SOM MEDLEM FÅR DU EKSTRA LAVE PRISER PÅ BØGER, SPIL, GAVER OG MEGET MERE … FORDELSKLUB
1 uge GRATIS medlemskab, herefter automatisk fornyelse til 99 kr/30 dage.
Afmeld når som helst og fordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.
1 uge GRATIS*. Klik her
FORDELSKLUB
1 uge GRATIS*. 
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •     TRUSTPILOT
   Afspil eksempel

SLUK

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 201 kr
Spar 27 kr
174 kr
Fragt pr. ordre 0 kr

1 uge gratis, herefter 99,-/30 dage genhæves automatisk til du afmelder

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

201 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

Bogen SLUK, Kunsten at overleve i en digital verden er skrevet af Imran Rashid, som har undersøgt, hvilken betydning det har for den fysiske og mentale sundhed at leve livet online og filtrere enorme mængder data gennem hjernen.
 
Millioner af mennesker er verden over godt på vej til at blive digitalt afhængige. Viden om, hvilken betydning de massive mængder af digital information har på vores hjerne og krop, har aldrig været vigtigere. Hvordan kan vi beskytte vores helbred i en digital brydningstid? Den massive datamængde, der hver dag strømmer gennem vores hjerner, truer med at sende en hel generation ud i et liv med stress, søvnbesvær, koncentrationsbesvær og nedsat evne til nærvær og empati.
 
SLUK er en tankevækkende og provokerende bog, hvor speciallæge og IT-iværksætter Imran Rashid retter sin anklage mod de globale sociale medier og tech-firmaer. Han mener, at de helt bevidst forvandler os til digitale junkier, som altid er på jagt efter næste kemiske belønning i hjernen, så en kortvarig lykkefølelse kan udløses. Han har undersøgt, hvilken betydning det har for den fysiske og mentale sundhed at leve livet online og filtrere store mængder data gennem hjernen.
 
I bogen SLUK får du Imran Rashids bud på, hvordan du kan genvinde kontrol over dit digitale liv og bruge tiden på det, der er betydningsfuldt for din sundhed og livskvalitet. Du får et indblik i, hvordan digitaliseringen påvirker hjernen, kroppen, mennesket, familierne, virksomhederne og samfundet. Og hvorfor vi skal handle, før det er for sent.
 
8 millioner mails åbnet. 2 mio. SMSer afsendt. 309.375 Facebook likes. 96.756 Snaps. 52.836 tweets. 10.185 Instagram posts.
Det er, hvad der skete i verden i løbet af de 10 sekunder, det tog dig at læse disse linjer. Den datamængde, der på daglig basis bliver skabt i det moderne samfund, er så stort, at det reelt set betyder, at 90 procent af al den information, der nogensinde er skabt i hele menneskehedens historie - startende helt tilbage fra hulemalerierne - er produceret indenfor de seneste to år.


Køb bogen SLUK til en skarp pris her på Plusbog.dk!

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788711566633
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Forfatter(e):
ISBN-10:
0
Indbinding:
Hæftet
Sider:
256
Udg. Dato:
26 apr 2017
Oplagsdato:
25 okt 2018
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 151mm H: 214mm D: 22mm

En hæftet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Blød ryg, godt papir, ofte med "flapper" på for- og bagside. Kan også være en førsteudgave. Den går også under betegnelsen softcover.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
1 uge gratis
PLATIN fordele