Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYT i sortiment - LEGO skoletasker mv. 

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Ritmatikeren

af Brandon Sanderson

Hardback, 2016

2-5 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 299,00 kr

info-icon Medlemspris

194,35 kr

Spar 104,65 kr (35%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
Joels højeste ønske er at blive Ritmatiker. At få evnen til at puste liv til to-dimensionelle væsner lavet af kridttegninger er menneskehedens eneste forsvar mod de vilde kridtlinger. Kridtlingerne er ondsindede væsner, der efterlader lemlæstede lig i kølvandet på deres fremmarch, og Joel har et brændende ønske om at deltage i kampen mod dem.
Som søn af en kridtmager ser Joel bare til, mens andre studerende lærer den magi, som han vil gøre alt for at tilegne sig. Da flere studerende om natten bliver kidnappet fra deres værelser får Joel sin chance. Som assistent for professor Fitch, der skal opklare kidnapningerne, befinder Joel sig pludselig i centrum for en række begivenheder, der for evigt vil forandre ritmatikken og verdenen.
Ritmatikeren er første bog i Brandon Sandersons fortælling om ritmatikeren Joel, og som de fleste af Sandersons bøger endte Ritmatikeren på New York Times bestsellerliste. Sanderson har en unik evne til at opbygge nye verdener og magisystemer, og Ritmatikeren er ingen undtagelse.

Bog detaljer
Dansk
9788771711547
DreamLitt
Nanna Lysgaard Elmkjær
8771711546
Hardback
470
8. september 2016
1
1
B: 140 H: 220 D: 36 mm


Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
Påskeæg
Producentens pris 450 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER Pigment...
Producentens pris 90 kr.
info-iconMedlemspris 51 kr.

1 boganmeldelse af Ritmatikeren
Perfekt bog til højtlæsning for børn over ca. 10 år. Hovedpersonen Joel er 16 år, men der er ingen af de sædvanlige problemstillinger omkring sexualitet og kærlighed. Joel drømmer om at blive ritmatiker, men han blev ikke valgt ud som 8 årig og må nu nøjes med at være assistent for professoren Fitch, der er professor i ritmatikkens historie og teori. Snart bliver der dog vendt op og ned på deres verden, da en del ritmatikere forsvinder sporløst. Historien er skrevet i et let fordøjeligt sprog og er flot illustreret. Jeg glæder mig til næste bog, selvom jeg nok er en anelse ældre end målgruppen ;-)
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display