Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Rom
Af: Alfredo Tesio, Helle Tesio Dansk Hardback
4,00 (1 anmeldelse)
SPAR
kr 50
Rom
Af: Alfredo Tesio, Helle Tesio Dansk Hardback
4,00 (1 anmeldelse)
Om stolte traditioner, mad, mennesker og livet i den evige stad. 

Helle og Alfredo Tesio tager læseren med på en opdagelsesrejse gennem det autentiske romerske køkken. De fortæller levende om råvarer, mad og passionerede mennesker på markeder, i specialbutikker, hos grønthandleren og bageren, i trattoriaer, osteriaer og på historiske restauranter, hvor også fortidens fortællinger og anekdoter skaber stemning. 

Bogen er fuld af gode opskrifter og gennemgår på sin egen drømmende måde den mad, der er blevet spist i Rom igennem århundreder. Af oldtidens romere, Romerkirken, det jødiske samfund, de fattige, aristokraterne og romantikerne. Alt fører til den mad, som spises i dag i Rom, på osteriaer og i hjemmene, hvor der serveres ægte romersk mad, som følger hjertet, årstiderne og pengepungen. 

Holder du af Rom og de gode, autentiske historier, vil du elske denne bog. 

Om forfatterne 
Helle Tesio er uddannet kok. Hun har gennem en lang årrække levet i Rom, hvor hun bl.a. holder madkurser for danskere. Hun har sammen med sin mand, Alfredo Tesio, skrevet en række bøger om det italienske køkken. 

Alfredo Tesio er journalist. Var gennem mange år DR-korrespondent i Rom. Han har skrevet en lang række bøger om Italien og italiensk madkultur. Er forfatter til Skandinaviens mest solgte turistbog om Rom, Turen går til Rom.
Kampagne pris 249 kr
Medlemspris 254 kr
Kampagnepris og medlemspris er kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem når du køber til medlems- og kampagnepris. Få 7 dages gratis medlemskab (herefter automatisk 89 kr/30 dage). Læs mere om fordelene
Gratis fragt
2 - 4 hverdage
10 kr
Lavt pakkegebyr
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
Normalpris 299 kr
Fragt: 59 kr
2 - 4 hverdage
20 kr
Pakkegebyr
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
Spar 50 kr
Velkommen 20%
God 15.755 anmeldelser på
Om stolte traditioner, mad, mennesker og livet i den evige stad. 

Helle og Alfredo Tesio tager læseren med på en opdagelsesrejse gennem det autentiske romerske køkken. De fortæller levende om råvarer, mad og passionerede mennesker på markeder, i specialbutikker, hos grønthandleren og bageren, i trattoriaer, osteriaer og på historiske restauranter, hvor også fortidens fortællinger og anekdoter skaber stemning. 

Bogen er fuld af gode opskrifter og gennemgår på sin egen drømmende måde den mad, der er blevet spist i Rom igennem århundreder. Af oldtidens romere, Romerkirken, det jødiske samfund, de fattige, aristokraterne og romantikerne. Alt fører til den mad, som spises i dag i Rom, på osteriaer og i hjemmene, hvor der serveres ægte romersk mad, som følger hjertet, årstiderne og pengepungen. 

Holder du af Rom og de gode, autentiske historier, vil du elske denne bog. 

Om forfatterne 
Helle Tesio er uddannet kok. Hun har gennem en lang årrække levet i Rom, hvor hun bl.a. holder madkurser for danskere. Hun har sammen med sin mand, Alfredo Tesio, skrevet en række bøger om det italienske køkken. 

Alfredo Tesio er journalist. Var gennem mange år DR-korrespondent i Rom. Han har skrevet en lang række bøger om Italien og italiensk madkultur. Er forfatter til Skandinaviens mest solgte turistbog om Rom, Turen går til Rom.
Produktdetaljer
Sprog: Dansk
Sider: 207
ISBN-13: 9788793314580
Indbinding: Hardback
Udgave: 1
ISBN-10: 8793314582
Udg. Dato: 14 mar 2016
Længde: 20mm
Bredde: 223mm
Højde: 287mm
Oplagsdato: 22 jun 2016
Forfatter(e): Alfredo Tesio, Helle Tesio
Forfatter(e) Alfredo Tesio, Helle Tesio


Kategori Rejsebøger & guides: Mad- & drikkeproducerende regioner


Sprog Dansk


Indbinding Hardback


Sider 207


Udgave 1


Længde 20mm


Bredde 223mm


Højde 287mm

MEDLEMSFORDELE
GRATIS FRAGT
SPAR OP TIL 90%
Andre har også købt
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 199

kr 320
Normalpris
kr 211
Medlemspris
SPAR
kr 121
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 186

kr 269
Normalpris
kr 194
Medlemspris
SPAR
kr 83
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 260

kr 349
Normalpris
kr 269
Medlemspris
SPAR
kr 89
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 180

kr 250
Normalpris
kr 187
Medlemspris
SPAR
kr 70
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 146

kr 199
Normalpris
kr 151
Medlemspris
SPAR
kr 53
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 214

kr 279
Normalpris
kr 221
Medlemspris
SPAR
kr 65
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 195

kr 249
Normalpris
kr 200
Medlemspris
SPAR
kr 54
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 189

kr 300
Normalpris
kr 200
Medlemspris
SPAR
kr 111
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 197

kr 299
Normalpris
kr 207
Medlemspris
SPAR
kr 102
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 917

kr 1.499
Normalpris
kr 975
Medlemspris
SPAR
kr 582
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 184

kr 249
Normalpris
kr 191
Medlemspris
SPAR
kr 65
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 192

kr 270
Normalpris
kr 200
Medlemspris
SPAR
kr 78
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 85

kr 134
Normalpris
kr 90
Medlemspris
SPAR
kr 49
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 201

kr 300
Normalpris
kr 211
Medlemspris
SPAR
kr 99
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 200

kr 279
Normalpris
kr 208
Medlemspris
SPAR
kr 79
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 162

kr 199
Normalpris
kr 166
Medlemspris
SPAR
kr 37
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 215

kr 299
Normalpris
kr 223
Medlemspris
SPAR
kr 84
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 173

kr 270
Normalpris
kr 183
Medlemspris
SPAR
kr 97
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 203

kr 299
Normalpris
kr 213
Medlemspris
SPAR
kr 96
BOG (PAPERBACK)
Kampagne pris kr 163

kr 197
Normalpris
kr 166
Medlemspris
SPAR
kr 34
Kundeanmeldelser
Lars Floor Clausen
13. august 2018
Rom evig mad fra den evige stad , er en anderledes kogebog, en vandring der tager læseren med på besøg på gode spisesteder i Rom. Beskrivelsen af disse steder er baggrund for selv at opsøge dem, hvis chancen byder sig, eller lave opskrifterne, der er forholdsvis simple og overkommelige. Jeg har haft bogen fra den udkom, og kastede mig straks over 2 af opskrifterne, og det var det. I denne sommer hev jeg den frem igen, og fordybede mig alene i opskrifterne, og fik stor glæde af bogen. Du kan som læser, bruge bogen som en gastronomisk vandring - og som kogebog. Det er et minus at registret er en udfordring.