SOM MEDLEM FÅR DU EKSTRA LAVE PRISER PÅ BØGER, SPIL, GAVER OG MEGET MERE … FORDELSKLUB
1 uge GRATIS medlemskab, herefter automatisk fornyelse til 99 kr/30 dage.
Afmeld når som helst og fordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.
1 uge GRATIS*. Klik her
FORDELSKLUB
1 uge GRATIS*. 
plusbog logo
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •     TRUSTPILOT

Smagens mester – Michel Michaud

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 225 kr
Spar 31 kr
194 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr

1 uge gratis, herefter 99,-/30 dage genhæves automatisk til du afmelder

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

225 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:
En samtalebog med Michel Michaud krydret med opskrifter, anekdoter og erfaringer fra 50 års tjeneste i gastronomiens verden. 

Vi møder Michel Michaud i barndommens Charentes og i fødebyen Cognac, hvor han gik med sin bedstemor på torvet og udvalgte den mest prægtige kanin, som de siden slagtede sammen, tilberedte og nød. Og i faderens feriehus på Île de Ré, hvor drengen Michel sankede muslinger og salturt på Atlanterhavsstrandene til familiens måltider. Vi hører om årene på Hotel- & Restaurantskolen i Tarbes i det franske Baskerland ved foden af Pyrenæerne, der uddannede ham til kok og lagde spiren til den ’chef’, som han er i dag. Og vi begynder at forstå, hvordan Michel Michauds kærlighed til de enestående råvarer og deres oprindelse beseglede hans skæbne, der gennem nu et halvt århundrede har sikret ham en ganske særlig position inden for gastronomiens verden – også i Danmark, der blev hans andet fædreland. 

Følg med Michel Michaud, når han kærligt og til tider også revsende tager fat i alverdens råvarer fra den udskældte foie gras til de vidunderlige fisk og skaldyr, det fantastiske fjerkræ og spædlammene samt i ny og næ en côte de boeuf i et farvespekter med de allermest indbydende grøntsager og frugter. Og desserter og kager ligger naturligt i finalen. 

Mesterkokken kommer omkring emner som dansk versus fransk, det klassiske brasseriekøkken, modeluner og gastronomiske bevægelser, fokus på råvarer og smag, vinen til maden, udstyr, inspiration, prestigefyldte priser, ægtefællen, venner og kolleger. Alt sammen fortalt til og skrevet af den anerkendte journalist og madskribent Jane Kjølbye.
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788793430136
Forlag:
Muusmann Forlag
Forfatter(e):
ISBN-10:
8793430132
Indbinding:
Hardback
Sider:
277
Udg. Dato:
7 nov 2016
Oplagsdato:
7 apr 2017
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 224mm H: 288mm D: 25mm

Typisk en billig udgave af en bog. Hård ryg, mindre godt papir og trykkvalitet.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
1 uge gratis
PLATIN fordele