Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Alt til skolestart - se mere her

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Ravnens rede

af Leif Davidsen

Hardback, 2017

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 149,95 kr

Medlemspris info-icon

89,97 kr
Spar 59,98 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhed


Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Djævelen i hullet
Leif Davidsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 180 kr.
Den evige ild
Ken Follett
Forlagets pris 400 kr.
info-iconMedlemspris 149 kr.
Som pesten
Hanne-Vibeke Holst
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 177 kr.
Oprindelse
Dan Brown
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.
Blækhat
Sissel-Jo Gazan
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 125 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER Mars pla...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 27 kr.
STAEDTLER Noris sk...
Producentens pris 70 kr.
info-iconMedlemspris 36 kr.

3 boganmeldelser af Ravnens rede
En gotisk fortælling! Jeg måtte godt nok google det for at finde ud af, hvad sådan en fortælling består af: menneskets frygt for det ukendte, uhyggelige væsener, dystre borge med underjordiske gange er nogle af de ingredienser, som sådan en historie skal indeholde. Sus er en freelance journalist (altså arbejdsløs), som er blevet skilt for nylig. Hun mangler konstant penge, så da en tidligere kæreste Erling beder hende skrive hans biografi, slår hun til. Han bor på et gammelt slot (med underjordiske gange) i Bretagne. De ansatte er utilnærmelige og mystiske lige som slottets historie. Selv vejret spiller en ikke ubetydelig rolle. Og alligevel fangede den mig ikke rigtigt. På intet tidspunkt var den så spændende, så jeg ikke kunne lægge den fra mig. Jeg elsker ellers Davidsens bøger, men denne lignede slet ikke ham.
Susanne Carlsen er journalist og befinder sig i en situation, hvor der er langt mellem opgaverne og bosituationen kunne bestemt have været bedre. Da hun pludselig modtager et brev med et tilbud om at skrive en biografi fra sin ungdoms store kærlighed, slår hun til. Erling Skjold er dansk rigmand, masser af damer og fester og altid fremme i medierne., men sidste mange år har der dog været meget stille omkring ham. Det viser sig, at han nu er bosat på et slot på en lille ø i Bretagne. Susannes er nysgerrig, hun pakker tasken og rejser. Da hun ankommer er Erling Skjold der ikke. Personalet er ikke just imødekomne og slottet viser sig at have en skræmmende og uhyggelig fortid. Jeg er stor fan af Leif Davidsens bøger og havde selvfølgelig store forventninger til Ravnens Rede. Desværre blev de ikke rigtig indfriet. Scenen og stedets historie er helt perfekt til det helt store gys, men historien bliver desværre aldrig rigtig foldet ud. Det skal så siges, at jeg er vild med gys og det kan næsten ikke blive uhyggeligt nok, så er du til spændende bøger der ikke er alt for uhyggelige, så er jeg sikker på, at du vil nyde at læse Ravnens Rede.
Elendig og forudsigelig roman som på ingen måde er Leif Davidsen værdig. Det mest pinlige er, at jeg som meget aktiv læser gennem mere end 60 år har læst et utal af lignende romaner med uhyggelige slotte med onde ejere. Hold da helt kæft hvor er den bog fantasiløs og iøvrigt dårligt skrever uden på noget måde at give læseren en fornemmelse for personer og rum.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display