SOM MEDLEM FÅR DU EKSTRA LAVE PRISER PÅ BØGER, SPIL, GAVER OG MEGET MERE … FORDELSKLUB
1 uge GRATIS medlemskab, herefter automatisk fornyelse til 99 kr/30 dage.
Afmeld når som helst og fordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.
1 uge GRATIS*. Klik her
FORDELSKLUB
1 uge GRATIS*. 
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •     TRUSTPILOT

Sous vide i dit eget køkken

Er i restordre.
Kommer på lager igen den 04-02-2019
Vores normalpris 201 kr
Spar 27 kr
174 kr
Fragt pr. ordre 0 kr

1 uge gratis, herefter 99,-/30 dage genhæves automatisk til du afmelder

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

201 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

Bogen SOUS VIDE I DIT EGET KØKKEN er skrevet af Karsten Tanggaard. En ideel grundbog med masser af inspiration og ny viden til både begyndere og erfarne brugere af sous vide.
 
Uanset om du er begynder med sous vide eller er en erfaren bruger, så kan du have stor gavn af bogen SOUS VIDE I DIT EGET KØKKEN. Her er trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits for begynderen - og er du en avanceret bruger, finder du mere end 300 tid/temperatur-kombinationer at vælge imellem. Alle er gennemtestet og beskrevet, hvad angår resultatets udseende, smag og tekstur. I bogen kan du også læse om, hvordan du kan bruge sous vide både til hverdag og fest. Og du finder vejledning i, hvordan en opskrift tilpasses, så resultatet bliver præcis, som du ønsker det.
 
Sous vide kan bringe det allerbedste frem i hverdagsretter som for eksempel kyllingebryst, burger, laks, skinke, flæskesteg, torsk, asparges, rabarber. Skal du tilberede festmad til mange gæster, er sous vide også helt perfekt. Resultatet er mør og saftig mad, som smager bedre og beholder sin flotte farve, fordi den tilberedes skånsomt ved lavere temperaturer end ellers.
 
Din hverdag bliver lettere med sous vide. Du kan tilberede maden i god tid, eventuelt dage i forvejen, og så lave den færdig på bare 5-10 minutter. Og selvom maden er hurtigt tilberedt, er den stadig sund, saftig og velsmagende. Til de billigere udskæringer er sous vide særdeles velegnet, da de bliver møre og velsmagende.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788711566176
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Forfatter(e):
ISBN-10:
8711566175
Indbinding:
Indbundet
Sider:
200
Udg. Dato:
1 jun 2017
Oplagsdato:
29 nov 2018
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 220mm H: 230mm D: 20mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
1 uge gratis
PLATIN fordele