Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

SLUK Imran Rashid 9788711566633
SLUK

SLUK

21% PLUSRABAT

SLUK

Den danske læge Imran Rashid har undersøgt, hvad det betyder for den fysiske og mentale sundhed at leve livet online og filtrere massive mængder data gennem hjernen. I bogen giver Imran Rashid sit bud... læs mere
1 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Spar 48 kr
179 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
227 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Vi sender dig en e-mail, så snart varen er tilbage på lager!   
Ja tak til nyhedsbreve og -sms med tilbud og inspiration. Jeg giver samtykke til at Plusbog ApS må indsamle og behandle mine oplysninger. Se privatlivspolitik her. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes.
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788711566633
Forfatter(e):
ISBN-10:
0
Indbinding:
Hæftet
Sider:
256
Udg. Dato:
26 apr 2017
Oplagsdato:
30 aug 2019
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 151mm H: 214mm D: 22mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af SLUK

Bogen SLUK, Kunsten at overleve i en digital verden er skrevet af Imran Rashid, som har undersøgt, hvilken betydning det har for den fysiske og mentale sundhed at leve livet online og filtrere enorme mængder data gennem hjernen.
 
Millioner af mennesker er verden over godt på vej til at blive digitalt afhængige. Viden om, hvilken betydning de massive mængder af digital information har på vores hjerne og krop, har aldrig været vigtigere. Hvordan kan vi beskytte vores helbred i en digital brydningstid? Den massive datamængde, der hver dag strømmer gennem vores hjerner, truer med at sende en hel generation ud i et liv med stress, søvnbesvær, koncentrationsbesvær og nedsat evne til nærvær og empati.
 
SLUK er en tankevækkende og provokerende bog, hvor speciallæge og IT-iværksætter Imran Rashid retter sin anklage mod de globale sociale medier og tech-firmaer. Han mener, at de helt bevidst forvandler os til digitale junkier, som altid er på jagt efter næste kemiske belønning i hjernen, så en kortvarig lykkefølelse kan udløses. Han har undersøgt, hvilken betydning det har for den fysiske og mentale sundhed at leve livet online og filtrere store mængder data gennem hjernen.
 
I bogen SLUK får du Imran Rashids bud på, hvordan du kan genvinde kontrol over dit digitale liv og bruge tiden på det, der er betydningsfuldt for din sundhed og livskvalitet. Du får et indblik i, hvordan digitaliseringen påvirker hjernen, kroppen, mennesket, familierne, virksomhederne og samfundet. Og hvorfor vi skal handle, før det er for sent.
 
8 millioner mails åbnet. 2 mio. SMSer afsendt. 309.375 Facebook likes. 96.756 Snaps. 52.836 tweets. 10.185 Instagram posts.
Det er, hvad der skete i verden i løbet af de 10 sekunder, det tog dig at læse disse linjer. Den datamængde, der på daglig basis bliver skabt i det moderne samfund, er så stort, at det reelt set betyder, at 90 procent af al den information, der nogensinde er skabt i hele menneskehedens historie - startende helt tilbage fra hulemalerierne - er produceret indenfor de seneste to år.


Køb bogen SLUK til en skarp pris her på Plusbog.dk!

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"SLUK" af Imran Rashid
1 anmeldelser
CINEMANDRUP / 85 anmeldelse(r)
den 12. februar 2018
Det kræver en ganske særlig evne at overleve i vor tids digitale verden, som er i konstant forandring. Aldrig førhen som nu har det været sværere at følge med og holde sig opdateret med det nyeste. Du når nærmest ikke at sætte dig ordentligt ind i en ting før der allerede er sket noget nyt. Førhen skete forandringen måske over dage og måneder, men i denne tid sker den over ganske få timer. Imran Rashid, speciallæge, giver sit ærlige bud på hvilke udfordringer vi oplever allerede nu, hvilke der ligger og lurer under overfladen og hvordan vi skal gribe det an i fremtiden. Lad for en ganske kort bemærkning vær med at slukke din hjerne, men spids ørerne, for dette kan være en bog for dig hvis du oplever digital afhængighed. Imran Rashid bevæger sig i første halvdel af bogen ud i de udfordringer, der er forbundet med at være koblet op digitalt 24/7. Det enorme mængde data som vores hjerne skal forholde sig til og bearbejde, det digitale fix vi higer efter for at vores belønningscenter i hjernen giver os vores daglige dopamin, en ny generation af unge med manglende evne til nærvær og empati og forstærkelse af stress faktorer og koncentrationsbesvær. Han rammer nogle ret så valide punkter og problematikker og stiller de rigtige spørgsmål og gør sit for at besvare dem. Det indeholder konkret fakta historik, selve problemet og herefter løsningsforslag. Anden halvdel af bogen bevæger sig i den løsningsorienterede del og skuer ud i fremtidshorisonten med hvad vi kan gøre allerede nu for at forudse og knuse problemerne. Der gives nogle ret simple og nemme forslag, som kan tages op til overvejelse og det er med øje for at sætte fokus på vores mentale og fysiske sundhed. Derfor skal du læse bogen: Har du evnen til at slukke din hjerne fra tid til anden og koble ordentligt af? Hvis ikke så er dette måske bogen for dig eller måske noget, som du kunne lade dig inspirere af for at kunne videregive informationen til evt. dine børn. Forfatteren er ikke bange for at give sin ærlige holdning og mening til kende og det gøres ikke for at knuse den digitale tidsalder, men derimod for at sætte fokus på den og de udfordringer der hører med og som unge mennesker slet ikke har i tankerne. Aldrig har vi været mere digitale og aldrig har det være mere relevant at sætte sig ordentligt ind i vores digitale verden. Dette er ikke en bog som fortæller dig hvordan du skal gebærde dig online, men derimod hvad du skal være særlig opmærksom og hvilke alarmsignaler din krop og dit sind kan fortælle dig. Bogens titel rammer vældig godt: Kunsten at overleve i en digital verden.