Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Selfies Jussi Adler-Olsen 9788740055023
Selfies

Selfies

28% PLUSRABAT

Selfies

Det er kommet ledelsen for øje, at opklaringsprocenten i Afdeling Q ligger langt under det forventede. Beviset for det modsatte ligger hos Rose, som er sunket ned i en psykotisk sump, der trækker lang... læs mere
5 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 39 kr
101 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
140 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740055023
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740055027
Indbinding:
Paperback
Sider:
512
Serie:
Afdeling Q
Udg. Dato:
28 mar 2019
Oplagsdato:
10 nov 2022
Udgave:
8
Dimensioner:
B: 145mm H: 222mm D: 40mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Selfies

Det er kommet ledelsen for øje, at opklaringsprocenten i Afdeling Q ligger langt under det forventede. Beviset for det modsatte ligger hos Rose, som er sunket ned i en psykotisk sump, der trækker lange tråde ind i en mørk fortid. En fortid hvor en grum forbrydelse muligvis er begået.Samtidig findes en ældre kvinde myrdet i Kongens Have og en gal bilist har indledt en dødelig jagt på unge kvinder, mens nye forbrydelser planlægges et helt andet sted. Er det urelaterede hændelser, eller ligger der en sammenhæng begravet et sted i forbrydelserne?

Carl, Assad og Gordon står over for et puslespil af større dimensioner end nogensinde, alt imens deres kollega Rose er i store problemer. Firkløveret har mistet et blad, men betyder det også, at heldet helt har forladt dem? Vil de undgå en lukning af Afdeling Q, og vil mordene i København nogensinde stoppe?

Øvrige bøger i serien:

Den 4. november 2021 udkommer Jussi med Natrium Chlorid som er niende (og andensidste) bind i serien.

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Selfies" af Jussi Adler-Olsen
5 anmeldelser
Lisbeth Maja / 264 anmeldelse(r)
den 31. december 2016
"Selfies" har jeg, som mange andre fans af "Afdeling Q serien", ventet med længsel på og glædet mig rigtig meget til at skulle læse. Jeg syntes rigtig godt om bogen og det for mit vedkommende en rigtig spændende, men også meget tankevækkende og rørende bog, især fordi stakkels Rose virkelig har det skidt, og bestemt ikke har haft nogen nem tilværelse. Roses fortid er svær ikke at undgå at blive påvirket af, og jeg håber inderligt, at hun får det bedre i de næste bøger. Som sædvanlig skraldgrinede jeg af Carl og Assad, men jeg glæder mig også rigtig meget til at stifte nærmere bekendtskab med deres fortid i de næste bøger.
Britt West / 252 anmeldelse(r)
den 06. december 2016
Jussi er tilbage i storform. Jeg var skuffet over 'Den grænseløse' og var derfor meget spændt på, om Jussi formåede at komme tilbage til tidligere bøgers niveau, og det synes jeg, han gør på fineste vis i 'Selfies'. Plottet er hæsblæsende og omfattende, og det er spændende at følge med i, hvordan trådene bindes sammen, og hvordan Carl, Assad og Gordon kommer til bunds i sagerne. Samtidig afsløres Roses historie, og det gør ikke bogen mindre interessant - sikke en historie!!
29824296 / 14 anmeldelse(r)
den 03. november 2016
Spændende bog, som holder en fanget fra først til sidst. Personerne i bogen er rigtig godt beskrevet - både de nye og de kendte.
Pia Klitte / 125 anmeldelse(r)
den 01. november 2016
Flere sager bliver flettet sammen, i kælderen hos afd. Q. Den ene sag må de helst ikke vide noget om, på anden sal, hvor den også efterforskes. Rose er sygemeldt og stærkt savnet, hun er denne gang alvorligt ramt af fortidens pinsler. Carl, Assad og Gordon søger i Rose's fortid, for at hjælpe hende på ret køl igen, dog uden hendes viden. Bogen er på snedig vis skruet flot sammen og jeg sad flere gange og krummede tæer. Jussi har lavet en smadder god bog.
Helle / 828 anmeldelse(r)
den 15. oktober 2016
I denne syvende bog i serien om Afdeling Q tager Jussi rigtig fat på jeg-generationen, unge piger, der er blevet tilbedt som små, som der aldrig er blevet stillet krav til, og som forventer at blive forsørget af det samfund, som de dybest set foragter. Det eneste de tænker på er ”mig, mig, mig”. Men Anneli, der er sagsbehandler og har nogen af dem som klienter, tager sagen i egen hånd. Det går ikke så godt i kælderen på Politigården. Der skal spares og derfor skal der ske nedskæringer i kælderafdelingen. Rose har det rigtig skidt og sygemelder sig. Her får vi så noget af baggrunden for Roses mærkelige optræden somme tider. Og vi ser også helt nye sider af Karl Mørck. Han er faktisk mere interesseret i at hjælpe Rose end med at løse en 12 år gammel mordsag, som til forveksling ligner et mord, der er begået for et par dage siden. Efter mange, lange og trange efterforskninger, finder mordsagen sin løsning, men om sagen Rose får en lykkelig afslutning, må vi vente med til næste bog. Desuden ser vi også andre sider af Mørck. Jeg mener ikke, at han har smilt eller grint så meget i andre bøger, og så er han jo forelsket som en teenager. Assad viser i et enkelt glimt, hvad han har lavet, inden han kom til Danmark. Det bliver meget spændende at følge alle 3 i den næste bog!