plusbog logo
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •     TRUSTPILOT
   Afspil eksempel

Solo

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 224 kr
Spar 29 kr
195 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr

1 uge gratis, herefter 99,-/30 dage genhæves automatisk til du afmelder

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

224 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

Den tidligere kriminalkommisær og undercover-agent Axel Steen er blevet gift og har fået nyt job. Han arbejder nu som sikkerhedsrådgiver i en investeringsbank, hvor en medarbejder har snydt, og nu skal afskediges uden at myndighederne bliver indblandet. I en verden hvor penge er gud, bliver Axels retfærdighedssans hårdt udfordret, mens en skæbnesvanger kæde af begivenheder sættes i gang. 

 

Imens er krigen i Syrien på sit højeste, og flygtninge strømmer ind over de europæiske grænser. Da en ung indvandrer med banderelationer bliver fundet myrdet i Urbanplanen, skal vicepolitikommissær Vicki Thomsen befærde sig i et miljø, hvor intet er som det ser ud, og hvor ingen vil tale med politiet. Hun kontakter derfor sin gamle ven og mento, Axel Steen, som kendte den dræbte, men Axel har klippet alle bånd til sit gamle liv.

 

Den nye Axel Steen-krimi foregår i et delt Danmark, hvor de rigeste selv bestemmer reglerne og udøver deres egen retfærdighed, mens de fattige kæmper for at overleve og skabe sig en fremtid i en verden i brand.

 

"Solo" er det sjette bind i serien om Axel Steen, som er skrevet af den prisvindende forfatter Jesper Stein. Du kan desuden finde de øvrige bøger i serien her på Plusbog.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740045451
Forlag:
C & K
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740045455
Indbinding:
Hæftet
Sider:
416
Udg. Dato:
25 okt 2018
Oplagsdato:
6 dec 2018
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 150mm H: 222mm D: 35mm

En hæftet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Blød ryg, godt papir, ofte med "flapper" på for- og bagside. Kan også være en førsteudgave. Den går også under betegnelsen softcover.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
1 uge gratis
PLATIN fordele