Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Solomon Creed

Leveringstid: 3 - 5 hverdage
Vores normalpris 129 kr
Spar 23 kr
106 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

129 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:
Forfatteren til den roste Ruin-serie har frembragt en sælsom fortælling om godt og ondt, straf og tilgivelse – den første roman i den tryllebindende Solomon Creed-serie.  

På en bjergtop i byen Redemption, Arizona, er indbyggerne forsamlet på en gammel kirkegård for at begrave en lokal beboer, men den alvorsfulde begivenhed bliver pludselig afbrudt af en eksplosion et sted ude i ørkenen. Et fly er styrtet ned, og snart er en løbsk brand på vej mod byen. 

Da byens politichef haster hen til nedstyrtningsstedet, er han nær ved at køre en høj, bleg mand over, som kommer løbende væk fra ilden, barfodet og uden erindring om, hvem han er, eller hvordan han er kommet dertil. Den eneste ledetråd til hans identitet er et mærke i hans skræddersyede jakke og en bog, der er dedikeret til ham, og begge angiver de navnet Solomon Creed. Han føler sig draget mod byen og har en tvingende følelse af, at han er kommet for at redde den mand, der er blevet begravet denselvsamme morgen. 

For at afdække sin egen identitet må Solomon søge dybt i byens historie og sandheden om den mand, han er udset til at redde, men han møder modstand fra stærke kræfter og må handle hurtigt, hvis det skal lykkes ham at forbinde alle trådene, inden det er for sent.  

Solomon Creed er det første bind i en ny serie af Simon Toyne, forfatteren bag Sanctus, Nøglen og Tårnet.  

Simon Toyne har tidligere skrevet Ruin -Serien, som består af:  
Sanctus, Nøglen og Tårnet 

Pressen skriver om Solomon Creed:

"God underholdning, men sine steder lige fantastisk nok. Men den slags hører jo med til helterepertoiret."  * * * *, - Politiken (4 hjerter)

"Romanen ruller langsomt ud i starten, men kommer op i hastighed og bliver spændende, så man bliver ikke skuffet, Toyne kan godt skrive." - god-bog.dk


Pressen skriver om Simon Toynes bøger: 

"... 'Sanctus' er af solid kvalitet ... Det er underholdende, tempofyldt og kriblende spændende ... Simon Toyne får læserne med på en ganske fin rejse i både det morderiske og mystiske. Ham vil vi godt høre mere fra." - Metroxpress 

"... spændende og velskrevet konspirationsroman om et meget lukket samfund." - Dansk BiblioteksCenter 

"Med en sans for sprog, syntaks, plots og handling har debutanten Simon Toyne begået et lille mesterværk, der holder en årvågen og vågen og skarp og nervepirrende levende gennem stort set hvert kapitel, og, som aldrig taber pusten."  - Bogsyn.dk 

"Personerne og stederne er tit så godt beskrevet, at man ser det hele levende for sig, men man læser, og jeg er så klar til at tage til Ruin for selv at få en del af suset ... Jeg bøjer mig i støvet for Toyne."  * * * *, - Krimifan.dk 


Simon Toyne er uddannet i engelsk og drama fra Goldsmiths College i London, og har gennem de seneste 20 år arbejdet i TV-branchen som manuskriptforfatter og producer. En dag fandt han ud af, at ville opfinde en karakter, bekrive ham med kærlighed og i detaljer, for drefter at dræbe ham på en opfindsom måde – Sanctus er resultatet af denne idé.
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788776774844
Forlag:
Jentas A/S
Forfatter(e):
ISBN-10:
8776774848
Indbinding:
Hæftet
Sider:
450
Udg. Dato:
6 okt 2015
Oplagsdato:
6 okt 2015
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 136mm H: 218mm D: 30mm

En hæftet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Blød ryg, godt papir, ofte med "flapper" på for- og bagside. Kan også være en førsteudgave. Den går også under betegnelsen softcover.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Solomon Creed
Simon Toyne
Plusbogs
medlemmer giver
2 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
1 boganmeldelse
Af Helle den 20. maj 2017
En albino, Solomon Creed, kommer spadserende ud fra flammerne fra et nedstyrtet fly i nærheden af byen Redemtion i Arizona. Han bærer et mærkeligt kors i en lædersnor om halsen og har et sæt tøj på syet i Paris til Solomon Creed. Denne albino har mistet hukommelsen, men de næste 24 timer viser, at han besidder flere meget specielle færdigheder. Han kommer til Redemtion for at redde James Coronado, men kommer for sent. Han er netop blevet begravet. De første 100 sider var spændende og interessante, men så gik forfatteren i selvsving og myrdede løs på alt og alle. Først omkring de sidste 75 sider begyndte den at blive spændende igen. Men det var absolut ikke en bog for mig. Alt for urealistisk og overnaturlig. En bog som jeg tror, ”drengerøve” vil elske, fordi den minder meget om serien ”24 timer, men her i bogformat.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage