Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

SalatTøsen

af Mette Løvbom

Hæftet, 2016

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 250,00 kr

Medlemspris info-icon

125 kr
Spar 125,00 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 90% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE
replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhed


Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
SalatTøsen - kål h...
Mette Løvbom
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 150 kr.
Under bjælken
Jens Andersen
Forlagets pris 350 kr.
info-iconMedlemspris 221 kr.
Papmaché-reglen
Hella Joof
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
SalatTøsens grønne...
Mette Løvbom
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 89 kr.
Konfekt
Annemette Voss
Forlagets pris 170 kr.
info-iconMedlemspris 107 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.

7 boganmeldelser af SalatTøsen
Vild lækker salatbog - masser af spændende opskrifter. Det bedste ved den er, at de få ingredienser der blot skal til for at få en super lækker salat tryllet frem.... Fortjener fuldt ud 5 stjerner...
En på alle måder virkelig lækker bog, både designmæssigt med lækre illustrationer af bøgerne samt i form af de fantastiske og inspirerende opskrifter i bogen. Kan klart anbefales til dig som ikke er bange for at prøve lidt nyt, og savner inspiration for ikke altid at lave de samme salater som du plejer.
En inspirerende bog, hvor et fedt element er, at salaterne er opdelt i årstider. Jeg havde dog ikke regnet med, at der ville være så mange specielle ingredienser, hvilket er meget spændende, men samtidig ikke noget jeg har hverken tid eller overskud til i min hverdag.
SalatTøsens salatbog er fuld af årstidsopdelte salater, der lægger vægt på den gode smag og de bedste råvarer. Det er en bog til dem, der allerede spiser mange salater, men savner inspiration eller dem der har mod på at kaste sig ud i et lidt mere avanceret salateventyr. For selvom opskrifterne ikke nødvendigvis er komplicerede, så er der ofte mange delelementer og ting, der tager tid. Det er ikke lige salater man bare lige bakser sammen. Mette Løvbom bruger dem selv som stjernen i måltidet, men de kræver ofte lidt mere for at udgøre fyldestgørende måltider og der er da også angivet hvilken slags kød salaten vil gå godt sammen med. Opskrifterne er fulde af sjove og overraskende elementer som fx citroncreme, grøn granola og vaniljesyltet græskar og grøntsager som de fleste måske ikke normalt bruger, ligesom hende forkærlighed for kål også skinner igennem. Bagerst er der også en opsamling på de forskellige slags dressinger, drys, knas og sylt som Mette Løvbom bruger i sine salater og som man med fordel kan bruge i sine egne kreationer. Jeg savnede lidt noget enkelt og ukompliceret og for folk, der ikke på samme måde er vant til at lave salat som Mette Løvbom, så tror jeg man skal gøre en indsats for at det blive en vanesag med så omfattende salater. Men det er lækre opskrifter med flotte billeder og der er taget højde for alt hvad der skal til for at gøre salaten til en tilfredsstillende smagsoplevelse.
En ganske fin kogebog med appetitvækkende opskrifter. Salatbegrebet er udvidet så det også dækker tilberedte grønsager. Jeg kendte ikke kogebogsforfatterens facebookside og hjemmeside SalatTøsen på forhånd, men den vil jeg sikkert tjekke ud nu. Det er fantasifulde opskrifter med lækre ingredienser. Specielt afsnittet med sommersalater tiltaler mig med bl.a. studentersalaten med avokado, marinerede jordbær og nye ærter, grillet vandmelon, nye kartofler med ramsløgmayonnaise samt sprøde grønsager med æbledressing. I bogen indgår der ingredienser som er nye for mig så som hybenroser, hvede-og frugtlæder samt slowjuicedressing. Der er mange flotte billeder i kogebogen, jeg synes måske det er lidt ærgerligt at de tilhørende billeder først kommer efter opskrifterne istedet for inden, men det er en lille ting. Der er indledende afsnit om hver årstids grønsager, ved hver opskrift er der angivet hvilken slags kød salaten specielt egner sig til og der er også enkelte salater hvor der indgår kød i, bl.a. mandefavoritten. Det er meget afvekslende opskrifter og der er noget for enhver smag også til børnene. Salaterne er flotte m.h.t. farvesammensætningen og mange af salaterne ville gøre sig godt som tilbehør på et festdækket bord. Forfatteren har lagt vægt på leg i køkkenet og sødme, syrlighed, former og overraskelse i salaten. Bogen som helhed fungerer godt og giver god inspiration til nye sunde salater, som vil appellere til mange. En bog som kan give lyst til flere grønsager og til at give salaten en større rolle på middagsbordet. Den har giver mig lyst til at lege med de nye opskrifter i køkkenet og servere sunde og flot anrettede salater for min familie.
I "SalatTøsen" deler Mette Løvbom generøst og vellykket ud af sin kærlighed til naturens skatkammer af sprøde, søde, bitre, sure og ikke mindst friske grøntsager og frugter. Bogen er inddelt i årstider, og det skaber en flydende afveksling i de yderst delikate opskrifter, der ledsages af farvestrålende og appetitlige billeder af alverdens skønne salater. Læseren kan finde nytænkende varianter af de gamle klassikere, nye og kreative måltidssalater og meget, meget andet. Der er salater til alle; børn, studenter, salatelskende kvinder og fuldvoksne mænd. Salater til - og med- svinekød, kylling, oksekød, og salater der bare står og stråler i sig selv. Alt i alt en smuk bog, der får dine tænder til at løbe i vand og i sandhed giver dig lyst til at kaste dig ud i ‘salatens’ univers!
En bog fyldt med opskrifter, dog savner jeg nogle flere opskrifter, hvor man kan bruge det, jeg ellers har i køleskabet af grøntsager. Synes mange af opskrifterne virker noget avanceret til en travl hverdag. Men ellers en fin bog med mange opskrifter til inspiration.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display