er, at jeg som meget aktiv læser gennem mere end 60 år har læst et utal af lignende romaner med uhyggelige slotte med onde ejere. Hold da helt kæft hvor er den bog fantasiløs og iøvrigt dårligt skrever uden på noget måde at give læseren en fornemmelse for personer og rum.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display