Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYT i sortiment - LEGO skoletasker mv. 

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Sikkas Fortælling

af Cecilie Eken

Hæftet, 2015

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 129,95 kr

info-icon Medlemspris

87,95 kr

Spar 42,00 kr (32%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
Sikkas Fortælling er en prisbelønnet fantasyroman inspireret af det antikke Grækenland. En fortælling om frygt, og om hvordan den kan styre alt i menneskers liv, hvis den får lov.På øen Chileos hersker kimererne, hvis særlige kræfter gør dem frygtet af alle. Også slavepigen Sikka adlyder dem i et og alt, men en dag indtræffer en ulykke, der vækker hendes modstand. Det viser sig, at hun som den eneste tilsyneladende besidder en viden, der kan true kimerernes magt. Snart må Sikka kæmpe for sin overlevelse i en verden fuld af løgn, bedrag og dybe hemmeligheder.Pressen skrev:»Angsten for afgrunden, døden og mørket kan mærkes helt ind i sjælen. Men det kan heldigvis også lyset og livet, duftene, farverne, varmen og glæden. Det her er simpelthen den gode bog når den er bedst.« - Lene Kaaberbøl»Sikka er en stærk ung kvinde i en stærk fortælling. En sikker slugebog.« - Berlingske Tidende»Jeg er helt vild med den bog, og hver gang jeg har brug for at læse om længsel, forelskelse, spænding og modige mennesker går jeg tilbage til den. Har kun læst den fem gange. Går snart i gang med sjette.« ***** - Good Reads

Bog detaljer
Dansk
9788763843133
Høst & Søn
8763843133
Hæftet
192
20. oktober 2015
20. oktober 2015
1
1
B: 144 H: 222 D: 18 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Ravnenes hvisken B...
Malene Sølvsten
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 150 kr.
Jernkongen
Julie Kagawa
Forlagets pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 65 kr.
Flosset
Cecelia Ahern
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 149 kr.
Blodets bånd #5: H...
Pernille Eybye
Forlagets pris 84 kr.
info-iconMedlemspris 5 kr.
Blodets bånd #8: T...
Pernille Eybye
Forlagets pris 84 kr.
info-iconMedlemspris 5 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
Påskeæg
Producentens pris 450 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER Pigment...
Producentens pris 90 kr.
info-iconMedlemspris 51 kr.

4 boganmeldelser af Sikkas Fortælling
Sikkas fortælling er en fantastisk bog, der tager en på en tur gennem et fantasifyldt land fyldt med græske aner, uhyrer, glæder og tragedier. Bogen fortæller historien om piger Sikka. Hun er en ung pige med et farefyldt arbejde. Til dagligt kravler hun sammen med sin søster ud over skrænten på sin barndomsø - iøvrigt ligesom sin forældre har gjort, og deres forældre før dem. På skrænten plukker hun en urt, som hendes herskere har brug for, men som er giftig for hende selv. En tragisk ulykke starter begivenhederne, og fører til både eventyr og forfærdelige oplevelser for pigen Sikka. Bogen er en fantasy-fortælling, men i modsætning til andre fantasy-bøger, som for tiden rammer hylderne, handler denne bog slet ikke om vampyrer, dæmoner, hekse eller troldmænd. Denne bog handler istedet om en stærk og selvstændig pige, for hvem begivenhederne pludselig tager fart, og det viser sig at hun alene er den der kan redde hele verden. I dette henseende består verden af landet Chileos, som er styret af en overklasse af mennesker, der behersker "Smerten" og bruger denne til at styre deres undersåtter. Herskerne og hovedbyen minder meget om antikkens Grækenland, og det er faktisk med til at gøre bogen mere interessant, da den blander historie med fantasy-aspektet. Bogen kan læses af folk fra 12 og frem. Jeg tænker at den nok primært er henvendt til den ungdommelige del af læsegruppen, men er netop også interessant for ældre på grund af sammenligningerne med det antikke Grækenland. Alt i alt var jeg meget imponeret over bogen, også selvom den måske godt kan virke lige langsommelig om at komme i gang.
At læse en bog, der reflekterer til det antikke Grækenland, havde jeg aldrig troet, jeg ville overleve. Jeg er en person, som ikke rigtig er interesseret i det gamle Grækenland og græsk mytologi i det hele taget. Men denne bog fangede alligevel min interesse, da det overhovedet ikke blev for meget. For halvandet år siden var jeg den største fan af fantasy, men det er jeg vokset fra nu, derfor var jeg også en lige smule skeptisk med bogen her, om det nu vil blive for meget med miljøet og lignende. Men jeg gav bogen en chance, dels fordi jeg var nysgerrig over, hvorfor bogen var blevet genudgivet (Bogen stammer fra 1997). Jeg syntes, at bogen var svær at komme i gang med. Jeg lagde ligeledes bogen fra mig flere gange. Men til sidst sagde jeg til mig selv, ”nu skal du i gang”. Jeg læste omkring 120 sider på en aften, for da jeg først ”rigtig” kom i gang, var bogen fantastisk. At en bog med så meget frygt for døden og en spænding så stor, var ubeskriveligt. Der fortælles ligeledes en historie inde i selve romanen, som gjorde, at man fik en bedre opfattelse af selve bogen. Slutningen kom meget bag på mig, men jeg elskede den. Alt i alt var det en meget blandet følelse at læse denne bog, men anbefales det kan den.
Normalt er jeg skeptisk for fantasy, men Sikkas Fortælling vækkede alligevel min interesse med dens kun 180 sider og paralleller til det antikke Grækenland. Fortællingen går på at den unge pige, Sikka, tvinges til at arbejde for kimererne, som har magten i Chileos. I løbet af de første par sider sker der dog en ulykke, som sætter gang i en række begivenheder og prøvelser for Sikka. Og jeg er rigtig glad for, at jeg gav bogen en chance; plottet var spændende, sproget var smukt og kærlighedsdelen var - omend en lille smule pludselig - så sød. Ih, det var så fint hvordan det hele faldt på plads til sidst. Uden at spolere slutningen vil jeg bare sige, at jeg som bogorm og ord-elsker var helt vild med den afgørende betydning troen på ordets magt fik i fortællingen. Selvom bogen kan læses af alle aldersgrupper, vil jeg især anbefale den til 12-14 årige. Jeg ville i hvert fald selv ønske jeg havde læst den i den periode af mit liv - det ville have været helt perfekt.
Sikkas fortælling er en bog der er svær at slippe igen hvis man er til fantasy, ung kærlighed og spænding. Den er perfekt både til bog elskende og mindre bog elskende personer. Dog er der nogle punkter i bogen, hvor der bliver brugt gammeldags ord, så en mindreårig ville have svært ved at kunne forstå det. Den egner sig også til voksne med det sprudlende sprog, og den spændende handling om at redde sig selv og øerne fra Kimerne, der truer menneskerne med "Smerten". Har givet den 5 stjerner, da jeg klart kan anbefale den til alle der elsker en bog man ikke kan slippe, og som fanger en fra start til slut. Den vil let få en til at rive sig i håret, da den ender efter godt 180 sider.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display