Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Sønnen Jo Nesbø 9788771462845
Sønnen
af: Jo Nesbø

Sønnen

af: Jo Nesbø
15% PLUSRABAT

Sønnen

af: Jo Nesbø
Sonny Lofthus har siddet i Norges bedst sikrede fængsel, siden han var atten år. Han er professionel syndebuk og tager skylden for andres forbrydelser. Som belønning får han en ubrudt strøm af heroin... læs mere
2 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 19 kr
110 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
129 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788771462845
Forfatter(e):
ISBN-10:
8771462848
Indbinding:
Paperback
Sider:
442
Udg. Dato:
6 feb 2015
Oplagsdato:
13 jun 2022
Udgave:
5
Dimensioner:
B: 141mm H: 214mm D: 34mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Sønnen

Sønnen af Jo Nesbø. Nesbø er tilbage! Spændende krimi om livet på den forkerte side af loven, ligegyldighed og fremfor alt hævn... I bogen, Sønnen, skildre Nesbø Oslo i et noir agtigt skær mens der i kulisserne gemmer sig kommunalpolitikere, erhvervsliv, politi og domstole som danser med dem der har sat sig over loven. 

I Norges mest sikre fængsel sidder Sonny Lofthus - ligeglad med sit liv, søn af en korrupt politimand der efter at være blevet afsløret begik selvmord. Selvmordet fik den kun 18 årige Sonny's idoldyrkelse af faderen til at styrte i grus og han lader sig bruge som professionel syndebuk og tager skylden for andres forbrydelser. Som belønning får han en ubrudt strøm af heroin leveret til sin fængselscelle.

Da Sonny opdager, at hans far i virkeligheden var en ærlig mand, der blev myrdet, flygter han fra fængslet for at tage hævn – og han har meget at hævne.

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Sønnen" af Jo Nesbø
2 anmeldelser
Benjamin / 328 anmeldelse(r)
den 11. april 2014
Lidt svært at skulle gå fra Nesbøs bøger omkring Harry Hole og til at læse en hvor det ikke handler om ham. Men den er en god bog om hvordan livet på den forkerte side af loven er.
Helle / 828 anmeldelse(r)
den 02. april 2014
Omsider kom det næste udspil fra Jo Nesbø, dog ikke med Harry Hole, som jeg ellers havde glædet mig til et gensyn med. Men Sønnen er også en rigtig god og velskrevet krimi, der især handler om far-søn forhold og hævn- tilgivelse. Og en hel masse om kærlighed. Plottet er virkelig veltænkt, men personerne er lidt flade. Enten er man god eller ond, der er ingen gylden mellemvej. Jo længere man kommer ind i bogen, jo mere accelererer handlingen, og det er næsten umuligt at lægge bogen fra sig til sidst. Det er svært at finde en mere spændende bog, men personligt kan jeg godt undvære nogle af de ”maleriske”, bloddryppende detaljer.