Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Renée - At finde hjem Renée Toft Simonsen, Andreas Fugl Thøgersen 9788756799614
Renée - At finde hjem

Renée - At finde hjem

26% PLUSRABAT

Renée - At finde hjem

Renée - At finde hjemaf Renée Toft Simonsen og Andreas Fugl Thøgersen. Renée Toft Simonsen har levet et liv ud over det sædvanlige. I denne bog fortæller hun for første gang helt åbent om hele... læs mere
2 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 39 kr
111 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
150 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788756799614
ISBN-10:
8756799616
Indbinding:
Indbundet
Sider:
376
Udg. Dato:
20 okt 2014
Oplagsdato:
11 dec 2014
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 177mm H: 253mm D: 39mm
Anmeld
bogen

Beskrivelse af Renée - At finde hjem

Renée Toft Simonsen har levet et liv ud over det sædvanlige.
Nu fortæller hun for første gang fuldstændig åbent om hele sin tilværelse. Om barndommens truende landskaber i Randers og Aarhus, om at gøre supermodelkarriere i 1980'ernes dekadente New York City, og om livet derefter, som psykolog, børnebogsforfatter og mor.

En vild og rørende fortælling, om først sent i livet at finde ud af, hvem man egentlig er, om at være kvinde, og om at insistere på det ordentlige og poetiske i os alle. På trods. For inde bag alle anekdoterne om stjerner og stoffer, catwalks og karrierevalg, skilsmisser og sex, mænd og millioner, er den genkendelige kerne i Renée Toft Simonsens livshistorie altid at være fanget mellem angst og kærlighed.

På den ene side, den grundlæggende usikkerhed, der er rodfæstet dybt i hende. På den anden side, et ønske om at leve fuldt ud. I bogen medvirker desuden en række af de personer, der er tættest på Renée Toft Simonsen, blandt andre ekskæresten John Taylor fra popgruppen Duran Duran, modelverdenens grand old lady, Eileen Ford, eksmanden og faderen til to af hendes børn, Kristian Sandvad, hendes forældre og søstre og ikke mindst ægtefællen gennem snart 15 år, Thomas Helmig.

Om forfatterne:
Renée Toft Simonsen (f. 1965) er uddannet cand.psych fra Århus Universitet, hun er tidligere international fotomodel og lever i dag som bl.a. forfatter. Hun har skrevet bøger til voksne og børn, bl.a. den populære børnebogsserie om pigen Karla begyndende med "Karlas Kabale" (Politikens Forlag, 2003). Renée Toft Simonsen har modtaget en række priser for sit arbejde bl.a. Bog- og Papirbranchens børnebogspris.

Andreas Fugl Thøgersen, f. 1972. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus og Columbia University i New York City. Forfatter til en række bøger bl.a. biografierne "Karakter - Frits Helmuths liv" (Gyldendal 2014) og "Vi kan sove i flyvemaskinen" (Politikens Forlag 2011, med Ulla Terkelsen).

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Renée - At finde hjem" af Renée Toft Simonsen, Andreas Fugl Thøgersen
2 anmeldelser
Fru Holm_Holm / 125 anmeldelse(r)
den 05. oktober 2018
En god og meget personlig bog, hvor der ikke er sparet på ord eller følelser. Hun fortæller åbent om hele hendes model tid, hendes mænd, bryder tabuet om angsten og hvordan hun til sidst finder hjem sammen med Thomas Helmig og deres 4 børn. Hun er virkelig god til at beskrive følelser og hvad de har gjort og gør ved hende. Hun er god til at fortælle, så man selv kan danne sig billeder og det er dejligt med en selvbiografi med billeder, hvor af jeg godt kan huske nogle af dem fra pressen og reklamerne tilbage i tiden. En god selvbiografi der virkelig er værd at læse!
Maria1979 / 146 anmeldelse(r)
den 19. januar 2015
Denne bog får 5 stjerner af mig. Renee Toft Simonsen har hér skrevet en bog, der er så hudløst ærlig, at man føler at "man var der". Som om man har oplevet det hele sammen med hende, med op- og nedture og alt derimellem. Jeg bor selv i Århus, og tænker at hvis jeg mødte hende idag, ville jeg komme til at løfte hånden til et "Hej Renee", for nu er det som om at jeg kender hende. Jeg har jo igennem de sidste dage fået lov til at læse private uddrag fra hendes dagbog, private breve mellem hende og hendes kære og meget meget mere. Bogen lader én forstå, at al den glamour kan være god nok, men at der raser et buldrende hav af selvudvikling og udfordringer nedenunder. Bestemt en anbefalelsesværdig bog at læse, og en biografi der er skrevet i en lidt utraditionel form, med skriftlige bidrag fra mennesker der har stået tæt på Renee. Helt vildt privat læsning indimellem, men meget meget flot sat sammen. En modig bog, fra en forfatter, som jeg nu holder endnu mere af!