Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Rom
Af: Alfredo Tesio, Helle Tesio Dansk Hardback
4,00 (1 anmeldelse)
SPAR
kr 50
Rom
Af: Alfredo Tesio, Helle Tesio Dansk Hardback
4,00 (1 anmeldelse)
Om stolte traditioner, mad, mennesker og livet i den evige stad. 

Helle og Alfredo Tesio tager læseren med på en opdagelsesrejse gennem det autentiske romerske køkken. De fortæller levende om råvarer, mad og passionerede mennesker på markeder, i specialbutikker, hos grønthandleren og bageren, i trattoriaer, osteriaer og på historiske restauranter, hvor også fortidens fortællinger og anekdoter skaber stemning. 

Bogen er fuld af gode opskrifter og gennemgår på sin egen drømmende måde den mad, der er blevet spist i Rom igennem århundreder. Af oldtidens romere, Romerkirken, det jødiske samfund, de fattige, aristokraterne og romantikerne. Alt fører til den mad, som spises i dag i Rom, på osteriaer og i hjemmene, hvor der serveres ægte romersk mad, som følger hjertet, årstiderne og pengepungen. 

Holder du af Rom og de gode, autentiske historier, vil du elske denne bog. 

Om forfatterne 
Helle Tesio er uddannet kok. Hun har gennem en lang årrække levet i Rom, hvor hun bl.a. holder madkurser for danskere. Hun har sammen med sin mand, Alfredo Tesio, skrevet en række bøger om det italienske køkken. 

Alfredo Tesio er journalist. Var gennem mange år DR-korrespondent i Rom. Han har skrevet en lang række bøger om Italien og italiensk madkultur. Er forfatter til Skandinaviens mest solgte turistbog om Rom, Turen går til Rom.
Kampagne pris Velkomst pris 249 kr
Medlemspris 254 kr
Kampagnepris og medlemspris er kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem når du køber til medlems- og kampagnepris. Få 7 dages gratis medlemskab (herefter automatisk 89 kr/30 dage). Læs mere om fordelene
Gratis fragt
2 - 4 hverdage
10 kr
Lavt pakkegebyr
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
Normalpris 299 kr
Fragt: 59 kr
2 - 4 hverdage
20 kr
Pakkegebyr
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
Spar 50 kr
Velkommen 20%
Se vores konkurrenters priser her
God 15.805 anmeldelser på
Om stolte traditioner, mad, mennesker og livet i den evige stad. 

Helle og Alfredo Tesio tager læseren med på en opdagelsesrejse gennem det autentiske romerske køkken. De fortæller levende om råvarer, mad og passionerede mennesker på markeder, i specialbutikker, hos grønthandleren og bageren, i trattoriaer, osteriaer og på historiske restauranter, hvor også fortidens fortællinger og anekdoter skaber stemning. 

Bogen er fuld af gode opskrifter og gennemgår på sin egen drømmende måde den mad, der er blevet spist i Rom igennem århundreder. Af oldtidens romere, Romerkirken, det jødiske samfund, de fattige, aristokraterne og romantikerne. Alt fører til den mad, som spises i dag i Rom, på osteriaer og i hjemmene, hvor der serveres ægte romersk mad, som følger hjertet, årstiderne og pengepungen. 

Holder du af Rom og de gode, autentiske historier, vil du elske denne bog. 

Om forfatterne 
Helle Tesio er uddannet kok. Hun har gennem en lang årrække levet i Rom, hvor hun bl.a. holder madkurser for danskere. Hun har sammen med sin mand, Alfredo Tesio, skrevet en række bøger om det italienske køkken. 

Alfredo Tesio er journalist. Var gennem mange år DR-korrespondent i Rom. Han har skrevet en lang række bøger om Italien og italiensk madkultur. Er forfatter til Skandinaviens mest solgte turistbog om Rom, Turen går til Rom.
Produktdetaljer
Sprog: Dansk
Sider: 207
ISBN-13: 9788793314580
Indbinding: Hardback
Udgave: 1
ISBN-10: 8793314582
Udg. Dato: 14 mar 2016
Længde: 20mm
Bredde: 223mm
Højde: 287mm
Oplagsdato: 22 jun 2016
Forfatter(e): Alfredo Tesio, Helle Tesio
Forfatter(e) Alfredo Tesio, Helle Tesio


Kategori Rejsebøger & guides: Mad- & drikkeproducerende regioner


Sprog Dansk


Indbinding Hardback


Sider 207


Udgave 1


Længde 20mm


Bredde 223mm


Højde 287mm

MEDLEMSFORDELE
GRATIS FRAGT
SPAR OP TIL 90%
Andre har også købt
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 380

kr 499
Normalpris
kr 392
Medlemspris
SPAR
kr 119
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 859

kr 1.499
Normalpris
kr 923
Medlemspris
SPAR
kr 640
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 214

kr 320
Normalpris
kr 225
Medlemspris
SPAR
kr 106
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 240

kr 349
Normalpris
kr 251
Medlemspris
SPAR
kr 109
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 202

kr 279
Normalpris
kr 210
Medlemspris
SPAR
kr 77
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 207

kr 269
Normalpris
kr 213
Medlemspris
SPAR
kr 62
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 229

kr 329
Normalpris
kr 239
Medlemspris
SPAR
kr 100
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 329

kr 499
Normalpris
kr 346
Medlemspris
SPAR
kr 170
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 194

kr 270
Normalpris
kr 202
Medlemspris
SPAR
kr 76
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 152

kr 199
Normalpris
kr 157
Medlemspris
SPAR
kr 47
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 262

kr 349
Normalpris
kr 271
Medlemspris
SPAR
kr 87
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 118

kr 149
Normalpris
kr 121
Medlemspris
SPAR
kr 31
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 203

kr 300
Normalpris
kr 213
Medlemspris
SPAR
kr 97
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 229

kr 299
Normalpris
kr 236
Medlemspris
SPAR
kr 70
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 154

kr 199
Normalpris
kr 159
Medlemspris
SPAR
kr 45
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 209

kr 249
Normalpris
kr 213
Medlemspris
SPAR
kr 40
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 211

kr 299
Normalpris
kr 220
Medlemspris
SPAR
kr 88
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 211

kr 299
Normalpris
kr 220
Medlemspris
SPAR
kr 88
BOG (INDBUNDET)
Kampagne pris kr 216

kr 279
Normalpris
kr 222
Medlemspris
SPAR
kr 63
BOG (HÆFTET)
Kampagne pris kr 199

kr 269
Normalpris
kr 206
Medlemspris
SPAR
kr 70
Kundeanmeldelser
Lars Floor Clausen
13. august 2018
Rom evig mad fra den evige stad , er en anderledes kogebog, en vandring der tager læseren med på besøg på gode spisesteder i Rom. Beskrivelsen af disse steder er baggrund for selv at opsøge dem, hvis chancen byder sig, eller lave opskrifterne, der er forholdsvis simple og overkommelige. Jeg har haft bogen fra den udkom, og kastede mig straks over 2 af opskrifterne, og det var det. I denne sommer hev jeg den frem igen, og fordybede mig alene i opskrifterne, og fik stor glæde af bogen. Du kan som læser, bruge bogen som en gastronomisk vandring - og som kogebog. Det er et minus at registret er en udfordring.